GunnerHan 120 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da kupim nov skuter , jedan od onih koji mi se dopao je peugot speedfight3 pa bih zamolio neke koji su imali ovaj motor ili znaju nesto o njemu da mi pomognu oko ovog skutera hvala unapred ... Pozdravv!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14163 Napisano Januar 23, 2012 Integrisan, 7755 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svrati u ''Skuter caffe'' za pocetak, tu ces naci i dobiti sve odgovore. Inace, kratak savet bi ti bio da izaberes nesto drugo iz Piaggio grupacije jer je Peugeot fakticki kinez koji se naplacuje po ceni premijum brenda. Nije los, ali zasigurno ne vredi kao SR/NRG/Runner... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 120 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih reko moj drug ima i sr i sf sf je mnogo jaci i bolje ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1811 Napisano Januar 26, 2012 Drug član, 760 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Prava stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...