nickey 1 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Srbija,Subotica Motocikl: KTM EXC 520 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim pazariti ovu masinu pred pocetak sezone ali nisam jos cuo nista od ljudi koji ovo voze... Da li je neko imao bilo kakva iskustva sa ovim ili slicnim Husqvarna modelom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Gvirni malo ovu temu ima stosta. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/41333-husqvarna-sta-mislite/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nickey 1 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Srbija,Subotica Motocikl: KTM EXC 520 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Pohvatao sam par korisnih informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kupi ako si bas bas bogat...jeftina u startu i samo da stoji u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Januar 20, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan kupi ako si bas bas bogat...jeftina u startu i samo da stoji u garazi a sta ti tacno nije radilo na husqvarni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Januar 27, 2012 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna dobra na prodaju kod Mrčajevaca, video sam da je majstor sklapao agregat, sve novo, klip,bušen cilindar, ventili, ... i lepo izgleda, naši papiri, mislim da je 98 god. Mislim da ce biti oko 1500e, TE 610. Mogu ti poslati broj na PP. Model je bez anlasera!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...