Jump to content

Moto Zajednica

5. Skup Mz Sveta - organizacija i dogovori

24 članova je glasalo

1. 1. Lokacija 5. Skupa MZ Svet-a je:

• Šumijev kraj "Zuta Stena"
    • Lijanov predlog "Mataruska banja"
    • MZ (Mihac) "Kladovo i okolina"
      0
    • predlog "Tisa"

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone

dobro... ajde da se umesam i ja, mada ne verujem da cu mocu iz vise razloga.

stvari stoje ovako:

1) mesto je 99,99% reseno i mislim da treba obustaviti dalje traganje jer se manje-vise svi slazu. onaj 0,01% ostaje dok sumi ne proveri sa gazdom kafane mogu li se upotrebljavati frizideri i slicno...

2) obzirom na kraj u kome ce se eventualno odrzati skup, ja predlazem da se ove godine ustanovi lovostaj na prasice a da se otvori sezona lova na jaganjce ;) vojni kazan mislim da ne treba, velika je to kolicina. mislim da hvata 400 l, ali ne drzite me za cifru. bolji je onaj za rakiju koji hvata oko 80-100 l. imajte u vidu da kazan ne mozete da smestite u frizider i da ce da se 99% ukvari, a to je steta ma sta bilo unutra

3) ne znam kog cvetka kukate sad za tvrd smestaj kad vam je grad na dva kilometra :neznam: (osim ako ne zelite da vam neko smesti tvrd... :nanana: ) a uostalom, jel ste vi obicni mestani-izletnici ili motordzije??? :staa:

miske, ako je tebi u elemiru problem da sredis mz-a ondaa mislim stvarno... ja nislija znam najmanje dvojicu koji umeju da ga rese bez problema ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Kazan zaista ne treba. Dovoljno ce biti dva kotlica i eto ti klope za 40 ljudi. Ako cemo posteno, porcija za jednog coveka je oko pola litre - kile, dva kotlica od 15 litara - kad se skuvaju nek bude po 10 u svakom, to je za 40 ljudi. A bice tu i rostilja , pa mislim da ce biti za sve dosta ( pretpostavljam da nas nece biti vise od 50 . Sta mislite ?

sumi, dva takva izranjuju celu gitarijadu sa moto skupom i ostane. nemoj si ko vuja sa prasicima :Mina:

• Zainteresovan, 978 postova
  • Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif

Ne bih zeleo da me neko pogresno shvati , ali !

Po meni bi vecu paznju skupa trebalo dati na SADRZAJ ! a ne na klopu . Osim ako se ne zeli : ZIVETI DA BI SE JELO A NE JESTI DA BI SE ZIVELO .

BAS nikakav predlog nisam primetio na tu temu . Da li gresim !??

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: MZ-TS 150

ssekir75 -* p ja sam rekao da cu ga popraviti za sezonu i dogovoren je majstor samo da se prolepsa vreme da mogu delovi da mi stignu....

e sad sto se tice skupa(jeste da sam rekao da necu da se mesam) cale mi rekao da predlozim mislim to je negov predlog.... ima kamp mesto na reci tisi pijace vode ima ne na tom mestu ali je nekih 200m dalje, naselje je na 5 km, ima cvrstog smestaja, struja bi se mogla nabaviti(neznam 100% ali se mogu raspitrati ako se zainteresujete) samo sto je "suma borovina" WC :D , ima hledovine velke, betonski teren(kosarka mali fudbal) betonski prilaz vodi, talpa na vodi, ljuljaske klackalice :)

i da kao se ubacuju slike? imam 6-7 slika na komp neznam kako se ubacuju... 1zvizduk.gif

• U prolazu, 20 postova

znam video sam lokacije zato sam i rekao da se nemesam u predloge, a ovo mi je cale predlozio da stavim kao predlog....

pozzz...

sumi, sta ti imas protiv vojvodine, a? <_<:motka:

miske, mesta ima kolko oces, i tamo gde su pravili skup je super, i malo nize ka tisi, nije to problem. problem je sto treba malo da se prosara tamo-vamo po srbiji.

dakle, ja predlazem da se dok sumi ne proveri sa gazdom ovo mesto zacementira. izgleda prilicno dobro i ima sve uslove. ako gazda bude zapinjao, da se trazi drugo. neko pomenu vlasinu. lepo, ali na kraj sveta. ako cemo taj kraj mozda je bolje zavojsko jezero. nisam bio odavno tamo ali se lako da raspitati kod pirocanaca, to bar nije muka.

klopa je bitna jako, to nema zbora. dobro, ne treba preterivati ko prosle godine. ali opet, bolje da ima vise nego da nema. sto se tice sadrzaja, sem onih dosadnih igrica sa skupova ja nema ideju sta bi moglo da se organizuje. :neznam: mozda strucno predavanje o zagadjenju prurodne sredine prilikom upotrebe mineralnih goriva za dvotaktne motore? :moto3:

