marshall 380 Napisano Decembar 25, 2014 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ...sve povadio pre slanja. PantaKG, majice stigle pa makar i prazne. A sada bez sale, hvala na angazovanju svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 314 Napisano Decembar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Panto care ... majice su ekstra ... ... slike kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Decembar 26, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Panto,stigla majica danas, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Opaaaa,svi su dobili.... Extra Verovatno sutra saljem jos srdjanns-u i mishketu i to je to Ajmo slike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Decembar 26, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih postavio sliku da se nisam za'ebo u velicini malo mi je velika P.S. Kvalitet majice extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A bre zima je vec, popunices ti to... Ovako svi da znate, da bi digitalni preslikaci trajali sto duze(preporuka proizvodjaaca) perite je okrenutu naopako do 40stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Decembar 28, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Tek nekoliko dana sam u sedlu Maxi skutera i nisam pratio sve teme pa nisam ni znao da organizujete izradu majci sa simbolima kluba. Da li je moguće još uvek ih naručiti ili da li će možda do početka sezone biti orgsnizovana ista akcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Decembar 29, 2014 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Techo vidim da niko ne pise,izgleda ih sneg zavejao. ajde da ti ja odgovorim na deo pitanja, majice pre ove akcije su radjene pre 2-3 godine,tako da ne verujem da ce se raditi u skorije vreme. E sad, Panta je ljudina od coveka tako da verujem da ce ti izaci u susret i uraditi majicu za tebe. Ako ti treba broj, pusti mi PP pa ti saljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5379 Napisano Decembar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6068 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja napišem koju i ispravim mlađanog Dalibora... Majice su u protekle 3 godine rađene 3 ili 4 puta (mislim da je 3) tako da budi strpljiv pa kad se javi još drugara i ima osnova za spisak - eto majica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Decembar 29, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, niko mi nije kriv....nisam znao, nisam video akciju.....bio sam opterećen traženjem/kupovinom skutera. Ako Panta misli da je izvodljivo još uvek poručiti majcu, ja sam tu i rado bih jednu crnu XL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Decembar 29, 2014 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan xanto onda nisam bio pazljiv na casu! Izvinjavam se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, niko mi nije kriv....nisam znao, nisam video akciju.....bio sam opterećen traženjem/kupovinom skutera. Ako Panta misli da je izvodljivo još uvek poručiti majcu, ja sam tu i rado bih jednu crnu XL. Da se uradi samo jedna ili par majica nije uopste isplativo ,tako da moramo cekati da se skupi vise zainteresovanih (kao sto rece alexanto)pa cemo ponoviti.jbg za malo si zakasnio.ja cu se raspitati koliko je najmanje potrebno da se uradi i da se pritom dobije ok cena pa javljam(pisem). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan OK. Kažu, strpljen-spašen.....sačekaću pa kad bude da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 30, 2014 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle majice, odlican kvalitet, hvala Panto na trudu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Januar 6, 2015 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nesto znaci, narucicu ja jos jednu zensku... i jos jednu ili dve muske ! Onda bi prodao moju L je malo veci kroj. Ali otom potom, ako nas ima jos za majice i ako je isplativo opet raditi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_kaimano 10 Napisano Januar 21, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Kula Motocikl: Yamaha Tmax XP Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari, i ja sam zainteresovan za majice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5379 Napisano Januar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6068 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Izrada promo materijala Maxi Scooter Cluba će biti obustavljena za neko vreme u vezi skorašnjih događanja na MAXI Podforumu. Majica će biti kao i svega ostalog - samo malo strpljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Vam na dobro osmišljenom i uspešno organizovanom jučerašnjem MAXI druženju. Iskreno se nadam da su ''skorašnji dogadjaji'', sad već, daleka prošlost i u to ime predlažem nastavak akcije izrade klubskih majci/simbola. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jul 19, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari hoce li uskoro biti izrade novog promo materijala pa da se i mi noviji Maxi skuterasi oznacimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 10, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem unapred, pa ako bude neka akcija sa majicama ili cime god, tu sam i cekam ... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari doslo je vreme da se obnove majice.Cena ce biti 700 din po majici. Dostupne boje su crna sa belim natpisom i bela sa crnim natpisom.u ponedeljak-utorak ce dizajner da ih uradi u programu .kada ih uradi u poruci ce biti pojedinosti oko uplate isl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 551 Napisano Jul 1, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Jul 1, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam rekao pre neku poruku, čekam Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5725 Napisano Jul 1, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1768 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Panticu za dve se prijavljujem odma. Poz za ogranak iz Kragujevca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...