sasa bg 0 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme za kupovinu guma, odnosno prednje. Interesuju me neka dobra mesta za nabavku novih guma. Da li neko drzi dobre polovne gume? Pre nekoliko godina sam video u jednoj vulkanizerskoj radnji (nazalost ne uvoze vise gume za motore) nove gume sa zastitnim etiketama, kojima je istekao rok ili su dugo stajale u magacinu u Nemackoj, i prodavane su kao polovne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju,moj savet ti je da ne kupujes stare gume. Makar sto nije vozena,od stajanja u radnji guma ostari. A da ne pricamo o vozenoj gumi. Ja sam uocio razliku izmedzu nove(bili su u radnji 2 god) iz radnje i nove iz Grcke sa novim datumom. Razlika je, sto kazu kod nas kao pop i makro. Nemoj da zalis pare za gumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 25, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da se štekaš negde drugde a da gume kupiš nove. E sad, za slučaj nužde zovi Miću iz Pančeva na 064/14-20-127. Upoznao sam ga letos a čuo sam i sa više strana da je ok sa cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Septembar 25, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Mića đavo ima korektne cene i solidan izbor guma. Nazovi ga pa vidi šta ima na lageru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio prosle godine kod Markosa,oni su koliko znam uvoznici Dunlopa,a i gume su koje sam ja kupio bile sveze,4 meseca stare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 25, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš novu pa ne valja, a kamoli polovnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ...bice ipak nova guma, hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Septembar 25, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pireli dragon supercorsa 120/70-17 nova 100 e, polovna 30-50 e. 065 87 26 549 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2843 Napisano Septembar 25, 2007 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pireli dragon supercorsa 120/70-17 nova 100 e, polovna 30-50 e. 065 87 26 549 Jesu SOFT, MEDIUM ili Hard ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prednju gumu za TDM-a, a to je dimenzija 110/80x18. Mislim da se tesko nalazi. Ne znam koja tvrdoca, pretpostavljam, medium. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme za kupovinu guma, odnosno prednje. Interesuju me neka dobra mesta za nabavku novih guma. Da li neko drzi dobre polovne gume? Pre nekoliko godina sam video u jednoj vulkanizerskoj radnji (nazalost ne uvoze vise gume za motore) nove gume sa zastitnim etiketama, kojima je istekao rok ili su dugo stajale u magacinu u Nemackoj, i prodavane su kao polovne. takodje bih preporucio samo nove, ne polovne, ne stare. markos ima dobre, ima ih i bridgestone, samo malo skuplje, ali vrede para. na gumama nemoj stedeti. cao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme za kupovinu guma, odnosno prednje. Interesuju me neka dobra mesta za nabavku novih guma. Da li neko drzi dobre polovne gume? Pre nekoliko godina sam video u jednoj vulkanizerskoj radnji (nazalost ne uvoze vise gume za motore) nove gume sa zastitnim etiketama, kojima je istekao rok ili su dugo stajale u magacinu u Nemackoj, i prodavane su kao polovne. dodao bih josch: guma sa automobila moze da izazove kaos, zamisli dva tocka. lupam gluposti. ali ima mesta gde se moze schtedeti, a gde nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Octobar 9, 2007 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan evo za 110/80-18, nove Dunlop 58H ARROWMAX GT501F TL 8000din 58V ARROWMAX GT501F TL 8300din V.R.MATA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox021 0 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drugari daj te brojeve telefona pa da kupujemo??? Mislim na Dunlop.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ...nasao sam odlicnu radnju, zove se DZLS. Imaju cenovnike, profi katalog, i to su te cene Dunlop-a. http://www.autogume.info/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Octobar 20, 2007 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan vr mata-ja 064/32-322-58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...