doesen1 13 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Gladijator nov ne nosen...meni je mali i to je jedini razlog prodaje... u kompletu je sa stitnicima napred, nazad i na rukama laktovima i ramenima... cena dogovor...moze i sms 063-891-0254 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11005 Napisano Januar 19, 2012 Hronični Motociklopata, 7532 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan a kolko si visok i tezak? velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan 182/ 96 kg...ovo je 2XL Moze zamena za Cross gume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan dolazi prolece.. hajde da trgujemo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi interesovalo taj gladijator ali ja imam preko 100k i 2m ako bi odgovarao koja bi bila najniza cijena za kes Zoran Bar poz? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6493 Napisano Februar 19, 2012 Enduraš, 6433 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako je njemu sa 182cm/92kg mali, tebi ce sigurno da bude dobar sa 200cm i preko 100 kg Ti kao da si Bosanac, a ne Crnogorac : 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan kupio pirocanac ficka i samo ga cepa pun gas...upita ga komsika: ej Pero pa zasto si kupio ovako mali auto, pa vidis koliki si ti ? Pera odgovori: Neka, neka, ipak ce da se razgazi, pa ce biti taman.... to je to.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...