Popsy 2907 Napisano Septembar 24, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kolko hard? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 24, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pokazao sam ti ... konjicka staza ...samo da nadjem nekog ko moze malo uputa da mi da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Kvarni pricaj sto ti je na um pa mozda znam ko zna. Za subotu ce mo smislit marsutu a sve je tu i Komovi i Bjelasica ima dje nebrinite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan U Subotu bi se naravno vratili na spavanje u etno selo pa onda mozemo u nedelju do Ali- Pashinih izvora i jos par mesta, gde smo nas dvojica vec bili prosli put ..... pejzaz je neverovatan a ima da se vozi po krshu i kamenju i ostaje dovoljno vremena da se vratimo i pokupimo vec tog jutra spakovane stvari pa nazad za Srbiju i do uvece ,svi su stigli kuci ...tako da prakticno imamo tri voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ja vise volim Savini izvori a u blizini je i Savino oko, dolina Grebaje super mjesta za posjetit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 24, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Imajte u vidu vas dvojica da nisu svi motori za hard enduro.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 24, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imajte u vidu vas dvojica da nisu svi motori za hard enduro.. Ako si im rekao...uze mi reč iz tastature Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 24, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec neko vreme merkam jednu konjicku stayicu koja ide od Valjeva do Divcibara, pa sam mislio da je ovo genijalan moment da je pregazim. Nasao sam biciklisticki track, pa po opisu kontam, da ako neko moze da prenese bicikli, ma mogu i ja XR-a . Inace, ja ne planiram u subotu, niti nedelju da se vratim za srbiju... bitno mi je samo da se ispalim na dalje... Inace, udrite po hardu kolko hocete, ja vozim supermoto i nosim foto aparat u ruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 25, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da ako neko moze da prenese bicikli, ma mogu i ja XR-a . kolko toga misliš ima da se prenosi... ako nije mnogo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 25, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Hm...? koliko vidim samo se nas troje-cetvoro vrti oko ove voznje ...sta je sa ostalim jahacima ? neminovno je da ce nas nekoliko ici ali hajde radi spavanja, da imam ideju koliko bi to nas stiglo tamo .....dakle : Pozivam osobe muskog pola, starosti od 18 pa dokle god...sposobne da krenu po krsu i kamenju sa licnim vozilom bilo koje marke i tipa da se prijave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 25, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec neko vreme merkam jednu konjicku stayicu koja ide od Valjeva do Divcibara, pa sam mislio da je ovo genijalan moment da je pregazim. Nasao sam biciklisticki track, pa po opisu kontam, da ako neko moze da prenese bicikli, ma mogu i ja XR-a . Inace, ja ne planiram u subotu, niti nedelju da se vratim za srbiju... bitno mi je samo da se ispalim na dalje... Inace, udrite po hardu kolko hocete, ja vozim supermoto i nosim foto aparat u ruci Ajde posalji taj track log, da vidim kuda si to namerio da ides, pa da ti objasnim sve detalje. Pratim ovo, ali izgleda da se necu uklopiti. Mozda da krenem u petak sa vama, pa da se u subotu vratim, jer u nedelju moram biti u Valjevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 25, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam planirao mozda i u cetvrtak da krenem, da ne zurim mnogo @crven_ban saljem track, vec sam bio malo pesaka... mislim da nije preterano strasno a uvem moz nazad evo i track Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Septembar 26, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Definitvno necu ici na ovu voznju, ne mogu da se iskombinujem sa poslom i obavezama... Lep provod zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresiran totalno, a i termin mi odgovara. Još da nagovorim Alaru, pa da ne dolazim sam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Aleru u dupe sutni i dolazite po mene! Ocekujem vas u cetvrtak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa svratite do mene na pauzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Septembar 26, 2012 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekvarim nesto ...i ja bi krenuo u Cetvrtak...pa da se naddjemo na nekom brdu i nastavimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 26, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je bal.. nek krene od četvrtka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 26, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ću se uklopiti...nadam se da ću se uklopiti......moram se uklopiti. Nego niko ne priča kakav je teren, jel prolaze naše kravetine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pa svratite do mene na pauzu ne do tebe već po tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 26, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Sutra idem da prosim za odmor , mada s'obzirom da ga godinu ipo dana nisam koristio... . Moj plan bi bio da se spava cetvrtak na petak malo posle zlatibora u vec poznatom smestaju kod Alex! A naravno, pokusati izvesti trasu Valjevo divcibare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aleru u dupe sutni i dolazite po mene! Ocekujem vas u cetvrtak Postoji neka sansa sa triper kombinacijom da dodjem. Ne spavati noc sa cetvrtka na petak, pa u petak ujutro na put. To igra ako dobijem slobodnu nedjelju, a i za to je mala sansa. Znat cu sve za par dana. ...a da znate da mi se ide! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Je l ima neko da mi pozajmi membrane za karbove :lol: Skupljate mi se pred kucom(na OMV_u ) a ja ne mogu da idem :'( Lep provod... Ako imate vremena,mozete da spicite i nedelju preko drugog dela Prokletija.Kroz Gusinje u Albaniju i spustite se na magistralu Skadar-Podgorica.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85473-pravo-na-jug-pa-na-levo-krug/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Je l ima neko da mi pozajmi membrane za karbove :lol: Skupljate mi se pred kucom(na OMV_u ) a ja ne mogu da idem :'( Lep provod... Ako imate vremena,mozete da spicite i nedelju preko drugog dela Prokletija.Kroz Gusinje u Albaniju i spustite se na magistralu Skadar-Podgorica.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/85473-pravo-na-jug-pa-na-levo-krug/ Membrane kod Vidika. Meni ih je reparirao i jos se motor vozi na njima. Izuzetno povoljno i kvalitetno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Već radio kod Vidika,al "popustile",tako da sam 2000km vozio 50-80km/h;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...