z7 4 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan br.42 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i koliko novcanica.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Januar 18, 2012 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Cena, koji je ovo model? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 18, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi koji je model.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan B2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexster 9 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Yamaha R1 RN04 Prijavi odgovor kao problematičan ekstra cizme,vrede svaku paru ... samo steta sto si me promasio za 5 broja .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Bar da si blize da mogu da ih probam...mada mislim da su mi velike...Ja nosim 40-41...ako neko ima neka mi ponudi na PP. pozdrav i srretno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 21, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan pa i mora da ti bude za 1 broj veca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 21, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim 43 a sve cizme su mi bile 44..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Januar 21, 2012 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim 43 a sve cizme su mi bile 44..... e da su ta velicina uzeo bih ovako jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 70e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...