Šipi 222 Napisano April 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Има ли заинтересованих за женску црну поло мајцу МСЦ-а?Величина Л, јбг председник ми грешком дао женску а није сигуран да има мушку па до следеће туре носим моју црвену. Позз Ima zainteresovanih.. Ja cu je uzeti za Milenu.. Cucemo se da mi poneses na neku voznju kad budem dolazio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano April 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ок Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 18, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Sefe kada mozemo ocekivati nalepnice? (izvini sto smaram, verujem da te mnogi pitaju isto) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acarus 2 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kome mogu da se obratim povodom majica, hteo bih da porucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Sefe kada mozemo ocekivati nalepnice? (izvini sto smaram, verujem da te mnogi pitaju isto) Prati maxi temu,lepo covek rekao da se prave na marsu, ima vremena, ja promeni 3 motora od kad porucih i vise nisam maxi ali cu sa ponosom da je zalepim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4833 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš, Rade sve zna. Rade zna i da proziva javno ali Rade zna i da se izvinjava na PP kad poruči majice pa otkaže. OndaK nije tako duhovit i kurobecljiv... E pa Rade evo ti potankog obaveštenja: Nalepnice će biti poručene SUTRA, jer ne stižem da se sastavim sa samim sobom. Po ceo Božji dan sam na terenu i nemam vremena da sastavim sve želje koje dobijam na PP, SMS, u temi, preko telefona i slično... Sutra ću Rade konačno, pošto nemam teren da to sve sastavim i da se čujem sa čovekom pa da javim, Rade, kada će sve biti gotovo. Otkazao sam put na Hilandar, otkazao sam vožnju do Kraljeva, nisam išao na vodopad, jer prosto NEMAM VREMENA. Motor mi čeka na servis skoro mesec dana, montažni bazen mi je raširen na dvorištu 20 dana ,čeka da ga operem i sklopim... Ja od svega ovoga imam samo čistog troška a ni dinara interesa. Nikad nikoga nisam prozvao što mi je otkazao porudžbinu, nije je platio pa nemoj ni ti mene prozivati. Pošto kao što rekoh, sutra nemam teren, odmah ujutro ću ti uplatiti iznos tvoje porudžbine, uvećan za 20 % kamate za tvoju pretrpljenu bol zbog moje neodgovornosti i nemarnosti. Ako ne nađem podatke, pare ću poslati Alexi pa će on da ti ih uruči lično! Ako je još neko duševno i emotivno povređen, neka mi pošalje PP (ko ne zna kako da se obrati, nek' pita Radeta) i dobiće svoj novac nazad uvećan za pomenutu kamatu. Za one ostale, koji mogu da se strpe još malo, uz moje veliko izvinjenje, više informacija će dobiti sutra. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i emotivno i duševno povređen što te je neko iznervirao . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Maj 23, 2013 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..nemoj Sale da se jedis,pusti sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 23, 2013 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Rade nikad nije porucio majce! Rade je porucio samo nalepnice sa imenom pa je svatio da u tom momentu nije imao dovoljno novca za iste pa je porucio samo one maxi skuter club . I ne prozivam vas, sto ste svi tako sujetni,dokle vise Nevredjam-salim se... velika razlika. Kapiram da ti imas posla preko glava i dabogda ga imao jos vise i da se isplati!!! Al ako nemozes da stignes npr. kazes i ja sredim nalepnice za par dana ili svako drugi jer ima firmi koje to prave koliko hoces... Ne zelim pare i ne zelim 20% odozgo nisam klosar (to vredja) zelim nalepnice i samo sam naporan i dosadan i bas me briga Promenio Maj 24, 2013 član Rade koenig vikanje na Forumu-velika-boldovana slova 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 23, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Раде...претерао си и сад пссст!!! Боље ћути да не изађе на големо!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan uvećan za 20 % kamate za tvoju pretrpljenu bol zbog moje neodgovornosti i nemarnosti. Ako ne nađem podatke, pare ću poslati Alexi pa će on da ti ih uruči lično! Ako je još neko duševno i emotivno povređen, neka mi pošalje PP MAXI pozdrav! Ako placate kamatu od 20 % ja bih odmah u ponedeljak uplatio neke novce a kamata kad stigne ne pravim pitanje ,moze i za Maxi skuter u Zablju 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rakela 0 Napisano Maj 31, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Moze jedna za majstora iz SM. malo reklame..