cosmossat gsr 600 1 Napisano Septembar 27, 2007 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd , Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Ostajemo na gsr-u 07 , dobice jedino gps koji ce deliti sa kolima ............... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Mito ili Suyuki Bandit Pa pratis li oglase, sad imas super povoljno jednog bandita, crrrrrrni Lucifere , sad je vreme da se uzima ... Sluzi li kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu NESTO voziti sledece sezone :'( A to nesto bi moglo da bude TDR125.....Jao Cope, kud mi pokaza taj motor uopste............. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Septembar 28, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ovaj isti XX, samo ide gore 4-1 Akrapovič i felge se farbaju u staro zlato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 173 Napisano Septembar 28, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću voziti V makinu od 650 kuba, ako ode Africa, odo ja u sektu. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 28, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja ovakav jedan model: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 28, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ja ovakav jedan model: Bravo MAJSTORE,jel' ti treba L tablica,ili si već i ranije vozio nešta tako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 28, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo MAJSTORE,jel' ti treba L tablica,ili si već i ranije vozio nešta tako? nikad...i ukenjao sam se kao da treba da vozim moto GP ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 28, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja ovakav jedan model: hm...nesto mi je tu cudno....nigdje ne pise FERARI ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 29, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Pih djuro,ofarbaj to ili ... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 29, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nista se vi ne sekirajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 29, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Covece , na ovaj zadnji model mogu da ti uradim tockicre pa da ga okacis na motor Nek je sa srecom u 2008 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki z750 2008 se uplacuje za oko 15 dana pa se vidimo sledece godine na susretima sa kawom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu nista ne bih dir'o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 5, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto se vidi VN900 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Octobar 7, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan ja bi voleo aquilu 650 ili drag star,v star 650 jos samo da dobijem na lotou Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ah,Tuono 1000r! Slušaj ti mala sve mi se više dopadaš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaki 0 Napisano Octobar 12, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja ,kao i motoras,mislim da cu sledecu seoznu poceti novim z750 ! tesko da se moze naci lepsi i svestraniji a pritom nov novcat motor za te pare ! Jako mi se svidja :o Svako dobro ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Octobar 12, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pravo je čudo i da sam ovo uzeo ove godine! A pošto verujem u čuda... sledeće godine se nadam jednom malom slatkom BMW R 1200 GS Adventure... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Octobar 13, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu i naredne godine jahati istog konja ;D Taman sam ga kupio. Jos je rano da ga menjam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 14, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan VFRku moram prodati do jula jer je na KG table pa cemo da vidimo...da imam te pare sad bih uzeo sparcovu TDM ne zato sto je volim vec zato sto je bas preskupo daje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 14, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam ove godine kupio nov motor, mora cu da ga prodam polovinom sledece sezone jer mi treba nesto jace, mislim da je dovoljno 10000km na tom motoru. Trenutno vozim ybr125 i voleo bih i radim na tome da uzmem ZZR250. Zao mi je ybr-a kad vidim kakvo izivljavanje trpi kod mene jer ga ja vozim do maksimuma da bih mogao da ide 90-100km/h. Moje trenutno misljenje je da sam zreo da predjem na 40-tak konja i da je to uvod i priprema za krajnji cilj a to je DUCATI MONSTER 620 DARK. Sta vi mislite o MONSTERU i da li se isplati ta investicija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 15, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Isto sto i ove godine i isto sto i narednih 100 godina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude u redu sa finansijama i faksom ... ovakvo pile ... ... ;D yama rd 350 ypvs samo preko 50konja ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Imam male dileme ali bitan je plan. Sredim malo ovu moju Cagivu (lanac i zadnju gumu) prodam, razmislim da li da krenem na uvoz da se oprobam u tim vodama jer na loto ne mogu da rachunam . A volim ovaj motor, zao mi, srce me boli, ali treba mi neki biznis jer od plate ne mogu da zivim a pochetni kapital ne pada s neba. A voleo bih da imam i transalp i shadow i neki BMW, ali za sada sve je to samo negde u glavi ali nikako u jawi Nadam se boljem, mozda i mene malo sreca pogleda pa da mogu sa dobrim bajkom negde na putovanje a da ne razmishljam odakle mi kesh za gorivo a da ne pricham za ostale troshkove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...