IvicccA_Sabac 27 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Lep suncan dan resim da isteram malo motor,operem lanac i krenem da ga podmazem kad prcc nema spreja posto mi je prodavnica tu blizu,upalim motor sednem,nabijem kacigu i ja i lepsa polovina krenemo do prodavnice koja je 2km od mene,prosao sam taj put milion puta nikada ne vozim brzo jer je grad tj naseljeno mesto,ali i brzina od 70km je dovoljna da se razbijes,i tako krenem ja polako ispred mene auto izbacim levi migavac krenem obidjem ga vratim se u traku,ispred mene ide neka punoletna 128-ica ja opet migavac i krenem u obilazenje kad covek mrtav hladan negde na na pola mog puta da ga obidjem poce da skrece naglo u levo u ulicu bez ikakvog upozorenja,migavca ili sta vec,krenem levo da bezim da ga izbegnem ali na nesrecu skretanje u ulici ivicnjak austro ugarski onaj od pola metra i nemam vise gde,od dva zla izaberem manje pa pravo u auto negde u krilo udarim levim krajem u visini fara,odbijam se udaram u ivicnjak motor kliza jedno 3-4 m a za njim ja pravo na kacigu a devojska srecom pada ne mene,ustajem onako u soku skidam kacigu i krecem pravo prema onom debilu ali noga nece podignem nogavicu,imam sta i da vidim noga isecena vidi se kost,sta cu sednem i pritisnem rukama koliko mogu,devojka sedi pored mene izguljeno koleno sreca nista vise,ja sam se odrao muski desnu ruku i nogu,KACIGA MI JE SPASLA GLAVU jer sam direktno njoj udario u beton,pa jos jedan salto i pao na dupe,pitam onog idiota gde mu je migavac on gleda u mene kao u tele,valjda je bio u soku,treba li da napomenem da uopste nema ni levi ni desni retrovizor na zastavi,zao mi je samo sto nisam mogao da ustanem pa j.....s u motor i zivot ali ko zna zasto je to dobro,lezim i lecim se,motor ce se popraviti steta i nije velika,bitno je da smo preziveli,idemo dalje vec danas sam opet vozio doduse skuter ne mogu da savijem nogu,by the way pogledajte rubirku kupovina,trazim far,masku i desni okolop za zx6r 96-7..Pozdrav svima,u prilogu par slicica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Septembar 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vazno da si ti dobro, motor ce se vec srediti. Muka mi je vise od tih likova sto se ne trude da nas uoce. Svako od nas svakodnevno ima te situacije koje su na ivici. Zelim ti brz oporavak. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Septembar 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vazno da si ti dobro, motor ce se vec srediti. Muka mi je vise od tih likova sto se ne trude da nas uoce. Svako od nas svakodnevno ima te situacije koje su na ivici. Zelim ti brz oporavak. Pozzz Aj polako da zarastaju rane a delove cemo pronaci imamo fore celu zimu. aj pa srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Septembar 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa si imao kacigu, a i da je devojka dobro prosla... Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo bre zatvaranje sezone, miholjsko leto tek pocinje..;D..Ajde ajde,zelim sto pre da se oporavite i ti i ljubimac (devojku ne spominjem jer srecom, da nema od cega da se oporavlja (ako izuzmemo mali shok)) pa na ulicu jos u oktobru, dok nam zvezda poprilicno greje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Septembar 25, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo si se nabo odsada sviraj svaki put kada imaš sličnu situaciju meni je to prešlo u naviku, da se brzo popraviš pa ponovo u sedlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan nedje na netu sam naletio na odlican text o defanzivnoj voznji, koji izmedju ostalog napominje kako je pametno pazit se starih/ofucanih kola koja su udarana/grebana.bez retrovizora... jer otprilike kakvo auto - takav vozac. i u pravu su definitivno. dosta puta sam na to obratio paznju