Guderijan 10 Napisano April 4, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan Utvrđen problem, kriva felna, pa se i guma na kraju izdeformisala... ima li neko iskustva sa ispravljanjem felne? Da li je to uopšte bezbedno ili je bolje kupiti novu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano April 4, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je prednji točak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano April 4, 2016 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je prednji točak Ako nema centralni udar,onda moze ispraviti.Ja mislim da ima u Beogradu ko se time bavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 8, 2016 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se šminkali.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 8, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Da li je VFR 750 i malo veći motor od CBR 600F ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Visociji i duzi mozda malo, a tezi oooo da. Meni 600f (f2 i f4) poslije vfra dodju kao igracke. I jos nesto cbr je puno puno agilniji motor od vfra. I jos nesto visociji ljudi na vfru mogu imati malo problema sa smjestanjem koljena. Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano April 8, 2016 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Visociji i duzi mozda malo, a tezi oooo da. Meni 600f (f2 i f4) poslije vfra dodju kao igracke. I jos nesto cbr je puno puno agilniji motor od vfra. I jos nesto visociji ljudi na vfru mogu imati malo problema sa smjestanjem koljena. Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Tu si u pravu. Ja sam probao koleginog sa fabrickim heblovima i cini mi se da mi bolje lezi moj sa izdignutim kormanom, 192 visina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 8, 2016 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Čime si farbao čeljusti? Koja boja? Priprema... Lepo izgleda. Voleo bih i uživo da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 8, 2016 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Čime si farbao čeljusti? Koja boja? Priprema... Lepo izgleda. Voleo bih i uživo da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Visociji i duzi mozda malo, a tezi oooo da. Meni 600f (f2 i f4) poslije vfra dodju kao igracke. I jos nesto cbr je puno puno agilniji motor od vfra. I jos nesto visociji ljudi na vfru mogu imati malo problema sa smjestanjem koljena. Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Tu si u pravu. Ja sam probao koleginog sa fabrickim heblovima i cini mi se da mi bolje lezi moj sa izdignutim kormanom, 192 visina.Ja bih rekao da se geometrija viljuske dosta razlikuje kod ova dva motora. Mozda je cbr specifican po tome ali imam osjecaj da se nebih mogao naviknuti na to Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 9, 2016 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Čime si farbao čeljusti? Koja boja? Priprema... Lepo izgleda. Voleo bih i uživo da vidim. http://paintsystems.com/Bremssattel-Lackset-rot_1 Malo treba strpljenja i vremena,prvo se sprejom odmasti pa onda se farba četkicom. Na kraju vodena šmirgla i poliranje....provozaj se do Sopota i videćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 9, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Visociji i duzi mozda malo, a tezi oooo da. Meni 600f (f2 i f4) poslije vfra dodju kao igracke. I jos nesto cbr je puno puno agilniji motor od vfra. I jos nesto visociji ljudi na vfru mogu imati malo problema sa smjestanjem koljena. Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Hvala drug ! Ja sam 185 visok, a težak 115kg. Baš imam u garaži F2 od druga, vozao sam ga malo, radio sam mu servis, smjestim se fino, ali se on ne vidi ispod mene. E to agilniji me brine, ja volim potjerati po krivinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez79 5 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan VFR - asi, moze neka preporuka za prednje plocice RC 36 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Visociji i duzi mozda malo, a tezi oooo da. Meni 600f (f2 i f4) poslije vfra dodju kao igracke. I jos nesto cbr je puno puno agilniji motor od vfra. I jos nesto visociji ljudi na vfru mogu imati malo problema sa smjestanjem koljena. Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Hvala drug ! Ja sam 185 visok, a težak 115kg. Baš imam u garaži F2 od druga, vozao sam ga malo, radio sam mu servis, smjestim se fino, ali se on ne vidi ispod mene. E to agilniji me brine, ja volim potjerati po krivinama... Ja sam 183 i oko 70kg i meni je super, a uz to i nisam ljubitelj neke brze voznje. VFR bas i ne voli ostrije i kratke krivine, tezak je to stroj. Tu se cbr puno bolje snalazi.Mislim da tebi vfr nebi bas legao i zbog ogibljenja jer dosta ljudi se zali da je premekan. Meni opet sa mojom tezinom taman. Da si gdje blize drage volje bi ti ustupio motor pa probaj Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan VFR - asi, moze neka preporuka za prednje plocice RC 36 ?Cini mi se da sam stavljao neke trw, doduse na zadnji disk i nisam imao nikakvih zamjerki. Sto se smjese tice tu se ne razumijem ali uzimam po katalogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 9, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Visociji i duzi mozda malo, a tezi oooo da. Meni 600f (f2 i f4) poslije vfra dodju kao igracke. I jos nesto cbr je puno puno agilniji motor od vfra. I jos nesto visociji ljudi na vfru mogu imati malo problema sa smjestanjem koljena. Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Hvala drug ! Ja sam 185 visok, a težak 115kg. Baš imam u garaži F2 od druga, vozao sam ga malo, radio sam mu servis, smjestim se fino, ali se on ne vidi ispod mene. E to agilniji me brine, ja volim potjerati po krivinama... Ja sam 183 i oko 70kg i meni je super, a uz to i nisam ljubitelj neke brze voznje. VFR bas i ne voli ostrije i kratke krivine, tezak je to stroj. Tu se cbr puno bolje snalazi.Mislim da tebi vfr nebi bas legao i zbog ogibljenja jer dosta ljudi se zali da je premekan. Meni opet sa mojom tezinom taman. Da si gdje blize drage volje bi ti ustupio motor pa probaj Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Hvala drug. Ma onaj plavi u Ilijašu mi se sviđa a i jeftin je za ono stanje... Ne znam šta uzeti, Horneti su isto mali, jedino da gledam CBR 1000F, ima u Tuzli kod Seje dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan E to je vec dosta veci motor a i ide dosta dobro. Probao do duse onu prije dualke al to je tu negdje. Najbolje bi bilo da probas i jedan i drugi pa odluci. 1000F bi ti gabaritima bolje legao nego vfr. 16-tog ima party kod AOS u Tuzli pa ako hoces mozemo dvije muhe jednim udarcem a i ilijas je skoro uz put Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano April 9, 2016 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam moj nekadasnji VFR rc36 po karting stazi u Kuli, i sam sam se iznenadio kako se lepo i lako baca levo desno po kratkim i ostrim krivinama, prosto covek zaboravi na VFR-ovih 230kg ,agilniji je on nego sto izgleda, pogotovo u rukama Japanske policije na poligonima, ljudi se igraju sa njima kao da su neke supermoto masine od 450ccm i 120kg http://www.youtube.com/watch?v=I2A1OkhJUOU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano April 9, 2016 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Visociji i duzi mozda malo, a tezi oooo da. Meni 600f (f2 i f4) poslije vfra dodju kao igracke. I jos nesto cbr je puno puno agilniji motor od vfra. I jos nesto visociji ljudi na vfru mogu imati malo problema sa smjestanjem koljena. Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Hvala drug ! Ja sam 185 visok, a težak 115kg. Baš imam u garaži F2 od druga, vozao sam ga malo, radio sam mu servis, smjestim se fino, ali se on ne vidi ispod mene. E to agilniji me brine, ja volim potjerati po krivinama... Ja sam 183 i oko 70kg i meni je super, a uz to i nisam ljubitelj neke brze voznje. VFR bas i ne voli ostrije i kratke krivine, tezak je to stroj. Tu se cbr puno bolje snalazi.Mislim da tebi vfr nebi bas legao i zbog ogibljenja jer dosta ljudi se zali da je premekan. Meni opet sa mojom tezinom taman. Da si gdje blize drage volje bi ti ustupio motor pa probaj Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk Vozio sam moj nekadasnji VFR rc36 po karting stazi u Kuli, i sam sam se iznenadio kako se lepo i lako baca levo desno po kratkim i ostrim krivinama, prosto covek zaboravi na VFR-ovih 230kg ,agilniji je on nego sto izgleda, pogotovo u rukama Japanske policije na poligonima, ljudi se igraju sa njima kao da su neke supermoto masine od 450ccm i 120kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1312 Napisano April 9, 2016 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan I obratite paznju kakve kormane imaju ovi Japanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan I obratite paznju kakve kormane imaju ovi Japanci To su apehanger-i za vfr-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan promenio sam lamelu, kakva razlika ne mogu da verujem..... drugi motor. Sad ne smem gas naglo da zavrnem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano April 18, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo je još jedna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 18, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba li nekom povisen vizir(dodatak) za vfr800,model 1999god..Blago crno zatamljen.Cena 25€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guderijan 10 Napisano April 18, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel pase na rc36 97god.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...