Popsy 2907 Napisano Januar 31, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu dugujem jedno ŽEŠĆE UBLAĆIVANJE! Popsy, znaš jako dobro i zašto! nemam ja pojma o cemu pricas :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio da napomenem u JBanji postoji i benzinska pumpa i hotel uz nju. Spavanje sa doruckom je 12e a privatni smestaj 400-500din na noc. Od kako je proradio spa centar ima i gostiju za vikend te se treba najaviti i rezervisati. Ovo su mi danas prenele kolege postari iz banje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se malo ubacim u ovu temu odnosno kalendar pa koga interesira :zdravo:BENDURO 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Valjevske planine http://forum.bjbiker...a/page__st__220 Kotlina http://forum.bjbiker...1/page__st__500 Kraljevo http://forum.bjbiker...centar__st__240 Golija http://forum.bjbiker...51#entry1139051 Kučajske planine http://forum.bjbiker...ine-endurijada/ p.s. Ako sam nesto preskocio, recite da ubacim. Prosla godina je bila ispunjena voznjama, a i ova obećava. Sve zavisi od nas kako se organizujemo, jer samo od sebe ništa ne dolazi. Prvo i osnovno, trebalo bi fiksirati termine dogadjaja u 2012. nebi li se ljudi organizovali na vreme,ili dosli u situaciju da zbog nase ne saradnje isti datum imamo dve voznje. Na raspolaganju je 6 meseci, i mislim da to lepo moze da se raspodeli. Hocu sad i hocu sve! Nebi bilo lose da pravimo razmak od 15 dana iz vise razloga. Jedan je i samo vreme koje moze biti jako lose, i samim tim organizatoru ostaviti prostor za sledeci vikend. U ovoj temi mozemo ćaskati uopšteno o svim vožnjama, a nek svaka vožnja ima svoju temu kao i do sada. Kotlina je ove godine planirana za 15.06., Zoki spominje Prokletije u drugoj polovini maja, .... Javljajte se da se organizujemo, i napravimo kalendar. Prokletije: ? Kotlina: 14.06. Kraljevo: ? Valjevske planine: ? Golija: ? Kučaj: ? ...... ? Pa evo da ija nešto prijavim u taj kalendar kog interesira :zdravo: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76111-benduro-2-2012god/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Gogo, uteftereno na prvoj strani i nadam se da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 31, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Urednici, molim Vas da mi nekako otkljucate ako je moguce da uredjujem prvu stranu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 31, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Urednici, molim Vas da mi nekako otkljucate ako je moguce da uredjujem prvu stranu. Hvala. Moralo bi da mozesh da editujesh .. Ti si pokrenuo temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5997 Napisano Januar 31, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nemere, može da uređuje samo u prvih 24h od postavljanja posta, za sve ostalo si ti tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Gogo, uteftereno na prvoj strani i nadam se da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 31, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemere, može da uređuje samo u prvih 24h od postavljanja posta, za sve ostalo si ti tu ha ha dodatno obavestenje, svi koji bi da dodaju nesto neka uredniku posalju pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemere, može da uređuje samo u prvih 24h od postavljanja posta, za sve ostalo si ti tu Pa dajte čoveku taj klik da može da menja u ovom podforumu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 1, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemere, može da uređuje samo u prvih 24h od postavljanja posta, za sve ostalo si ti tu Pa dajte čoveku taj klik da može da menja u ovom podforumu ja bi, al neam taj "pauver" Nema veze, Kepo, kad sastavish spisak il mi sibni na pp ili napravi Novu temu Enduro kalendar 2012 a ja cu ovu da preimenujem u dogovor za kalendar ili tako nesto .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 1, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da samo napomenem i na dva enduro takmicenja koja su interesantna za gledanje a znam da ima ljudi koji hoce da idu, to su Erzberg i Romaniacs. Odvijaju se nedelja za nedeljom, ovo su odlucili jer je takmicarima iz Engleske, Amerike, Australije jako skupo da salju dva puta godisnje motore na ova takmicenja tako da je prvo 1.Erzberg od 07.jun.2012-10.jun.2012 2.Romaniacs od 13.jun.2012-17.jun.2012 Mislim da je interesantan Romaniacs jer se vozi sve vreme po Karpatima gde ima milion makadamskih puteva odlicnih za velike motore. Organizator svake godine da koordinate tacaka koje su dobre za gledaoce i gde su servisni pointi i opis kako doci do njih( uglavnom asfaltom jer vecina dolazi kolima). Ako se stoji samo na jednom mestu to je jako dosadno jer grupa prodje za sat vremena i onda nemas sta da radis vise. Realno su ljudi stizali na vise tacaka u toku dana. Ja sam poslao mail organizatoru ako moze da mi posalje gps track koji povezuje makadamskim putevima sve tacke interesantne za gledanje jer bi tada mogao covek da se vozi po Karpatima za svoju dusu