Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 23, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Treba da mi stigne Honda CBR 1000 RR 2006 godiste!!!! Sta mozete da mi kazete o tom motoru. Max brzina? Kvalitet? Izdrzljivost? Koji je povama bolji motor u toj klasi? I sve,sve... Sto znate o njoj!!!! Unapred Hvala!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 23, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Septembar 23, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Treba da mi stigne Honda CBR 1000 RR 2006 godiste!!!! Sta mozete da mi kazete o tom motoru. Max brzina? Kvalitet? Izdrzljivost? Koji je povama bolji motor u toj klasi? I sve,sve... Sto znate o njoj!!!! Unapred Hvala!!!!! http://www.bikez.com/motorcycles/honda_cbr_1000_rr_fireblade_2006.php http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cbr1000rr_06.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 24, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan znas kako kazu na forumu, honda je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Septembar 24, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Imas toliko motora u posedu, a ponasas se kao amater..;D u toj klasi je sigurno jedan od najboljih, tako da ne moras da brines, uostalom, uverices se i sam vrlo brzo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 24, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan [ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 24, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan "nebi ni seo na nju"...lol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 24, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Treba da mi stigne Honda CBR 1000 RR 2006 godiste!!!! Sta mozete da mi kazete o tom motoru. Max brzina? Kvalitet? Izdrzljivost? Koji je povama bolji motor u toj klasi? I sve,sve... Sto znate o njoj!!!! Unapred Hvala!!!!! meni ovo liči na onu foru -daj da se pohvalim drugarima da vide kako sam jak-! pre tri dana ne znaš da li da kupiš nsr125 ili rs125 a sad ti stiže 1000rr!? interesuje te max brzina? ne moj da se brineš, i pola ti je dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 24, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ne mi u porodici trgujemo sa motorima pa mi je tata rekao da stize Honda CBR 1000RR. A ja neznam kakav je taj motor jer nisam imao priliku da ga provozam!!! A da sam imao priliku to bi bilo 5-6 ulica jer imam samo 16 godina pa bi se bojao zbo Policije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 24, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan [ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan kako to mislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako to mislis Mozgom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 27, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan kako to mislisMozgom.E upravo tako...Svako ko ima malo mozga shvatice da motor koji ima 180 konja i ide 300 na sat nije za dete od 16 godina.Ej pa u tim godinama se vozi 125 kubika (moze i malo vise),a ne 1000RR,R1 i tome slicno.. Mislim da je 1000RR PRAVI motor za njega u pravim godinama. Samo pun gas, sinko i uživaj! Šta oni znaju, kad niko od njih to nije vozio. Ako budeš s nama ovde za par meseci na forumu, to je to, prava stvar na pravom mestu, ako ne, to je prirodna selekcija. Prosto ko pasulj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 27, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 1000RR PRAVI motor za njega u pravim godinama. Samo pun gas, sinko i uživaj! Šta oni znaju, kad niko od njih to nije vozio. Ako budeš s nama ovde za par meseci na forumu, to je to, prava stvar na pravom mestu, ako ne, to je prirodna selekcija. Prosto ko pasulj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda se prvo gleda,proucava, proba itd. pre nego sto se kupi motor... slazem se s ovim.BTW ne mogu da verujem,to ko da meni padne svemirski brod nemam pojma sta je,ni nista,decko mani se toga opasno je,a tvoje iskustvo bas i ne ide u prilog tome da bi mogao da ga zadrzis za sebe ,ako volis motore onda kreni redom,prijateljski savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan [ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 27, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ma isprozivaste momka bezveze. koliko sam ja shvatio motor stiže njegovom ćaletu koji trguje motorima, mali ga možda dobije na krug. ali pošto motor stiže on je hteo malo da se pohvali i raspita o njemu. koliko sam ja shvatio trle ne razmišlja da ga ostavi za sebe. e sad trle, druže, kad neko pita za izdržljivost cbr-a i max brzinu motora sa nekih 170+ks meni to deluje veoma neozbiljno, pretpostavljam da su to i drugi shvatili tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ma isprozivaste momka bezveze. koliko sam ja shvatio motor stiže njegovom ćaletu koji trguje motorima, mali ga možda dobije na krug. ali pošto motor stiže on je hteo malo da se pohvali i raspita o njemu. koliko sam ja shvatio trle ne razmišlja da ga ostavi za sebe. e sad trle, druže, kad neko pita za izdržljivost cbr-a i max brzinu motora sa nekih 170+ks meni to deluje veoma neozbiljno, pretpostavljam da su to i drugi shvatili tako. Jes' vala. Ma uredu je da ga provoza tu i tamo (i ja bih da sam na njegovom mestu), samo nikako da ne ispituje granice njene max brzine i izdrzljivosti, nece izaci na dobro. Samo pamet u vugla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 27, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Samo pamet u vugla! dupe uza zid! menjaj ti to odma' za Suzuki Swift 1000RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Septembar 27, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao tu čast da dosta davno kupim taj motor i do sada ima oko 20000 km. Prezadovoljan sam mada je motor više pravljen za krivine nego za zadnji točak,dok na prednjem apsolutno dominira,kao i u vožnji. Inače po testovima najslabiji motor među konkurencijom i definitivno najbolji paket po pitanju upotrebljivosti. A što se tiče performansi u 4 brzini 276 kmh po satu do štopera,u šestoj 292 kmh sa mnom koji ima 120 kg i visinom koja se nikako ne uklapa u tu kategoriju motocikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 28, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis ti pod tim visina nije za taj tvoj motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 28, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ra$a je jedini shvatio, to sto sam pitao. Samo sam trazio karakteristike motora pa da mogu da se pohvalim caletu,a ne da me kritikujete!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Septembar 28, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis ti pod tim visina nije za taj tvoj motor ? Pa 184 cm i nije visina da igram košarku,ali je mnogo za R-a novije generacije,a mojih 120kg težine samo pogoršava stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Septembar 30, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trle brishi tog nsr-a iz potpisa ... A cbr isto kao fazer-a juche do coshka i nazad i ne vishe ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...