u voznji i ispostavilo se istinito. nazalost morao si to da okusis na svojoj kozi. zao mi je sto ga makar malo nisi dovatio da mu objasnis kako se prestrojava, ali nema veze, sto ti rece ko zna zasta je to dobro. ziv ti nama bio pa te rane brzo da zarastu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 25, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si se ti strmeknuo. Za nevjerovat koliko ima tih "nesmotrenih" vozaca,moras paziti na milion stvari kad sjedes na motor. Sto brzi oporavak i povratak sa skutera na "pravi" motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Druze svirao sam ja to prvo radim,upaljeno dugo svetlo,na kraju kada nisam vise znao gde cu poceo sam da vicem IDIOTE migavac i onda baaamm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 25, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Druze svirao sam ja to prvo radim,upaljeno dugo svetlo,na kraju kada nisam vise znao gde cu poceo sam da vicem IDIOTE migavac i onda baaamm.... Nisam mislio na to da si ti nesto previdio,nego na koliko stvari moras obratiti paznju kad vozis motor,a uz to i da imas sesto culo sta ce nekome da padne na pamet,kao sto je toj raboti palo napamet da skrene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg brate, ja kad vidim raspali auto, gledam obavezno ima li neko skretanje u levo, ako ima ne obilazim nipošto. Tek kad prodjem skretanje, onda krenem u preticanje. E sad, ako mu je baš kuća tu negde, pa opet krene levo, bigaje onda. Brzo se ti oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Druze ... sta sad ... jbg ... nema ispravke , magarac je kriv pa kriv ... Zelim ti brz oporavak i nemoj da se nerviras , nista ne mozes da promenis . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan pa majka mu stara pretices u sred raskrsnice, sta ocekujes bez bambara , jbg , nego sto ja uvijek kazem ak si ti glavu izvukao , dobro je cuti, rane ce zarast i ceraj , makinicu pod dupe curu jopet nazad i vozi pa pamet u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak Ivice. Dobro je da maloj nije nista bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Septembar 26, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jbg brate, ja kad vidim raspali auto, gledam obavezno ima li neko skretanje u levo, ako ima ne obilazim nipošto. Tek kad prodjem skretanje, onda krenem u preticanje. E sad, ako mu je baš kuća tu negde, pa opet krene levo, bigaje onda. Brzo se ti oporavi. Ovako bi otpriike trebalo da se vozi i da se ima mnogo srece i PRETERANA opreznost nije na odmet jer budale nadiru u velikim kolicinama bitno je da si preziveo i sto pre da nam ozdravis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto si morao sezonu da zatvaras bas padom, zbog budale koja neobraca paznju. Brz oporavak i za tebe, devojku(kojoj na srecu nije nista ozbiljno) i za Kawu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto si morao sezonu da zatvaras bas padom, zbog budale koja neobraca paznju. Brz oporavak i za tebe, devojku(kojoj na srecu nije nista ozbiljno) i za Kawu. ja ne mislim nista lose, i ja bi isti popizdio i zigorio zbgo toga, al brate ne znam ko je budala tu u ovoj situaciji, bez uvrede, ako imate raskrsnicu i preticete u istoj a covjek skrece dje je predvidjeno da se skrene ?!?!?!?!?!?!?!?!? pfff , zato kazem kad te bog pogledao i kad je glava na ramena, moze se ozdraviti idemo dalje, smatraj se srecnim,s jedan na prdekalo i vozaaaaaaaaaaaaaaj brm brrrmr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cosmossat gsr 600 1 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak .......... btw gde mogu da se kupe neke idiotske sirene tipa kao sto imaju vatrogasci ;D ili tako nesto sto bi moglo da se nabudzi na motor ! Upalis sirenu i vozis ;D salim se malo , ali zasita neka jaca sirena sto bih ih probudila iz kome ( dosta vozaca misle na sve osim na voznju , licni problemi , izgubljeni neznaju gde ce i sl. ) . Covek svirao , blicao i retard ne vidi ejjjj strasno bre..........a i taj cim vozim bez bocnih retrovizora bez od njega .......