Novak Lazovic 282 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj 11.fanky 12.thebelgradeboy 13.bracabgd 14.rohirrim 15.novaklazovic Ja cu doci oko 17h,ne mogu ranije da izadjem sa posla.Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 20, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj 11.fanky 12.thebelgradeboy 13.bracabgd 14.rohirrim 15.novaklazovic 16. SuperPOP Malopre dođoh iz NS-a. Preuzeo sam tom prilikom trakice i ovo moje sunce napravljeno od reflektujuće folije. Prezadovoljan sam . Majstor Kice je legenda ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu vam pomoci 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj 11.fanky 12.thebelgradeboy 13.bracabgd Zbog tvoje pomoci ja sa 11 na kraju zavrsih na br.13.Bas ti hvala A to koji je broj je od velike vaznosti P.S. Djuxy osh da dodjes po mene za tu svecanost? Doduse ako ne bude minus eto mene na 2 tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo menjamo mesta, ja cu biti broj 13, mada mislim da nismo mi brojevi nego ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Februar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ako je potrebno ja cu momcima iz kg ostaviti majce kada krenem za bg ,samo neka izraze zelju gde sta kada i kako moze cobe, neka sale odvoji sta bude za mene ,pantu i sipija i ako ima jos neko iz kg-a ,pa se mi cujemo imas nase telefone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 21, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da dolazim nikako pa ako je nekako moguce ja bi aksom ili nekom kurirskom sluzbom......ako moze saljem podatke na PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Culle..ja najverovatnije idem skuterom..pa ako si za da se nadjemo negde usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Culle..ja najverovatnije idem skuterom..pa ako si za da se nadjemo negde usput. [/qu zanima me zasto ne spavas u 3 sasta ujutru a svaki minut sna je dragocen da se covek odmori ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sanja vodenu pumpu pa ima noćne more 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vas upoznam drustvo. I nismo nešto lepi na oko ... ali smo zato ludi! hahahahhahahahah Zeko Peko najludji si :D :D (naravno u + smislu) @AlexBGD Msm da je najbolje da se nadjemo na pocetku brankovog mosta ,ti ga obaras iz pop lukine,power slede-ujes,ja na zadnjem niz brankovu,putnici na stanici balave,stariji se krste,stabilisemo masine palimo nitro i krivimo vreme i prostor na branovom mostu dostizući II kosmicku brzinu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahha kakav car! Ok moze, pocetak mosta u koliko sati? Cobe, ja retko kad i spavam pre 4-5 ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Jel idemo u delta šiti ?Onda negde oko 20 do 4,15 do 4 na pocetku mosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko sam shvatio (a mozda i nisam) idemo u Deltu. Moze to vreme, nemo' kasnis, nemam gde da te cekam tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara delta šiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara i meni mislim da ce se svi sloziti da je bolje(manja guzva u Delta city-ju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces i ti sa nama kod mosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja da se pridruzim...dosao bih na pocetak mosta u dva'es do 4..pa Delta shity ?? nadam se samo suvom vremenu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, gde cemo da se cekamo? Posto na mostu bas nije zgodno Kazu da ce biti 8 stepeni u cetvrtak, bez padavina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da ce biti 8 stepeni u cetvrtak, bez padavina. Msm da je najbolje na trotoaru na uglu Pop Lukine i Brankove ,ako odgovara ostalima? Dobrodoslicu ce pozeleti Rajka policajka u sve kratkim rukavima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice moze. bicu tamo u 15:40h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan 1. alexanto 2. cobe 3. Zeka Peka i drugari 4. rusovortak 5. AlexBGD 6. culle 7. motor_che 8. sasha 9. Djuxy 10. nolezmaj 11.fanky 12.thebelgradeboy 13.bracabgd 14.rohirrim 15.novaklazovic 16. SuperPOP 17. Rumba Него питање за Алекса, кол'ко пара за 2 мајице? Знам да си рекао колико коштају али да не претражујем сад целу тему. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan gde planira cela banda od 25-30 ljudi da sedne u Delta siti :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 22, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan gde planira cela banda od 25-30 ljudi da sedne u Delta siti :zbunjen: U bioskop .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude bez padavina eto me na uglu Pop Lukine na trotoaru... I svi u bioskop... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan gde planira cela banda od 25-30 ljudi da sedne u Delta siti :zbunjen: Mozemo gore na spratu gde su oni restorani jer tamo uvek ima dovoljno mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...