mladja-denca 24 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: nis Motocikl: bice uskoro neki kruzer :) Prijavi odgovor kao problematičan decko bez posla , sa diplomom i zvanjem inzenjer saobracaja, voljan da radi za pocetak za neku solidnu platu ))) prednost za posao bi bila nis i okolina ne verujem da ce ovaj oglas imati neke 'vajde' , ali eto ne kosta me nista (osim 5 min izgubljenog vremena) da se oglasim i ja na forumu, i da pokusam u pronalazenju posla... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Februar 7, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan a da odes malo do nekog tehnickog pregleda sad im po novom zakonu treba obavezno inzenjer saobracaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan moj drugar je zavrsio saobracajni fakultet u BGD , drumski smer ili kako vec. Vec 3 godine salje CV svim zivim firmama u BGD i Sapcu i u vecini slucaja mu i ne odgovore ili se samo zahvale, sad je nasao posao u brzoj posti kao vozac za 17.000din u beogradu, radi svaki dan po ceo dan...raspad sistema totalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan u je, sad tek imam zelju da zavrsim saobracajni, , jesi probao da podmazees negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Februar 7, 2012 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Moja supruga je takođe saobraćajni inženjer - drumski smer. Bez posla 4 godine. Nekog govora je bilo oko novih pravila rada auto-škola i obavezi da imaju saobraćajnog inženjera(predavači, ispitivači i sl), međutim kako vreme protiče pojavlju se neki ''stepenovani'' inženjeri (nekakvi skraćeni programi i brzi ispiti) tako da je i tu mrka kapa. Po onom što vidim - to je jedan od fakulteta koji je prilično zahtevan za studiranje i s kojim se posao ovde vrlo teško nalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Februar 7, 2012 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da je zahtevan bas i nije, bar ovaj Beogradski devojka mi tamo studira i oni pojma nemaju, jos je ona na telekomunikacijama a to vazi za najjaci smer, drumski im sluzi za podsmevanje,mada u razgovoru sa jednim iznzenjerom drumskog(opet beogradski) mogao dam da shatim zasto je to tako Uglavnom projketovanje saobracajnica rade gradjevinci, a telekomunikacije su za ove sa etf-a koji su realno mnogo ozbiljniji fakulteti, zato puno strpljnja i lovi vezu ili cekaj na svoj red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Februar 7, 2012 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan zbog toga sto su nam ranije gradjevinci projektovali saobracajnice i regulisali saobracaj i imamo ovakve puteve i ovako neregulisan saobracaj. Licno poznajem nekoliko ljudi koji su zavrsili saobracajni faklutet, bas pomenuti drumski saobracaj i koji su na visokim pozicijama u svojim firmama. Na zalost drzavne ustanove je tesko "probiti" jer ti treba "stela" ali ima dosta firmi kojima se moze poslati CV a koje nisu drzavne. Savet je da ne odustajes i pojavice se posao! e sada, kakva je situacija u Nisu ne znam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja-denca 24 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: nis Motocikl: bice uskoro neki kruzer :) Prijavi odgovor kao problematičan Za sada jos nista... jurim i za policiju, u mup-u,ali i od toga jos slabije vajde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 12, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan zbog toga sto su nam ranije gradjevinci projektovali saobracajnice i regulisali saobracaj i imamo ovakve puteve i ovako neregulisan saobracaj. Licno poznajem nekoliko ljudi koji su zavrsili saobracajni faklutet, bas pomenuti drumski saobracaj i koji su na visokim pozicijama u svojim firmama. Na zalost drzavne ustanove je tesko "probiti" jer ti treba "stela" ali ima dosta firmi kojima se moze poslati CV a koje nisu drzavne. Savet je da ne odustajes i pojavice se posao! e sada, kakva je situacija u Nisu ne znam! Da se nadovezem, pogresan stav imas. Jesi studirao na nekom od ova dva fakulteta? Ja studiram na gradjevinskom u bgu, a imam drugaricu na saobracajnom i mogu da kazem da je to jedan vrlo neozbiljan fax. Jeste da sam na drugom smeru, ali mogu ti reci da se na gradjevinskom fakultetu na smeru 'putevi i zeleznice' mnogo, mnogo vise i ozbiljnije pristupa projektovanju puteva sa aspekta sigurnosti i bezbednosti. Tehnicko projektovanje se vrlo lako i brzo usavrsi. A to sto mi imamo ovako lose puteve, nije greska ni gradjevinaca ni saobracajaca, vec investitora koje moras da slusas iako blage veze o zivotu nemaju, da bi zadrzao radno mesto. Izvinjavam se za off, srecno u nalazenju posla! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bole85 0 Napisano Decembar 27, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan U potpunosti se slazem sa Goshkom. Ja isto studiram gradjevinu i ne mislim da je problem do gradjevinca vec zbog investitora koji nemaju pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Decembar 27, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom kakav si naslov dao temi nije ni cudo sto nemas posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 28, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ako si mladji sigurno imas mesto u vatrogasnoj ekipi, treba kordinator..i ako im fale... . Ako ces u SUP onda su uvidjaji tvoji.OPet nema ljudi , provereno rade mi drugari u saobracajnoj... Autobuske firme (javni prevoz) samo preko veze, a i stranka bi valjalo... Ja sam isto drumski smer, ali sam pobegao od toga.....bavim se necim sasvim petim.presao na fdu i umetnost.... ISto tako pogledaj carinske terminale, i sl tu uvek treba neko sa strukom. NE znam kako je u Nisu ali u sigurno da bi u Bg nashao posao. BAr su meni nudili u vise navrata.... Kuriske sluzbe i taxi udruzenja ako volish stres i malu kintu ....Tehnicki pregledi kao zadnja opcija....