orlovi 590 Napisano Januar 28, 2012 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga pristojno ocuvana.Unutra kao nova,inace je nosila moja supruga.Velicina M.Jedina mana.Vizir sa dize na prvo koleno.Prilikom daljeg dizanja otkaci se od kopce ali posto je Flip-up mislim da nije veliki problem...Cena 40e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Za koji je to obim glave? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan U kom si gradu? Gde bi moglo da se pogleda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Januar 29, 2012 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Velicina M po Louis katalogu 57cm/59cm.A evo i slika kopci.Kaciga nije imala bliski susret sa asvaltom niti je pala sa sedista.Mozda,sto mi je pisano u poruci pojeden zub na viziru...Zato je i ta cena a moze i mala korekcija za kupce...Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Januar 29, 2012 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Velicina M po Louis katalogu 57cm/59cm.A evo i slika kopci.Kaciga nije imala bliski susret sa asvaltom niti je pala sa sedista.Mozda,sto mi je pisano u poruci pojeden zub na viziru...Zato je i ta cena a moze i mala korekcija za kupce...Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Januar 29, 2012 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sa zadnje strane na jednoj od slika se vide beli tragovi,da li su to ogrebotine ili nesto drugo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Januar 29, 2012 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Sa zadnje strane na jednoj od slika se vide beli tragovi,da li su to ogrebotine ili nesto drugo? Ima par sitnih jedva primetnih ogrebotina...Evo jos slika...Dosta i smeta blic... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 590 Napisano Januar 29, 2012 Stara Garda, 270 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Prodato...Moze look.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...