fruitcake 478 Napisano Avgust 4, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan citam ove vase postove i dodje mi da placem cim se desi da uzmem veci enduro racunajte i na mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 18, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, kumim te Bogom, daj organizuj voznju pocetkom Septembra!!!!!! Danas sam doznao da cu na zalost, promasiti Goliju Stizem tek 25-og avgusta u Beograd... AAAAAAAAACCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatman 1 Napisano Avgust 18, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: BG cerak Motocikl: KTM 450; H&D street glide Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas još koji stižu u Septembru! " Zainteresovan " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 18, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aco, kumim te Bogom, daj organizuj voznju pocetkom Septembra!!!!!! Danas sam doznao da cu na zalost, promasiti Goliju Stizem tek 25-og avgusta u Beograd... AAAAAAAAACCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Pusti Acu sada .. vozi co`ek Goliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 18, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ko Ace je prvi ili drugi vikend septembra....bar je tako sinoc rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 18, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko Ace je prvi ili drugi vikend septembra....bar je tako sinoc rekao. :care: :care: :care: :care: OBA vikenda sam u Srbiji! :moto3: Mozda bolje drugi, da se ljudi koji su sada na Goliji malo "odmore" No koji god od ta dva da bude, eto me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...