Ludiserviser 1 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naveo potreban mi je vezir po mogucnosti crne ili plave boje model AGV AIRTEH HITNO POZ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u MASS company-u u Beogradu, oni su poceli da drze AGV od kraja prosle godine ili Markos iz Nobog Sada. Trebalo bi da imaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja jurim providni jer mi je pukla desna "šapa"na prvom pa sam u markosu uzeo plavi ai noću uopšte nije zanimljiv pa super ako je mas počeo da radi agv.3 sezone me ovi iz markosa vuku za nos i nista od providnog vizira.Da ja ne bih bio sebičan...dakle-u markosu su za nju imali i crni i plavi i zlatni...kakav god hoćeš za AIRTECH osim providnog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u MASS company-u u Beogradu, oni su poceli da drze AGV od kraja prosle godine ili Markos iz Nobog Sada. Trebalo bi da imaju. SAD SAM GLEDAO NA MSS-ovom SAJTU NEMA AGV-a A RADE DO 17h PA SE NA TELEFON JAVLJA AUTOMAT... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan povlačim reč,našao sam u e-shop-u mass-a more kaciga...hvala Šipi,samo još da imaju ono što mi treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fABFBAWFBA 806 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Prijavi odgovor kao problematičan vizir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan vizir. hehehehehehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 24, 2012 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljen naslov teme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljen naslov teme. Tooo,kolektore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Januar 24, 2012 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polo-motorrad.de/en/helme-und-brillen.html?cat=2795&manufacturer_new=194765 Ovde imate da kupite te vizire. Posto vidim da dosta ljudi nema vizir za svoje AGV kacige medju kojima sam i ja...zasto se onda ne bi organizovali i narucili npr. 10 komada i mozda cak dobili i neki popust. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polo-moto...urer_new=194765 Ovde imate da kupite te vizire. Posto vidim da dosta ljudi nema vizir za svoje AGV kacige medju kojima sam i ja...zasto se onda ne bi organizovali i narucili npr. 10 komada i mozda cak dobili i neki popust. Ja sam ZA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 24, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan imam providni.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam providni.. pa gde si ti celog mog života To za prodaju ili se samo hvališ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...