i jos usput malo gleda trku. Ako i ne posalje nije problem, imace tacke koje su dobre za gledanje, krenes bilo kojim putem kroz sumu, upalis GPS i cepas, znas gde treba da stignes. Ako i ne stignes na neku drugu tacku kroz sumu vratis se nazad, sigurno ce biti uzivanje ceo dan jer su Karpati prelepi a niko ti ne brani da se vozis. Poz 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 1, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Fala Komatovicu Dje mi je lanac ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ubedjen da je Romaniacs u julu. Jebes Kotlinu, idemo u Rumuniju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 1, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E to bi bila dobra tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 1, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fala Komatovicu Dje mi je lanac ? U prodavnici, mislim da ima jos par komada, trebao bi da pozuris da uzmes dok jos ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 1, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ubedjen da je Romaniacs u julu. Jebes Kotlinu, idemo u Rumuniju! Pomerili su ove godine da bi se uskladili sa Erzbergom. U stvari i pre je bilo u junu par godina pa posto je vreme bilo lose i vecina nije zavrsavala trku pomerili su na Juli. Ove godine opet jun i molimo se da bude lepo vree Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 1, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja bice bogat kalendar... ajd odo ja da trazim jos jedan posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 1, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ubedjen da je Romaniacs u julu. Jebes Kotlinu, idemo u Rumuniju! Pomerili su ove godine da bi se uskladili sa Erzbergom. U stvari i pre je bilo u junu par godina pa posto je vreme bilo lose i vecina nije zavrsavala trku pomerili su na Juli. Ove godine opet jun i molimo se da bude lepo vree kad pada kisha ono je haos, bash sam opet pregledao stare romanijaks reportazhe... boles' proshle godine sam ispao debil i ne otishao, ove godine ne propushtam... kapetane kepo, tempiraj se da provozamo afrike malo zvao bih i tenerashe al zna se koji im je domet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 1, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kapetane kepo, tempiraj se da provozamo afrike malo zvao bih i tenerashe al zna se koji im je domet mislis, slabe nam kocice pa cemo stati tek u Gruziji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 1, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan kapetane kepo, tempiraj se da provozamo afrike malo zvao bih i tenerashe al zna se koji im je domet mislis, slabe nam kocice pa cemo stati tek u Gruziji nemash ti snage da gurash do Gruzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ubedjen da je Romaniacs u julu. Jebes Kotlinu, idemo u Rumuniju! Pomerili su ove godine da bi se uskladili sa Erzbergom. U stvari i pre je bilo u junu par godina pa posto je vreme bilo lose i vecina nije zavrsavala trku pomerili su na Juli. Ove godine opet jun i molimo se da bude lepo vree kad pada kisha ono je haos, bash sam opet pregledao stare romanijaks reportazhe... boles' proshle godine sam ispao debil i ne otishao, ove godine ne propushtam... kapetane kepo, tempiraj se da provozamo afrike malo zvao bih i tenerashe al zna se koji im je domet Mislio sam Kotlinu taj vikend, al ona moze da ceka. Romaniacs ne moze! Naravno pokusacu na 100 nacina da idemo. Pogotovo sad kad nam je Koma objasnio kako sve to lepo moze da se isprati, i nema dileme da je zagarantovan mnogo dobar provod. A u veče da i ne pričam, ipak smo mi tamo turisti a ne takmičari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 1, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ubedjen da je Romaniacs u julu. Jebes Kotlinu, idemo u Rumuniju! Pomerili su ove godine da bi se uskladili sa Erzbergom. U stvari i pre je bilo u junu par godina pa posto je vreme bilo lose i vecina nije zavrsavala trku pomerili su na Juli. Ove godine opet jun i molimo se da bude lepo vree kad pada kisha ono je haos, bash sam opet pregledao stare romanijaks reportazhe... boles' proshle godine sam ispao debil i ne otishao, ove godine ne propushtam... kapetane kepo, tempiraj se da provozamo afrike malo zvao bih i tenerashe al zna se koji im je domet Mislio sam Kotlinu taj vikend, al ona moze da ceka. Romaniacs ne moze! Naravno pokusacu na 100 nacina da idemo. Pogotovo sad kad nam je Koma objasnio kako sve to lepo moze da se isprati, i nema dileme da je zagarantovan mnogo dobar provod. A u veče da i ne pričam, ipak smo mi tamo turisti a ne takmičari. tako je nemamo medicinske kontrole valja otici i pomeraj kotlinu, boga ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Februar 1, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan ipak smo mi tamo turisti a ne takmičari. Štajaznam, ipak slutim da će neko pokušati da se mimo konkurencije uspenje na ono op-op-op-op brdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...