guja011 167 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan elektroluminescentno je seka-persa. slabo to svetli, samo lepo izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio da je to samo za ukras ... ali ako treba i da svijetli ... ima za još manje novaca... ovo je 3 dolara ovo imaš za 5 dolara 2 komada .. i svijetli sasvim OK a ovo 1,07 dolara .. s tim što je dovoljno dugačko da napraviš dva komada... tj. 120cm i u raznim bojama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Februar 3, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuu... ove žute su sexy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 3, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam inače veeeeliki ljubitelj "uradi sam" tehnike.... ali kad to ima smisla... bilo financijskog, bilo efektnog .... ali ako te "uradi sam" postupak košta više, a efekat je lošiji, zaista ne vidim smisao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Evo link koga mrzi da pravi, moze da kupi u bg a ne u americi dalekoj http://www.arrow.rs/index.php?main_page=index&cPath=41_72 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...