bily 77 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Nisam. Odustao sam od njega a i ustedeo sam dosta novca sa ovim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 21, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam. Odustao sam od njega a i ustedeo sam dosta novca sa ovim. 1000 evra si ustedeo, dobio identicnog ako ne i boljeg kvaliteta skuter. Ali aj da ne preterujemo, dobio si isto za 1000 evra manje, i to Hondu, sa znackom Kymca, sta ces bolje od toga ? Neka ti sa srecom Volim kada neko misli glavom, a ne znackom , a u ovom slucaju i velika razlika u parama je mnogo olaksala izbor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje_Novakovic 7 Napisano Septembar 25, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Nisam hteo da otvaram novu temu,a imam potrebu za pitanje tj potrebni su mi saveti od vas. Naime, prodao sam svoj Beverly 300ie, lepo me je dve sezone sluzio itd, bio sam prezadovoljan, s tim da sam odlučio da pređem na nešto jači skuter. Zbog potreba, i češće vožnje sa saputnikom van grada sam odlučio da probam sa 350-400 cc3 varijantom. U opticaju imam tri scooter-a pa me interesuje vaše mišljenje: Beverly 350 abs+asr Yamah 400 abs Honda NSS 300 Forza Takođe prihvatam savete i sugestije za neki drugi tj treći model. Hvala svima koji se priključe sa odgovorima i savetima u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15873 Napisano Septembar 25, 2014 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako si vec vozio 300cc ne vidim potrebu za 350 ili 400cc ( izuzev SW400 ), gledaj od 500 - 600cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 25, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš para, SW400... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje_Novakovic 7 Napisano Septembar 25, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan potreba je u dodatnih 15ak konja i 100ak cc3 'stari' beverly 300 (273cc3) 21HP beverl 350 (320cc3) 33HP Yamaha 400 (380cc) 32HP Hondu SW400 nisam puno razmatrao, jel ima neko iskustva ili neko ko mi moze vise reci o njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 25, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko o SW-u .... Dva cilindra su cudo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 26, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan SW 400, 2 cilindra i 40hp Mesta za noge full, ispod sedista dve full face kacige, i ručna kočnica kao dingospo... Pritom Honda!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Octobar 7, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas5016795/aprilia_atlantic_500/ Drugari zna li neko nesto o ovom skuteru,trebao bih da odem u subotu da ga pogledam,inace motor je iz cacka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Octobar 7, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i ovaj http://www.polovniautomobili.com/oglas5360987/aprilia_atlantic_500/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Octobar 7, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prvi mi je blizu pa mi zato odgovara mogao bi majstora da povedem,nego kako vam se cini ovako sa slika,da ne gubim i ovo malo vremena sto imam -ove ogrebotine bi trebalo sanirati,ja samo to vidim,zna li neko koliko bi izasao prenos za ovaj motor i kako je sad sa kupoprodajnim ugovorima jel kod notara ili se overava kao nekada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15873 Napisano Octobar 7, 2014 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Primetih da su obrtaji nesto nizi nego sto bi trebalo biti, fali parce plastike na poklopcu CVT-a, ogrebotine na nekoliko mesta, fali desni retrovizor.... sve u svemu deluje da nije bas mazen i pazen. Dok ne vidis i ne probas na licinom mestu sve ostalo je dzaba....... srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Octobar 7, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis hvala na odgovoru,ja to nisam ni video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Octobar 7, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam da nije mozda bio motor nekog kolege,a i prodavac mi je rekao da je spreman da spusti cenu za sve estetske nedostatke a masima je navodno pefektna,mozda i odem za vikend da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Octobar 10, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam da vidim apriliju,padano sa obe strane,ler gas skace ko lud,diskovi tanki,plastike razlokane,kvacilo bas kasno hvata,jedino pozitivno je sto sam se zaljubio u ovaj model na drugi pogled,stvarno i ovako izgreban deluje kao drumska krstarica,bas vam zavidim kakav skuter vozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Octobar 10, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan novi oglas od danas , u pitanju je AA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Octobar 10, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja videh sprint,na forumu,ipak cu classic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15873 Napisano Octobar 10, 2014 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan novi oglas od danas , u pitanju je AA! Da pogadjam(o) ..... garant je Djurin AA u pitanju, takva bese i prognoza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Octobar 10, 2014 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ko je dobio opkladu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Octobar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Није Ђурин,него Кулетов. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Octobar 10, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže čovek u oglasu da bi silvera uzeo :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Octobar 10, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aj pustite mi link oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladujko 9 Napisano Octobar 23, 2014 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imam i ja dilemu ili trilemu ili kvadrilemu... Nisam pametan http://www.polovniau...rilia_scarabeo/ http://www.polovniau...rilia_atlantic/ Ovaj sam gledao pazljivo bas pazljivo i vozio. Motor extra tiho radi lepo vuce ne lupka ali mi noge kace u rucice. visok sam 195cm. Da li ima nade da gledam atlantic 500 da li je bar malo vise prostora za noge. I ima li sanse da se podigne korman ili bar nesto ucini da se poboljsa prostor za kolena? Zaljubio sam se u dizajn atlantica. Ovaj idem u subotu da probam http://www.polovniau...a_atlantic_500/ Zna li se ista o ovom motoru??? http://www.polovniautomobili.com/oglas5258192/aprilia_atlantic_500/ ima bjb nalepnicu a i lici na bivsi motor jednog clana? Pomagajte doktori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4833 Napisano Octobar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj plavi Atlantic je bivši motor od Sharky-ja. On je izašao iz moto sveta. Poslaću ti njegov broj na PP pa ako je voljan neka ti kaže par reči o motoru. Onaj crni mi deluje kao težak grob ali da ne sudimo po slikama... Postoji varijanta da se na AA 500 podigne korman. Prečešljaj temu "Operacija Atlantic" na strani 12 - ja sam to uradio pa pogledaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Octobar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al vidiš, Šarkijev ima 4 cilindra! Crni je već išao neko da gleda i napisa negde da je lešina i da je izgubio vreme samo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...