demro.st 435 Napisano Januar 15, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan nudim najpre za zamenu moj suzuki Gsx 600 F godiste 1998 predjeno 52oookm izvanredna nije padano...barem dosada da kazem iskreno nije za men imam 53 zime iza sebe volim coper platio sam je 24oo eur a traim 23oo al kazem radije bi se menjo a ako treba mozda i nesto doplatio u razumnim ciframa pozdrav Janko demro.st Kisac kod Novog sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 1, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nije trkalica ali je zato prejaka cena 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ali je zato lepa mašina na samu pojavu!! sretno sa prodajom-zamenom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odgovara zamena glava za glavu za: Keeway Speed150, 2007 god, registrovan i nesto od motoopreme: 1. Univerzalni led migavci, novi, Crni i Carbon Look po 2 para, 2.Sportski Fuzasteri (nogostupi) za Vozaca i SuVozaca - novi, 3. Poluduboke Cizme Leather Vega Merge Street Boots - polovne, 4. Kaciga JoeRocket RKT 101, velicina S, polovna + dodatni srebrni vizir, 5. Rucice kvacila i kocnice skinute sa Yamahe FZ6 S2 `09 god, 6. Richa dvodelni kozni kombinezon, polovan, velicina kombinezona 48 7. Richa Kozne rukavice, polovne, velicina M, 8. Stop svetlo za suzuki bandit 600, svetlo je razbijeno, 9. Retrovizori, 1 par, 10. givi kofer E45 polovan + M5 givi ploca, nova, monokey 11. Sobni bicikl, nov, 2 god garancije 12. Reinkjet wireless antena 2.4Ghz 24dbi sa N-fem konektorom + 50 oma low loss kabal 3m, rp-sma to N-fem konektor 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 2, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti odgovara zamena glava za glavu za: Keeway Speed150, 2007 god, registrovan i nesto od motoopreme: 1. Univerzalni led migavci, novi, Crni i Carbon Look po 2 para, 2.Sportski Fuzasteri (nogostupi) za Vozaca i SuVozaca - novi, 3. Poluduboke Cizme Leather Vega Merge Street Boots - polovne, 4. Kaciga JoeRocket RKT 101, velicina S, polovna + dodatni srebrni vizir, 5. Rucice kvacila i kocnice skinute sa Yamahe FZ6 S2 `09 god, 6. Richa dvodelni kozni kombinezon, polovan, velicina kombinezona 48 7. Richa Kozne rukavice, polovne, velicina M, 8. Stop svetlo za suzuki bandit 600, svetlo je razbijeno, 9. Retrovizori, 1 par, 10. givi kofer E45 polovan + M5 givi ploca, nova, monokey Hhaahha to sve zajedno ne vredi vise od 1000 evra 20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Februar 4, 2012 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje ovo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/71148-kavasaki-vulkan/page__pid__1217579#entry1217579 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Februar 7, 2012 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad cu javiti drugaru pa da se dogovorite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 7, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan prika jel i ti menjash zbog kluba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Februar 12, 2012 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan jebiga drug odustao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Februar 15, 2012 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan demro, nadam se da ces se vratiti staroj ljubavi..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Avgust 18, 2012 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan imam novo interesanta za suzanu???? drugar iz sombora se interesuje,jel jos uvek aktuelno??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Avgust 18, 2012 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan ajde javi mu se da ja ne posredujem,on je danas u muzlji na skupu 060 423 0 333 carlo pa se dogovorite , ja sam njemu rekao da ti je suzana kao oko,posto sam je video i u indjiji i u kisacu! Njegova sedowka je isto u tip top stanju sl sobzirom kakvo je stanje sumnjam da ce te ih obojica ikad prodati , tako da sretno sa trgovinom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 25, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja pogleda oglas vise puta i nigde ne vidoh nikakvu trkalicu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 26, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja pogleda oglas vise puta i nigde ne vidoh nikakvu trkalicu.... pa nemogu da menjam naziv oglasa ajd nije trkalica al ide 22o km na sat pa sta je onda evo nije trkalica nego sporasica pozdrav 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Avgust 26, 2012 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja pogleda oglas vise puta i nigde ne vidoh nikakvu trkalicu.... pa nemogu da menjam naziv oglasa ajd nije trkalica al ide 22o km na sat pa sta je onda evo nije trkalica nego sporasica pozdrav CARE slatko me nasmeja :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 9, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Septembar 9, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Dejanu iz Kladova ( 062/978-43-84 ). Ima Yamahu Virago 750 u stvarno dobrom stanju. Promenio bi kategoriju motora, i mislim da bi mu Suzana odgovarala. Yamaha je 1994.god i tu ste sa cenom. Pozovi se na mene - NENAD Kladovo. POZZZ i srecno!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 18, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Dejanu iz Kladova ( 062/978-43-84 ). Ima Yamahu Virago 750 u stvarno dobrom stanju. Promenio bi kategoriju motora, i mislim da bi mu Suzana odgovarala. Yamaha je 1994.god i tu ste sa cenom. Pozovi se na mene - NENAD Kladovo. POZZZ i srecno!!! jos uvk nama pravog kupca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 30, 2012 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Dejanu iz Kladova ( 062/978-43-84 ). Ima Yamahu Virago 750 u stvarno dobrom stanju. Promenio bi kategoriju motora, i mislim da bi mu Suzana odgovarala. Yamaha je 1994.god i tu ste sa cenom. Pozovi se na mene - NENAD Kladovo. POZZZ i srecno!!! jos uvk nama pravog kupca prodato zaklucajte temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...