^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Januar 29, 2012 (promenjeno) HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali se neko susretao sa ovim brendom , dali neko zna gde može da se pazari ili naruči . . . . Promenio Januar 29, 2012 član acim Umetnut klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.trailtech.net/motorcycle_voyager_kits.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Januar 29, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Da , to sam već video ali kako da naručim Odakle dolazi kolika bi bila poštarina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Januar 29, 2012 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Spisak dilera: http://www.trailtech.net/dealers.php?continent=2&action=list Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Imao njihov VAPOR u kitu za XR 650 R, narucio iz USA preko drugara koji zivi tamo.... Odlicna stvar za ENDURO, i pametno kupiti zastitno metalno kuciste, za motokros totalno nepotrebno..... P.S. inace dok je stigao prodao sam motor, tako da nemam iskustva u radu, ali je odlicno uradjeno i probao sam ga onako bez motora.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Januar 29, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Pa , ne treba mi za motocross , mada može da bude korisno , treba mi za enduro ture preko raznoraznih planina Zahvaljujem , ako nadjem nešto i pazarim javiću , pitaću brata da pogleda to u IT .. . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...