milija1966 13 Napisano Octobar 30, 2019 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan U papirima se vodi da je 2002, jer je oduzet pa prodat na carini. Oznaka je RC 46 MISLIM DA JE MLADJI. Zna li neko kako da proverim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10475 Napisano Octobar 30, 2019 Hronični Motociklopata, 7319 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo i puno sretnih km želimo Ne mora biti da je mladji, RC46 Vtec je krenuo s proizvodnjom bas te 2002 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 30, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma šta te briga koje je godište i da li je prešao to što piše? To je VFR, to kod njega nema veze. Uživaj i sa srećom pazar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Octobar 30, 2019 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ds li neko zna ko prodaje ili ima nosace sa koferima na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3862 Napisano Octobar 30, 2019 Ne silazi, 5006 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, milija1966 said: Zna li neko kako da proverim... Imaš VIN broj (17 cifara) na ramu. Napiši pismo Urošu (uros.vejic@deltaautomoto.rs) i on će ti reći. https://www.honda-srbija.rs/delta_automoto/kontakt.96.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Octobar 30, 2019 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Octobar 30, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @milija1966Cestitam....nek te bezbedno preveze uvek i svuda......taj model je moja zelja....mislim da ce moj sledci motor biti bas taj model.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Octobar 30, 2019 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Uzivaj i da se lepo navozas Jedino u cemu mi je lepsi Vtec u odnosu na 800fi je u tome sto ima simetricno postavljene lonce pod rep i sto je time otkriven zadnji tocak, istice ono lajlepse kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 31, 2019 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 10/24/2019 at 9:45 PM, Boban EN said: Hvala druze ko zna mozda sv ode brze. Ja bas ne zurim Jel si mozda bio pre 3-4 nedelje na homoljskim planinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 529 Napisano Octobar 31, 2019 Pažljivo prati, 617 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nisam. Bas sam se slabo vozio ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Octobar 31, 2019 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ali je rc 46 kvalitetniji motor,bar sto se tice lanca bregaste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Octobar 31, 2019 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno mnogo lepsi izduv sa strane,ipak sve je stvar ukusa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 31, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni lanac bregaste, na kasnijim modelima, neki "bauk", ali definitivno zupčanici na starijim modelima čine da sam agregat ima posebnu čar. Nema sumnje da je tu Honda pokazala umeće izrade agregata i takvi agregati su poznati kao "večni"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Octobar 31, 2019 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da i zato je kvalitetniji model,vise ga vole pravi ljubitelji vfr-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Octobar 31, 2019 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ThePainkiller said: Nije ni lanac bregaste, na kasnijim modelima, neki "bauk", ali definitivno zupčanici na starijim modelima čine da sam agregat ima posebnu čar. Nema sumnje da je tu Honda pokazala umeće izrade agregata i takvi agregati su poznati kao "večni"... Tadasnja "perjanica" model, demonstracija sile tehnoloske moci - je postavila standarde na veoma visok nivo koji i danas mnogima zadaje glavobolje. U manualu ima spisak od 13 slojeva materijala kojim su presvuceni klipovi i stubline radi minimiziranja trenja - bitno je samo da se agregat dovede na radnu temperaturu i onda mozes da radis sa njim sta hoces i dokle hoces PGMfi je prvi sistem ubrizgavanja Vidi se po dizajnu da je vremesan motor ali i dalje ima neku vanvremensku lepotu , nije zastareo kao npr GPZ , da je rep motora malo mrsaviji definitivno bi parirao novim modelima - al ja ga volim bas takvog, old skul sa okruglim topom Razvod bregaste je definitivno nesto po cemu se izdvaja od svih, to specificno zujkanje je nesto sto svi primete na prvu loptu dok ne zaurla V4 agregat dok se penje ka crvenoj zoni obrtaja - sa otvorenim topom to je muzika za usi. Lenjo brundanje na leru je isto ocaravajuce kao i voznja u niskim obrtajima . Uvek sam voleo V agregate a narocito V8 i L6 zbog njihove savrsene mirnoce i minimalnih stresova i vibracija u radu Mogao bi ovako do sutra - a mozete i vi da se nadovezete a moze i novi vlasnik i da istrazi sam svoje cari 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ау, како си га описао, заљубио сам се! Из сваке речи исијавају најчистија осећања. Невероватно, а неко би рекао да је то само предмет... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10192 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 3367 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja već gledam oglase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 15 Napisano Novembar 1, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Bandit 650SA Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedan lep primerak za prodaju, zaista bez ulaganja, cisto ako je neko zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, gole82 je napisao: Imam ja jedan lep primerak za prodaju, zaista bez ulaganja, cisto ako je neko zainteresovan Baci neku sliku, info... P.S. Ne pitam zbog sebe, nego da vide ljudi, koga interesuje. A svakako i ja volim videti lep i očuvan VFR... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 15 Napisano Novembar 1, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Bandit 650SA Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nece da mi ubaci slike preko telefona, evo linka nadam se da nije problem sto ga stavljam Honda VFR 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda VFR 750, 1996. godište, Touring, vozilo prešlo 110000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A sad bez zajebancije... Gde si bio pre samo 10 dana? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16695 Napisano Novembar 1, 2019 Integrisan, 4972 postova Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, ThePainkiller said: A sad bez zajebancije... Gde si bio pre samo 10 dana? Pa nisi trazio VFRa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Motorcyclist je napisao: Pa nisi trazio VFRa Pa ima istine... Vidi, za te pare...ne dobar VFR...nego odličan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih led sijalice za far Da li idu H7 dve I H 1 dve ili neke druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milija1966 13 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 65 postova Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za VFR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...