dukikos 28 Napisano Septembar 16, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Videli smo se juce u budvi, kaze da ima sitnix ogrebotina i rupica na sedistu od transporta iz italije i da ce ako stigne da ispolira plastike. Organizovao mi je i prevoz do kuce. Ima i ovog atlantica pa cu videti u cetvrtak kad probam oba koji cu kupiti. Korektan prodavac skroz za atantica ne znam...ali za spidermaxa,ja sam bio u cudu kada sam video kako su ljudi mogli da upropaste takav skuter a pritom ima 7500km predjenih ima i malo vise od tih sitih ogrebotina hvali parce plastike kod volana,nema hrom lajsnu na bocnim skrgama itd...moje misljenje je da je on u jako losem stanju...srecno pri izboru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zna li neko nesto o ovom primerku bugija http://www.polovniautomobili.com/oglas5215788/suzuki_burgman_400/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Septembar 17, 2014 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Bily muka naci skuterce a? Ovaj Bugi izgleda lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Septembar 17, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Muka bas.taman kad sam se odlučio iskoci neki drugi. Ovaj bugi mi je ok a i cena mu nije losa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Septembar 17, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja zakasa trazeci skuter,mada malo mi je manji budzet,a ko za k...c probao sam t max pa sad stekam lovu za njega, ovaj je po prici koju sam cuo od vise ljudi izgreban pri transportu ali je odlicno sredjen http://www.polovniautomobili.com/oglas4884480/malaguti_spajder_max/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Septembar 17, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan cena je doduse jaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 17, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Moj predobri scarabeo je u oglasima, ali sad reg celu godinu, ko pazari nece pogresiti SCARABEO 500 GT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Septembar 17, 2014 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan I ja zakasa trazeci skuter,mada malo mi je manji budzet,a ko za k...c probao sam t max pa sad stekam lovu za njega, ovaj je po prici koju sam cuo od vise ljudi izgreban pri transportu ali je odlicno sredjen http://www.polovniau...ti_spajder_max/ Pogledajte 1. i 5. sliku na ovom oglasu, levi prednji migavac mu nije isti, a i na ostalim slikama se vidi razlika izmedju prednja dva migavca. Ne mora nista da znaci, ali takve stvari meni bodu oci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 17, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan mislim da do 2008 spidermax postoji samo u 3 boje silver, tamno siva i teget,cini mi se ovaj je farban ceo, ali sta to znaci, samo argument za obaranje cene U zmigavcu vidis drugaciji odsjaj sijalice zbog ugla gledanja, oni su ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Septembar 17, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter i jeste bio siv,ja nisam siguran ali mi je drug rekao da je bio tu kad su istovarali skutere iz kamiona i da su ovaj ostetili,ono sto sam video je da je skuter ekstra ofarban i da su ove crvene detalje ubacivali po zelji vlasnika jer je hteo da ga zadrzi za sebe,inace on vozi onaj mayesti u pozadini,licno poznajem prodavca i mogu jos malo da se raspitam,billy ovaj motor sam naveo kao predlog od prodaje zaista nemam nista da ne bude zabune ovaj skuter sam pocetkom marta prodao za 1050evra,bio je kao nov zaista bez mane,ako ga vlasnik nije mnogo vozio vredi ga pogledati http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1663211_Honda_2392_Jazz_2001_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan XMax kod mene u kraju sa istim crvenim detaljima..kakva nakaza. Komentar ne služi ničemu, ali morao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Septembar 17, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aj ako moze jos jedno objasnjenje,koliko trosi t max ako se vozi normalno posto bi ja tako vozio vecinu vremena i koliko je skuplje odrzavanje za njega nego za recimo xciting 500,na koliko se menja lanac i posto je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 17, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Aj ako moze jos jedno objasnjenje,koliko trosi t max ako se vozi normalno posto bi ja tako vozio vecinu vremena i koliko je skuplje odrzavanje za njega nego za recimo xciting 500,na koliko se menja lanac i posto je? Ne znam za vas kolege, ali ja bi uvek pre isao na XCITING 500 (HONDA), nego na Yamahu. To je jer vise volim Hondu, mozda sam zato subjektivan, ali Honda je Honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Honda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 17, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Honda? Kymco pravi skuter agregate za Hondu I pravi agregate za BMW G450X Enduru. A od nedavno i za Kawasaki skuter, ako se secas da je izasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Septembar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па да зато ти возиш Хонду ,а не ти возиш Кавасакија. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Septembar 18, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Па да зато ти возиш Хонду ,а не ти возиш Кавасакија. Pa vozim Hondu kao skutera, eno mi Honda od 250ccm u garazi Sa potrosnjom od 3.5 litre na 100km u gradu, ne bi je menjao ni za koji drugi skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Septembar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Kymco. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Septembar 19, 2014 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Posle Beva, SPIDER MAX bi mogao doci u obzir! No videcemo, bitno je da se sad voza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen xciting 500 2006g. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Septembar 21, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom,dobro da te sluzi,moze neka slika i ako nije tajna kolika je cena posto ja gledam da ga kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu da okacim slike. A cena je 1550 26000km presao. Ugradjen pre 1500km nov kevler kais. Gume solidne. Givi kofer. Prvi vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas5234819/kymco_xciting_500/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 732 Napisano Septembar 21, 2014 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda,nisam siguran mislim da je vlasnik sa foruma,merkao sam ga i ja al mi iskrslo neko ulaganje oko auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen xciting 500 2006g. nek je sa srecom...lepo izgleda...jel si isao da gledas onog spider maxa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...