milija1966 13 Napisano April 14, 2020 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za podesavanje sata. Pokusacu. U vezi sijalica za far Sve cetiri iste, ja Sam menjao H7. Sam stavio Osramove . Platio 750 dinara Po komadu. Pise 100% jace svetle. Pogledacu tacan naziv pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano April 14, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E super, hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano April 14, 2020 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sijalice su klasicne tj. Osram Ali nisu led I odlicno sijaju. Kasnije cu da pogledam tacan naziv sijalica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano April 14, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma upoznat sam sa osram programom imaju stvarno dobrih i jakih sijalica. Nego meni je vise hir nego potreba , pa reko da dok traje ovo odradim promenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano April 14, 2020 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Osram Najt Brejker je naziv sijalica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano April 14, 2020 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno sijaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano April 14, 2020 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vodi računa o snazi. Nemoj da uzmeš sijalice koje nije proizvođač preporučio odnosno jače. Osram radi sijalice koje su i jače snage sijaju mnogo bolje al može da ti se desi ono sto sigurno ne želiš. Da ti izgori struja. Ja sam imao loše iskustvo i od tada OSRAM ali samo u snazi mislim da su 55Wx2kom po manualu ja sam imao neke night breaker 85W Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano April 14, 2020 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imas te halogene i od 100W, sijaju k'o lude ali posle sat vremena pocinje instalacija da gori, regler da se pusi a akumulazor da se prazni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano April 14, 2020 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio Najt Brecer. Ali ne ove najace. Za sada je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano April 14, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa LED? Zar one ne bi trebalo manje da trose a bolje da sijaju? Ovo mi je izbor a u zavisnosti od finansija bice i realizacija. Ledovi su cca od 12-20w a NBL je 55w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano April 16, 2020 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa manja snaga znači i da manje troše. E sad dal imaju neki drugi zajeb to stvarno nemam pojma, u svakom slučaju posavetuj se sa nekim auto električarom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1311 Napisano April 16, 2020 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedini zajeb kod krstenih sijalica je - CENA Ja koristim Philips NightRacer ili tako nesto - jedino far od XX sija bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 542 Napisano April 17, 2020 Pažljivo prati, 622 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako duže traju koliko kažu onda ni ta cena nije toliko strašna.Jedino ako često menjaš motore onda se ne isplati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano April 17, 2020 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena. Ima i od 3000 po komadu, Ali ove sto sam ja kupio po komadu su 750 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano April 17, 2020 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Podesio sam sat. Hvala Jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za moped Honda VFR 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda VFR 750, 1990. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 44000 km, Beograd. Cena 1.500 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 17, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Honda... Puca me nostalgija za istom ovakvom crvenom VFR-kom koju sam imao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Honda... Puca me nostalgija za istom ovakvom crvenom VFR-kom koju sam imao... I mene Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1311 Napisano April 18, 2020 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 4/17/2020 at 9:19 AM, milija1966 said: Koja je cena. Ima i od 3000 po komadu, Ali ove sto sam ja kupio po komadu su 750 dinara Osram Night Breaker Laser je koliko mi se cini - komad H7 1700din, blister pakovanje. u kutiji par, malo manje Osramova LED sijalica nesmem ni da zamislim koliko kosta Za sad ove sa ALI-ja zavrsavaju posao. Neznam kako drugima ali meni bas i netraju posebno dugo ali nisu ni skupe pa mi dodje isto kao da imam bolju klasicnu (cenovno) a sijaju lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 21, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taman se lepo povela priča o sijalicama. Elem, akumulator je bio slab, skinuo, dopunio i sve lepo ali danas, posle otkud znam koliko dana, primetim da mi ne rade sijalice za oborena svetla. Pozicione su u redu, za duga svetla isto tako ali oborena, jok. U uputstvu stoji 12V i 55W ali H4 ili H7?Uh, zaboravih da pomenem. Neko zna, neko ne ali VFR800, šesta generacija iz 2005. godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano April 22, 2020 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su H4, verovatno ti piše na staklu fara? Nego... Jesi li skoro merio napon punjenja? Ako ti crkne regler pa prepunjava prvo crkavaju kratka svetla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 22, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Našao sam informaciju da su H7. Videćemo. Ali vidiš nisam merio napon punjenja. Koliko bi trebalo da bude kada motor radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 22, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prema preporuci@Arakis da izmerim napon, evo rezultata:Napon pre kontakta i uključivanja motora 12,52VNapon nakon davanja kontakta 12,22VNapon tokom rada motora 14,98VNapon odmah nakon isključivanja 12,82VI šta sad? Dobro? Nije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano April 22, 2020 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To 14.98 V je malo previše ali opet u nekim granicama. Trebalo bi biti do 14.5V max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 22, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda će biti da su sijalice pregorele zbog toga što pojma nemam od kada su. Pa malo zezanje sa akumulatorom i eto ga. Splet i kombinacija okolnosti. E sad, ako mi nove sijalice svirnu uskoro, onda "Houston, we have a problem!" Hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...