Damir V-tec 8 Napisano Februar 18, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Đerdap Kladovo - Bratunac BIH Motocikl: Honda VFR 800 Vtec ABS (2002.) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, trazi se Honda VFR 800 V-TEC, da je u očuvanom stanju, ako neko zna neku dobru ili proverenu neka javi, unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko nesto radio po pitanju smanjenja zracenja toplote na motoru? Vredi li (sme li ) se igrati sa zamenom termoprekidaca da ranije ukljucuje ventilator? Tipa da se montira termoprekidac manje vrednosti da ukljucuje na npr. 95 stepeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1359 Napisano Februar 19, 2016 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko nesto radio po pitanju smanjenja zracenja toplote na motoru? Vredi li (sme li ) se igrati sa zamenom termoprekidaca da ranije ukljucuje ventilator? Tipa da se montira termoprekidac manje vrednosti da ukljucuje na npr. 95 stepeni... NE-DIRATI !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Februar 22, 2016 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Dali neko mozda ima sliku ugradnje Joskinog reglera na hondu vfr750 rc36-1?Kako gledam,neverujem da moze stati na mesto fabrickog reglera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Februar 22, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Moras da iseces 2 krilca od reglera. Ili da ga premestis u rep. Secenjem ne gubis nista od funkcionalnosti tj. ne gubis nista ako iseces 2 krilca. Slobodno mozes tu da ugradis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sale, nisam upustio gornji trougao, tačno je na fabričkoj poziciji. Kao što Iske kaže, može to da se uradi i dobio bi se bolji ulazak u krivinu, ali moj motor se i ovako super ponaša, nisam imao potrebu da to menjam. Koliko mi se cini, sajle od gasa si provukao ispod rezervoara, pre glave upravljaca. Da li si jos nesto morao da menjas na samoj instalaciji oko upravljaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo podmladimo duh VFR-a. Citao sam par komentara, da je sa ovim motorom prekinuto srce VFR-a Pa neka sjedne samnom jedan krug, uz zvuk brutalnog V4 motora i zuljanja stope pri 180 km/h, ovaj motor mjenja izraz lica i otkucaje srca Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Panorama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Evo da malo podmladimo duh VFR-a. Citao sam par komentara, da je sa ovim motorom prekinuto srce VFR-a Pa neka sjedne samnom jedan krug, uz zvuk brutalnog V4 motora i zuljanja stope pri 180 km/h, ovaj motor mjenja izraz lica i otkucaje srca Pozdrav. Sta reci... PRELEP!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Ovo prava registracija? Ako je ps, onda je dobro uradjeno Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 24, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Februar 24, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 150 konja na tocku nije naivno Jos V4 kad zaigra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 24, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan zar nije 170? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Februar 24, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan 170 na radilici.....150 na tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 24, 2016 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Aha razliciti pojmovi nisam znao ..Hvala Marre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se zaljubio u ovaj motor, i vec prosao pola evrope sa njim prosle godine. Iskreno da me neko pita, evo izaberi neki drugi motor,nov..jedino i pada na pamet novi zzr1400 ali nije ni priblizno lijep i kvalitetan kao Honda. Svaka preporuka ko zeli kupiti isti, doduse od 2012/2013 popravili su apu ubrizgavanja i ubacili T/C 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pred sezonu moram zamijenit lanac i lancanike (rc36) , neka preporuka gdje da kupim u SRB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Februar 24, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan www.kompp.co.rs ja sam uzeo EK set...evo 8000km nisam primetio da se nesto preterano trosi. bio je oko 140....150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakva je razlika izmedju EK i RK setova ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Februar 24, 2016 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne znam...mislim da je kao EK kvalitetniji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 25, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,razmisljam da kupim VFR 750 rc36,pa me interesuje gde se nalazi broj motora i broj sasije kako bi ih proverio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 25, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,inace,tu sliku sam i ja video,ali ne mogu da prepoznam ovu sliku desno,tj br motora gde je...Moze neki priblizniji opis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Na slici desno ti je broj agregata...u Srbiji br.agregata se ne upisuje u saobracajnu i potpuno je nebitan. Pogonski agregat se smatra rezervnim delom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 25, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko nesto radio po pitanju smanjenja zracenja toplote na motoru? Vredi li (sme li ) se igrati sa zamenom termoprekidaca da ranije ukljucuje ventilator? Tipa da se montira termoprekidac manje vrednosti da ukljucuje na npr. 95 stepeni... NE-DIRATI !!! Зашто једноставно не убацити прекидач за мануелно укључивање вентилатора? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...