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagiBgd 5 Napisano Jun 4, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da Vas sve pozdravim od skora sam ovde tako reci nov Zelim da pohvalim inicijativu (okupljanje,druzenje )sam ovaj sajt pa i materijal koji je zaista i pozeljan i potreban Evo ja vozim sa mladjim klincem i za nas molim Vas dve crne majice u M/L velicini Do 23.i okupljanja ..veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagiBgd 5 Napisano Jun 6, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan imamo li kontakt??? ima li nade da te majice porucimo i dobijemo ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Jun 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1370507593[/url]' post='1505879']imamo li kontakt??? ima li nade da te majice porucimo i dobijemo ??? Poz Gagi.....majce su skoro radjene pa u skorije vreme nece biti.....da bi dobio majcu obicno je pravilo da dodjes na neke voznje upoznamo se i onda na sledecoj turi bacis se na spisak i dobijes.....Alexanto je glavni, ali covek je u poslu preko glave pa ne stize svima da odgovori.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GagiBgd 5 Napisano Jun 6, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, pa evo kao sto napisah vec nov sam ovde,a mislio sam da se sa tim majicama pojavimo na skupu 23.06....i nalepnicama naravno e sada ako nema mogucnosti da to ovako obavimo i porucimo platimo i dobijemo...onda se vidimo svakako 23. na toj voznjici:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Februar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Пошто је колега Румба покренуо тему са пришивцима ја би опет започео списак за мајце. Прошле године сам уредно поручио мајцу,црна поло са крагном,једва чекао да је добијем. После неког времена и заједничког обиласка сајма мотора у Београду и дружењу у ресторану Марина мајцу сам и добио. Али на мије велико разочарење мајца је била прави број али ЖЕНСКА што сам на жалост видео кад сам дошао кући Тако да ја започињем списак па ко се придружи 1.bracabgd- поло мајца црна са крагном 1ком-L 2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 8, 2014 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani kolega, pravilo je da se ime, znak i sve vezano za forum resava od strane vlasnika koji postoji, ili lica koje imenuje vlasnik i urednistvo foruma. To vazi i za majice sa znakom, nalepnice, stikere, ili bilo sta sa znakom ili imenom ovog foruma. Niko neovlascen nesme prodavati, proizvoditi ili ciniti bilo sta bez dozvole. Verujem kao clan foruma da ce biti novih promo aktivnosti, koje ce urednistvo objaviti, a na koje cemo se kao clanovi odazvati u primernom broju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ccc , ma sta nam naprica 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 8, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 8, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Пеки сине ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Februar 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Postovani kolega, pravilo je da se ime, znak i sve vezano za forum resava od strane vlasnika koji postoji, ili lica koje imenuje vlasnik i urednistvo foruma. To vazi i za majice sa znakom, nalepnice, stikere, ili bilo sta sa znakom ili imenom ovog foruma. Niko neovlascen nesme prodavati, proizvoditi ili ciniti bilo sta bez dozvole. Verujem kao clan foruma da ce biti novih promo aktivnosti, koje ce urednistvo objaviti, a na koje cemo se kao clanovi odazvati u primernom broju. Друже ај молим те прелистај мало ову тему,ја мајцу МСЦ-а имам и поносно носим већ више од 2 год. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Februar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Postovani kolega, pravilo je da se ime, znak i sve vezano za forum resava od strane vlasnika koji postoji, ili lica koje imenuje vlasnik i urednistvo foruma. To vazi i za majice sa znakom, nalepnice, stikere, ili bilo sta sa znakom ili imenom ovog foruma. Niko neovlascen nesme prodavati, proizvoditi ili ciniti bilo sta bez dozvole. Verujem kao clan foruma da ce biti novih promo aktivnosti, koje ce urednistvo objaviti, a na koje cemo se kao clanovi odazvati u primernom broju. Momče, MSC je za promociju ovog foruma uradio više nego 99,9% članova istog od njegovog postanka, tako da biti veći katolik od Pape .... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 290 Napisano Maj 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Razmatra li se pravljenje majica za ovogodišnje okupljanje MSC-a 29.06. Vrlo sam zainteresovan za bilo koju varijantu ( XXL naravno ) i to za nekoliko primeraka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Maj 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам још у Фебруару започео списак али тад није било заинтересованих Можда их сад буде више па да почнем поново 1.bracabgd-поло мајца црна са крагном Л-величина ком 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...