Baranin 1 Napisano Januar 22, 2012 U prolazu, 2 postova Motocikl: Beverly 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko zna ili moze da mi pomogne da nabavim puz za kilometar sajlu koji stoji na prednji tocak za motor/vespu beverly-a 250cc 2006 godiste posto nigdje u crnoj gori ne mogu da nadjem to. Hvala unaprijed ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Januar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Potraži sajt PGS motori, oni su uvoznici za Piaggio grupu a probaj i kod Moto Davora 063-214-657. Ima i Pontadera motors (Uni group) 011-319-5777. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Raspitao sam se malo oko tog tvog puza (golaca) . Mozes ga uzeti samo u originalu. Alxanto ti je dao kontakte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baranin 1 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 2 postova Motocikl: Beverly 250cc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, pokusavam to da nadjem vecj godinu ipo dana zovem ih sjutra da pitam da li imaju i mogu li da mi nabave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...