wiking 80 Napisano Mart 22, 2018 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Imao bih jedno pitanje:Na koliko kilometara menjate ulje na vfr-u?Ja sam dosad menjao na svakih 6000km.Citam na stranim forumima da je vfr-u servisni interval menjanja ulja na 10000km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Mart 22, 2018 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nasao podatke u Britanskom "Haynes" manualu za moju bivsu Hondu CB500 isto kaze 10.000km interval zamene ulja, ali sam ipak menjao na 6000km kao i na svakom prethodnom motoru, 'bem li ga ne moze da skodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan U manualu stoji da se menja na 12000. Ja sam planirao da menjam na 10000. Veliki interval zamene je zbog toga što VFR nema lanac bregaste pa ne razbija ulje tako brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Mart 25, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje i filter menjam na početku sezone,bez obzira koliko je prešao prethodne,pre par dana sipao Castrol Power One 15w50 3 litra sa promenom filtera cirka 4300 dindži( u manualu piše 3.1 litar kad se menja i filter-razmišljao da kupim 4 litra al me kolega posavetova da nema potrebe i bi u pravu-nivo ulja je 2 mm iznad gornje crte) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 16 Napisano April 21, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Bandit 650SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Da li neko zna gde bih mogao ovde kod nas da nadjem gumice cilindra kvačila za vfr750 1996god, nasao sam u inostranstvu, ali mozda neko zna brzu varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno-st Zrenjanin... Oni prave te gumice. http://www.sigurnost.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 16 Napisano April 21, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Bandit 650SA Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ih ali nemaju i kazu da nece praviti nove, verovatno im je cimanje da prave alat za dve gumice. Moram da ih izmerim i posaljem mere pa da mi provere da li imaju nesto slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano April 26, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih probao Bardhal kad za to dođe vreme. Problem je što ja još neko vreme neću moći na VFRa, na motor uopšte.Meni je sada bardhal i na otprilike 4000 km pocne lanac da se cuje pomalo kao da zatezac nezateze dovoljnoПослато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano April 26, 2018 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/22/2018 at 5:35 PM, wiking said: Pozdrav drugari Imao bih jedno pitanje:Na koliko kilometara menjate ulje na vfr-u?Ja sam dosad menjao na svakih 6000km.Citam na stranim forumima da je vfr-u servisni interval menjanja ulja na 10000km? I više... RC24 RC36 posle 1993 RC36 od 1990-1993 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.Opet ja sa nekim pitanjem Dali neko zna dali je alternator na rc24 i rc36 isti?I jos jedno pitanje:dali moze da se frajlauf sa rc36,namesti na rc24.Sve je isto,samo onaj lim sto je pertlovan,na rc24 je sa tri podeoka,a na rc36 sa vise malih.Dali je neko nekad radio ovo?Tesko je naci za rc24 citavo kuciste,a imam jedno od rc36,pa sam mislio probat nesto.Prebacio bi i davace impulsa,jedino neznam za cdi?Verovatno treba i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 21, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stavio nove gume. Nebo i zemlja u odnosu na stare. Sad motor sam skrece u krivine 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1547 Napisano Maj 21, 2018 Никад не једи жути снег!, 730 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lepa, mamicu joj njenu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 21, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kakva masina uh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Maj 29, 2018 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija + Zeleni karton = 17600din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 30, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan To na dvanaes' meseci? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jun 6, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan E doslo je vreme da se menja pogonski lanac i lancanici. moze vase iskustvo koji i gde se kod nas moze kupiti lanac i lancanici za vtec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Sale-VFR je napisao: E doslo je vreme da se menja pogonski lanac i lancanici. moze vase iskustvo koji i gde se kod nas moze kupiti lanac i lancanici za vtec? MRG Shop Kula. 0644650630 Oliver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Zamenjeno Komplet lanac i lancanici 15290 RK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koji lanac i koji lančanici?To mi nešto pojeftino? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Išao do Trebinja,pa malo do mora,pa preko Žabljaka kući,ukupno 1060 km,potrošio 61 litar goriva,što mu dođe 5,75 u proseku. Uglavnom brdska vožnja,krivina na krivinu,treća-četvrta,retko gde 6-ta. Varijabilni usis uvek otvoren,srče malo više na niskim obrtajima,kakva je vama potrošnja? Evo jedna slikica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, alexvicent je napisao: Koji lanac i koji lančanici?To mi nešto pojeftino? RK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja oglasim u ovoj temi. Napukao mi je vizir na VFR800 RC46 2000.god. Zvao sam Ivana i kaze da moze da mi napravi ali samo ako dovezem motor. Nisu mi problem kilometri do njega nego vreme, od posla tesko da mogu odvojiti dan za to. Da li ima neko ko planira kod njega da pravi vizir pa da ga"iskoristim" da odmah pravi dva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jul 15, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vam idu 36-ice na 5000 obrtaja u šestoj?!Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 15, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, badzabajker je napisao: Koliko vam idu 36-ice na 5000 obrtaja u šestoj?! Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Ako se dobro sećam, to bi bilo negde oko 110-120 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sećam, to bi bilo negde oko 110-120 km/hTo je tako normalno?Meni nešto malo, kao da laže km sat... Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...