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto si morao sezonu da zatvaras bas padom, zbog budale koja neobraca paznju. Brz oporavak i za tebe, devojku(kojoj na srecu nije nista ozbiljno) i za Kawu. ja ne mislim nista lose, i ja bi isti popizdio i zigorio zbgo toga, al brate ne znam ko je budala tu u ovoj situaciji, bez uvrede, ako imate raskrsnicu i preticete u istoj a covjek skrece dje je predvidjeno da se skrene ?!?!?!?!?!?!?!?!? pfff , zato kazem kad te bog pogledao i kad je glava na ramena, moze se ozdraviti idemo dalje, smatraj se srecnim,s jedan na prdekalo i vozaaaaaaaaaaaaaaj brm brrrmr stari, nikako se ne slazem s tobom. koliko si puta uvatio sebe kad ides za BD ili CT pa da pretices auto i pored, recimo, dobro oznacene krivine ulijevo... znaci skretanje ulijevo za neko selo bla bla bla... i opet nikad nam se nije desilo sto se Ivici desilo, jer srecom nisu skretali za ta mjesta u to vrijeme. tip iz auta je ovdje napravio 2 greske, a to su 1. nije dao zmigavac 2. nije gledao retrovizor Ivica jeste pogrijesio sto se nasao u to vrijeme na pogresnom mjestu, i ako je oznacena puna linija e onda se moze smatrat krivim, ali ako je neoznacen kolovoz.... pa ne sprdaj se stari, glavu bi ovome otvorio da me tako obori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 213 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan razlog zašto je to dobro Svi oni koji se dvoume između jet i integralne kacige treba samo da vide slike oštećenja na tvojoj kacigi pa će lakše odlučiti. Da si kojim slučajem nosio jet kacigu mnogo bi se loše proveo i to pri brzini od samo 70km/h (što postiže svaki skuter). Želim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Septembar 26, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Brzi oporavak druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim. al'' nemoj da zatvorish sezonu, josh cemo se mi voziti ove godine ohoho. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz oporavak i tebi i motoru a nebi bilo lose kada bi nam rekao na kojoj je se raskrsnici to desilo da znamo (mi koji poznajemo sabac) Steta sto si morao sezonu da zatvaras bas padom, zbog budale koja neobraca paznju. Brz oporavak i za tebe, devojku(kojoj na srecu nije nista ozbiljno) i za Kawu. ja ne mislim nista lose, i ja bi isti popizdio i zigorio zbgo toga, al brate ne znam ko je budala tu u ovoj situaciji, bez uvrede, ako imate raskrsnicu i preticete u istoj a covjek skrece dje je predvidjeno da se skrene ?!?!?!?!?!?!?!?!? pfff , zato kazem kad te bog pogledao i kad je glava na ramena, moze se ozdraviti idemo dalje, smatraj se srecnim,s jedan na prdekalo i vozaaaaaaaaaaaaaaj brm brrrmr stari, nikako se ne slazem s tobom. koliko si puta uvatio sebe kad ides za BD ili CT pa da pretices auto i pored, recimo, dobro oznacene krivine ulijevo... znaci skretanje ulijevo za neko selo bla bla bla... i opet nikad nam se nije desilo sto se Ivici desilo, jer srecom nisu skretali za ta mjesta u to vrijeme. tip iz auta je ovdje napravio 2 greske, a to su 1. nije dao zmigavac 2. nije gledao retrovizor Ivica jeste pogrijesio sto se nasao u to vrijeme na pogresnom mjestu, i ako je oznacena puna linija e onda se moze smatrat krivim, ali ako je neoznacen kolovoz.... pa ne sprdaj se stari, glavu bi ovome otvorio da me tako obori na koji je trebao da gleda levi ili desni ?? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kaciga glavu cuva... Zar? Dobro ste prosli, ipak nemoj jos zatvarat sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...