• U prolazu, 20 postova

ja sam to napisao zbog caleta posto je on to predlozio, a podrzava me u potpunosti sto se tice ove ideje o MZ skupu, jbg bio je predlog nisam hteo da se namecem a i video bi posto sam novi clan moto kluba babatovo verovatno bi i oni umesali prste. no sad kako je tako je znam da nije fer prema nekima da putuju 200-250 km u jednom pravcu, a neki (JA) 15 u oba pravca.

ako ne uspem da dodjem na skup, jbg nece propasti zbog mene.... :D

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Za sada 3 predloga :

-1.Sumijev kraj "Zuta Stena"

-2.Lijanov predlog "Mataruska banja"

-3MZ (Mihac) "Kladovo i okolina"

-4.predlog na "Tisa"

Ima li jos predloga??

Meni je Apsolutno sve jedno kuda se ide. Sledece sto bih kazao je da iz Vojvodine najmanje ove godine bi doslo 8 MZ, od toga kompletna familija , njih 4.( opet zavisi od daljine)

Sto se tice finansija, da se ne razbacuje nesto mnogo, jer pojedine ocekuje uzvratna voznja do Rumunuje kod MZ BROTHERS. Njihov skup je zakazan za JUN. I oni biraju jos uvek lokaciju.

No, sta vecina odluci, tamo se ide, nikakav problem, zato dok je zima da se steka benzin :neznam:

• MZ Rider, 4141 postova
  • Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a

Sto se tice finansija, da se ne razbacuje nesto mnogo, jer pojedine ocekuje uzvratna voznja do Rumunuje kod MZ BROTHERS. Njihov skup je zakazan za JUN. I oni biraju jos uvek lokaciju.

No, sta vecina odluci, tamo se ide, nikakav problem, zato dok je zima da se steka benzin :neznam:

E bas zato necu vozim preko 150km za skup, + imam jos nesto u planu.. 1zdravo.gif

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: BMW R1200ST

gazdu mogu da nađem čim malo spadne sneg.. ;)

Otisao u lov.Jel ovaj lokal drzi jos uvek Dejan iz MK ERE dolazio sam ovde mnogo puta.

• Zainteresovan, 819 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

ja sam to napisao zbog caleta posto je on to predlozio, a podrzava me u potpunosti sto se tice ove ideje o MZ skupu, jbg bio je predlog nisam hteo da se namecem a i video bi posto sam novi clan moto kluba babatovo verovatno bi i oni umesali prste. no sad kako je tako je znam da nije fer prema nekima da putuju 200-250 km u jednom pravcu, a neki (JA) 15 u oba pravca.

Lepo je sto te interesuje MZ a jos lepse sto te otac podrzava u tome.Normalno je da se brine.Uostalom i on je dobrodosao, uvek nam treba jedno dostavno vozilo na cetiri tocka. :zdravo:

• U prolazu, 20 postova

Lepo je sto te interesuje MZ a jos lepse sto te otac podrzava u tome.Normalno je da se brine.Uostalom i on je dobrodosao, uvek nam treba jedno dostavno vozilo na cetiri tocka. :zdravo:

nema on dozvolu zato sto je slep na jedno oko jbg.....a sto se tice skupa pomocice mi koliko god bude mogao ne samo sto se tice ovog skupa vec uopsteno sve sto se tice motora jer vidi da ja to volim....

e i da postoji mogucnost da dodjjem na MZ skup ako se bude desavao u "zuta stena" posto vidim vecina je za tu lokaciju...

• U prolazu, 48 postova

Vidim počelo

Šumi ti bi trebalo da budeš gradonačelnik i promotor tvog grada!!!

Kolko vidim ima voda, možda ima i vodopad a i ako ga nema smisličemo nešto.

Bit če prasica, rakije, čorbe i roštilja.

I ako ima pola toga dobro je!!!

Odlučite mi dolazimo bilo kuda.

Kolko če nas bit neznam jer i kod nas ljudi ostaju bez posla.

• MZ Rider, 4141 postova

Vidim počelo

Šumi ti bi trebalo da budeš gradonačelnik i promotor tvog grada!!!

Kolko vidim ima voda, možda ima i vodopad a i ako ga nema smisličemo nešto.

Bit če prasica, rakije, čorbe i roštilja.

I ako ima pola toga dobro je!!!

Odlučite mi dolazimo bilo kuda.

Kolko če nas bit neznam jer i kod nas ljudi ostaju bez posla.

Ima brana 100m nizvodno (kod motela).. 1lol.gif1lol.gif1lol.gif

• MZ Rider, 4141 postova

jel ce da bude i neka zenska,,mislim ja dolazim sa zenom,pa reko da ima drustvo :zvizduk:

bice verovatno.. 0takoje.gif nego ako bude jos i sezona kupanja 1lol.gif

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja