DuleSlash 12 Napisano Octobar 3, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast... E pauk imas vikendicu u Tekiji, ili? ja tamo imam kucu... to jest cale treba da mi prepise kad budem hteo..., ako budete hteli ovo i na leto, ja sam za... vsaka cast... uzgred putovali ste na moj 18ti rodjendan...koja slucajnost... mogli bi smo na zlatnu bucku sledece god!? imam tamo puno rodjaka, sredicemo nesto... ja bih verovatno mogao da primim 3-4... videcemo... pozdrav i svaka cast, momci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 3, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast... E pauk imas vikendicu u Tekiji, ili? ja tamo imam kucu... to jest cale treba da mi prepise kad budem hteo..., ako budete hteli ovo i na leto, ja sam za... vsaka cast... uzgred putovali ste na moj 18ti rodjendan...koja slucajnost... mogli bi smo na zlatnu bucku sledece god!? imam tamo puno rodjaka, sredicemo nesto... ja bih verovatno mogao da primim 3-4... videcemo... pozdrav i svaka cast, momci... U D.Milanovcu,stan i ispod stana pravilnije receno brvnaru,uredjenu da moze da se pristojno prenoci,za narednu godinu sve je moguce,uocili smo i neka prelepa mesta za mozda neko novo BJB okupljanje sa kampovanjem,pored samog Dunava,ali otom potom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnim sa snimkom al evo ga kao sto sam obecao: Snimano u voznji negde ispred Milanovca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E jesi projurio pored onog sa Transalpom, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Octobar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan E jesi projurio pored onog sa Transalpom, svaka cast! Mislis na bivseg drugara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...