aca-pn 6392 Napisano Januar 28, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Maj je rano za bilo kakvo kampovanje u planini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan KOpaonik u maju?!? Bio sam krajem maja u slicnoj turi, cini mi se da nije prebacivalo 5 stepeni do 11 pre podne... smrzo se ko da prostite govanjce. Za kampovanje nikako!! dragi kolega ACA-PN je na povratku sa GOLIJA 2011 svratio u J Banju na banjanje. Kad ovo procita, prenece impresije i svoj sud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima jeftinog privatnog smestaja ko da se mlati sa satorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Maj je rano za bilo kakvo kampovanje u planini. Ugrabi mi...istina... Ne boj se makar ti zime. Ima oukolo po banji dosta povoljnog smestaja pa ko oce nek izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Umalo da zaboravim, da se izvinem, kolegi i prijatelju Kawazokiju. Ne sabotiram njegov predlog. Jednostavno dok se ceka na lepse vreme za Prokletije...odvozamo Kop. Znam koliko voli ovu planinu i verujem da se nece ljutiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 28, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Na prosloj kotlini nije bilo organizovanih brzih-sporih grupa, ali su se ljudi ipak nasli i organizovali grupe ko ce s kim i koliko brzo. Na prosloj kotlini je trebalo napraviti josh dve grupe. Plivaci i neplivaci Ja kupio enduro brile koje mogu pod vodu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Januar 28, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Onda racunaj da smo u istoj grupi, ako mi mozda zatrebaju da imam od koga da ih pozajmim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 28, 2012 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Onda racunaj da smo u istoj grupi, ako mi mozda zatrebaju da imam od koga da ih pozajmim Naravno ! Mi idemo tamo gde drugi nesmeju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 28, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E, dragi moji endurasi da VAM cika Ceperko predlozi i obrazlozi. Zbog uslova za voznju u maju mesecu na severu drage nam CG. Da ne pocinjemo sa onim PROKLET IJE... predlazem: KOPAONIK i njegove SKI staze. Baza organizacije Josanicka Banja, jeftin smestaj, fraj mesto za kampovanje, bazen sa termalnom vodom, javno kupatilo, poznati tereni, dve mogucnosti obilaska ciljnih tacaka: asfaltni i of road putevi...J. Banja, Kukavica, Semetesko jezero,vikend naselje, Treska, Pancicev vrh, Zaplanina, Mramor, Duboka, Pajino preslo, Karaman greben, gejzir, Metodje, Rendara,Gobelja, Kriva reka, Crna Glava...pa opet akva park J Banja. Znam da je veliki broj bajkera koji i skijaju pa im ova imena nisu nepoznata. Mogucnosti su velike: za PRAVE ENDURASE a i za MERAKLIJE. Kopaonik u maju ? Suv, ocedjen, zelen. ZOVE ! ! ! Ako odgovara, da pravimo planove ! Dobro zvuči Samo napred.. imamo vremena za dogovore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 28, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Crven Bane, to sto si video su znaci za skijasku sezonu. Motorne sanke, kvadovi... su do pre neku godinu bili zlo na ski stazama za vreme skijanja...bile, je svasta, i sa najcrnjim ishodom. Postoje putevi koji presecaju ski staze, idu uz njih... tako da... Kopaonik, svima poznato, najvisa planina Srbije pa zato i sa najlepsim vidicima, na sve strane. Na Treski je koliba jednog forumasa, pa...gde koliba tu i : livada, cesma, po dogovoru i jaaagaaa. Ceperko ciju to kolibu spominjes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Crven Bane, to sto si video su znaci za skijasku sezonu. Motorne sanke, kvadovi... su do pre neku godinu bili zlo na ski stazama za vreme skijanja...bile, je svasta, i sa najcrnjim ishodom. Postoje putevi koji presecaju ski staze, idu uz njih... tako da... Kopaonik, svima poznato, najvisa planina Srbije pa zato i sa najlepsim vidicima, na sve strane. Na Treski je koliba jednog forumasa, pa...gde koliba tu i : livada, cesma, po dogovoru i jaaagaaa. Ceperko ciju to kolibu spominjes A-hA, gotov si !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 29, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan KOpaonik u maju?!? Bio sam krajem maja u slicnoj turi, cini mi se da nije prebacivalo 5 stepeni do 11 pre podne... smrzo se ko da prostite govanjce. Za kampovanje nikako!! Po cukama vozimo a kampujemo u BANJI, znaci voda 76 stepeni, turis jaje i za 5 min kuvano. Ako si zeleo da me ubedis da ne turam jaja u vodu, uspeo si 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Umalo da zaboravim, da se izvinem, kolegi i prijatelju Kawazokiju. Ne sabotiram njegov predlog. Jednostavno dok se ceka na lepse vreme za Prokletije...odvozamo Kop. Znam koliko voli ovu planinu i verujem da se nece ljutiti. Kao sto znas ....mi smo tu planinu "gazili" jos davnih osamdesetih sto skijama sto motornim sankama i zanimljivo bi bilo ponovo provozati je a ja sam za svaku voznju u bilo koje vreme i bilo koje mesto, tako da ako se to bude vozilo ....dolazim. A Prokletije ce verovatno ako ne 100% voziti pocetkom Juna....pa ce biti i za ove i za one. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan DJordjino, znaju bre bajkeri za tebe, ne cudi se, no, obilazi stalu cesce i hrani ovce dobro... da ne bude posle komentara : sve lepo no, mrsavo ti ovo jagnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan KOpaonik u maju?!? Bio sam krajem maja u slicnoj turi, cini mi se da nije prebacivalo 5 stepeni do 11 pre podne... smrzo se ko da prostite govanjce. Za kampovanje nikako!! Po cukama vozimo a kampujemo u BANJI, znaci voda 76 stepeni, turis jaje i za 5 min kuvano. Ako si zeleo da me ubedis da ne turam jaja u vodu, uspeo si Pametni ljud, ture po jedno da probaju...pa ako...drugo sacuvaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 29, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna sa Prokletija, ali sa one strane granice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pa Ceperko turi datum, neku cenu za prenociste u J.Banji. pa da tefterimo i da se prijavljujemo za voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa Ceperko turi datum, neku cenu za prenociste u J.Banji. pa da tefterimo i da se prijavljujemo za voznju. Datum??? Moja zelja da se organizujemo i zajedno provozamo Kopaonik je velika. Svi preduslovi postoje. Jos Banja je idealna iz vise razloga : na malom prostoru, u centru naselja, dovoljno i povoljno smestaja, restorana , prodavnica, bazen sa prirodno toplom vodom...tradicionalna gostoljubivost mestana. Kopaonik, mnogima od nas nedostupan zimi. Niko ne moze da nam ospori da uzivamo u njegovoj lepoti leti. Za 2-3 dana u stanju smo da obidjemo najlepse sto Kopaonik nudi. Mnogi su se nauzivali na Kopaoniku, red je na nas BAJKERE, mi to radimo najlepse. Maj mesec je pocetak sezone nase. Verujem da dosta nas moze jedan vikend izdvoji za ovu voznju. Kad u maju stvar je dogovora. Sto kasnije-toplije, zbog bazena-kupanja. Druga polovina meseca kao predlog Ocekujem da se narod oglasi i izjasni. Za organizaciju bez brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Možemo da spojimo KV sa Kopom. To je samo 100 brdsko-šumskih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 29, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Možemo da spojimo KV sa Kopom. To je samo 100 brdsko-šumskih kilometara. Bravissimo za predlog !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Možemo da spojimo KV sa Kopom. To je samo 100 brdsko-šumskih kilometara. Gazda MK GROUP bi da ga spoji sa BGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 29, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Možemo da spojimo KV sa Kopom. To je samo 100 brdsko-šumskih kilometara. Gazda MK GROUP bi da ga spoji sa BGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodje ovo evropsko... eve me da se zapljunem ... ove godine smo propustili Homolje, Kopaonik, Staru planinu i okolinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Prodje ovo evropsko... eve me da se zapljunem ... ove godine smo propustili Homolje, Kopaonik, Staru planinu i okolinu... E, pa, kad se resorni ministar javlja medju prvima, to mirise na dobro. Znaci da te cekaju koordinate svih: kaljuga, potoka, reka i jezera...il dugujes il ti duguju tusiranje, pojedinci. Znas kako se kaze: *j...n i duzan ne sme da zaboravi* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 30, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu dugujem jedno ŽEŠĆE UBLAĆIVANJE! Popsy, znaš jako dobro i zašto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...