supatje 103 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan mozes li da slikas taj deo gde si sipao oho lepak ako te ne mrzi? ja sam probao na milion nacina da resim problem hucanja, lepio sam neke trake i gluposti, ali nista nije pomoglo. doduse, nisam se setio da zalepim taj cep a BT.. Nisam stigao da slikam, ali i nema sta da se vidi. Spolja se ne vidi nista. Izvadio sam chep, po ivici koja naleze na kacigu stavio OHO lepak i vratio chep. Obrisao okolo i to je to. Ne mora OHO lepak, moze i silikon ili bilo sta slicno sto koliko-toliko dihtuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan ok, sad je jasno kako si zalepio. hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Narucena je kaciga,bela,o utiscima i kad stigne napisacu ovde,hvala drugari svima na odgovorima,mnogo ste mi pomogli vasim odgovorima,cena 120e na kucnoj adresi,kazu stici ce za 10 dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi da napisem,sto se tice skaja po dnu kacige i kaiseva neko rece da im je to mana,ima covek ovde u Raski koji je mom drugaru radio bas to na njegovoj(Marushin)kacigi i fino je oradjeno tako da se oko toga ne sekiram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 3, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigla kaciga,kupljena preko Ebay-a,bas onakva kakvu sam zeleo u beloj boji,prelepa je i mnogo lepse izgleda uzivo nego na slici,zasad toliko pa kad bude voznje i probe javicu vam utiske,hvala svima koji su mi pomogli svojim odgovorima 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 4, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Posle prvih 1000 km ove godine red je da se javim i kazem svoja iskustva sa novom kacigom,jednostavno me svakim predjenim kilometrom sve vise odusevljava,posto najvise vozim po gradu flip up sistem mi je bas dobro dosao a mogu reci da i na otvorenom putu se zaboravim pa vozim sa otvorenom kacigom,ja recimo problema na koje su mi se neki od kolega zalile nemam,brada mi ne dohvata prednji deo kacige,sustanje vetra nije preveliko kako su mi poneki rekli i upozorili me na flip up kacige,suncane naocare su bas ali bas dobra stvar,postavu jos uvek nisam vadio jer uvek nosim potkapu pa kad dodje red na pranje napisacu ovde i o tome,jos jednom hvala kolegama koji su mi svojim savetima pomogli da kupim ovu kacigu sa kojom sam vise nego prezadovoljan,toliko zasad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...