icatenej 2436 Napisano Januar 16, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sređujem polako makinu sad preko zime pa nakon što završim poslednja cinculiranja oko agregata, izduva itd., na red će doći i kozmetika. Farba na motoru je originalna, ali vreme je polako učinilo svoje - ponegde je izlizana, ponegde zagrebana itd. (znači nema "havarijskih" oštećenja, dubljih ogrebotina i slično). U principu, mislim da bi dobro poliranje odradilo 90% posla u smislu da se vrati početni sjaj, ali pošto meni đavo ne da mira, onda sam smislio da ipak farbam motor - kad je bal onda nek je maskenbal... Malo sam se igrao u Photoshopu i evo ih ispod neki predlozi: Imam neke "favorite" ali voleo bih da čujem i vaše mišljenje koji predlog vam se dopada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Januar 16, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan 3, 4, 6, eventualno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2604 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 4 od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 16, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 1,,,3, mozda 5tica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 16, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 ili 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Januar 16, 2012 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan 2 i 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Мени се највише свиђа број 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Januar 16, 2012 Hronični Motociklopata, 7362 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jedinica ili original, prelep VF500F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 16, 2012 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 ili 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Januar 16, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 ili 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Januar 16, 2012 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan 3ca definitivno ,evenutalno 6, a zavisi kakav je prednji deo (kockast far? ) i od oblika zadnjeg dela/stopa po meni su ostale kombinacije zalutale negde u kraj osamdesetih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Velika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Januar 16, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Original je NAJLEPSI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan kanda ipak da razmisliš da ostaviš 3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shadeless 17 Napisano Januar 16, 2012 ♠♥♦♣, 40 postova Lokacija: Beograd-Kragujevac Motocikl: U delovima Prijavi odgovor kao problematičan 4 > 6 > 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 100 људи 100 ћуди, 100 жена 200 сиса, хехехе Никад вако нећеш доћи до решења, него У СЕ И У СВОЈЕ КЉУСЕ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Januar 16, 2012 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan 100 људи 100 ћуди, 100 жена 200 сиса, хехехе Никад вако нећеш доћи до решења, него У СЕ И У СВОЈЕ КЉУСЕ Naravno da će na kraju odluka biti moja, ali mi znači i mišljenje šireg auditorijuma Već od ovih do sada iznetih mišljenja mogu da se izdvoje barem dve šeme od kojih je jedna i među mojim favoritima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan 3 ili 4 definitivno. Cak mislim pre 4-ka zato sto se bolje vidisna putu a i jebe keve je kombinacija bela crvena crna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikelevw 5 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd/Borca Prijavi odgovor kao problematičan 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 17, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Original ili kec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan meni je br 6 p.s. trebao si staviti glasanje opciju da se ne bi tema razvukla na 5000 strana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...