cvesa 9 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam dobro ocuvane auspuhe od zzr i stavio bi ih na gpz(posto su originalni propali,a nemogu da nadjem originalne da su u dobrom stanju i da nisu skupi,posto,iskreno ne zelim bas previse da ulazem u auspuhe),ali su ti auspusi dosta veci i da bi ih stavio potrebne su neke manje izmene(izmestanje nosaca,verovatno savijanje i skracivanje izduvnih grana...),pa znate li nekog majstora da se bavi ovim stvarima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Servis Radak Kumodraz,Tarska ulica...nadji na forumu telefon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Januar 21, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ga,kaze da radi samo sa prohronskim auspusima,a posto topovi od zzr nisu takvi moram da trazim dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Te topove si kupio od mog druga sa Kornjanika... Ne znam sta da ti kazem,aj probacu da ti nadjem jos jedan servis koji radi auspuhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 21, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ga,kaze da radi samo sa prohronskim auspusima,a posto topovi od zzr nisu takvi moram da trazim dalje ja ti poslah..javni se da ti to resim..063697094.. 10god sam drzao auspluh servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Januar 25, 2012 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li napravio sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan to ce da mi odradi majstor bokilic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...