(Uvek neko ima nekog svog )Ja sam npr diplomirao na tehnickom i ovo sto se sad sprovodi je daleeeko od prave price....trebace im ljudi samo glavu gore i nek pricaju za saobracajni da je lako... Laka je medicina, dokaz da svaka budaletina moze da nabuba par knjiga i izrecituje....pod uslovom da mu ne smetaju leshine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze moj drugar i sto batina po tudjoj guzi ne boli. Opet se mesaju babe i zabe kao i obicno. Porede se stvari koje nisu za poredjenje, uobicajeno za nas da svi znamo tudji posao bolje. Inzenjeri transporta ne projektuju puteve niti zeleznice...ali jesu/bi trebali biti ukljuceni u projekte. Posao saobracajaca je definisanje kapaciteta, organizacija, upravljanje i optimizacija svih tih sistema. Saobracajac daje potrebne/osnovne infromacije za te sisteme koje dalje koriste inzinjeri ostalih struka. Pored toga tu su terminali, skladista, luke i ostali sistemi koji su opet svi za sebe posebna prica. Gde god postoji kretanje robe ili materijala, saobracajac je kvalifikovan za dizajn i optimizaciju tih procesa. Problem je stanje nase privrede, nije samo struka, problem je doduse i kad zavrsis te fakultete nakon decenije studiranja i dalje ne znas sta znas i kako da se prodas. Imam dva burazera, jedan je masinac, a drugi Etf-ovac, svi smo zavrsili te lake tehnicke fakultete i nijedan od nas ne radi u struci, iskreno se pitam gde smo pogresili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od inzenjera masinstva takodje bez posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 30, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan "Uči školu Andreja, uči, nemaš bez nje ništa". Ha! Činjenica je da je u našoj zemlji situacija katastrofalna al' mislim da nije nemoguće naći posao... Samo treba spustiti kriterijume jbg, nismo baš u poziciji da biramo. Makar ja. Što se visokog obrazovanja tiče, to je po meni kod nas samo olakšavajuća okolnost, ništa više. Snalažljivi će naći posao, imali školu ili ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Decembar 30, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost stepen obrazovanja a ponekad i inteligencija nisu presudni za uspeh u zivotu. Pod uslovom da uspeh merimo kolicinom novca koji donosimo kuci svakog meseca. Lepo je steci znanje ali je potrebno za to znanje naci i kupca, bez toga imamo samo licnu satisfakciju da ipak znamo nesto vise od proseka, ali tada je frizider prazan. Jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Februar 13, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da napisem par reci....Apsolvent sam na Saobracajnom Fakultetu u Beogradu,smer drumski transportni.. O tezini fakulteta onih i ovih necu pricati,jer je to besmisleno...Ono sto je bitno jeste da je u celoj drzavi raspad sistema i da posle nema ni u jednoj bransi... Cak je i veza pocela slabo da radi.....Tako da,nek nam je bog u pomoci svima... I da,hrabri samo opstaju...Tako da ne kloni duhom nego budi uporan i nesto lepo ce se desiti:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Prici nikad kraja..... a posla kod nas nikad dovoljno..... Kod mene u gradu 40 doktora ceka na birou EEeeeee doktora za ostale necu ni da pricam.Sramota. Za raskrnice po gradu i puteve ne zelim ni da komentarisem jer da mu jebem sve ako neki polupijani zidar ne bi neke stvari bolje uradio e onda stvarno.....odavno sam prestao da se cimam oko toga i samo se smejem kad vidim tako nesto hahahah Drage kolege dipl. inzinjeri ako budete ovde cekali vreme ce proci i bice samo muda osim ako nemate kesovine i nekih veza...... Resenje je sledece i jako prosto a svako to moze da uradi. Kompujuter u sake internet poslovi i picite. Svi znate eng. dovoljno, mladi ste pametni sta cekate, limun sto se kaze? Mnogo ih je otislo i dosta ih odlazi. Neko ce sad reci picko, izdajice ostavljas zemlju itd itd..... sve te nabijem na ........ sta treba da skolovani ljudi a i oni koji nisu da umru od gladi? Kad ce da imaju decu, kucu normalna kola i da zive? Lako ekipi koja jase..... ne zna se koliko ima zena, dece kola i sta vec........ Srecno u trazenju posla kolege. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 41 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Nemacka i Norveska su raj zemlje za sve dipl. inzenjere, ali obe traze jezike, engleski vise niko i ne pita da li znas, to se podrazumeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Za Norvesku sam cuo i imam drugara koji je tamo otisao http://dekibre.blogspot.com/ na ovom linku je njegov kompletan put do Norveske sa svim detaljima dokumentacijom i kako je sve to pocelo. Kome ne smeta 6 meseci snega, bulja od vremena i par meseci ono tipa ne znas da li svice ili smrkava Norveska je kul. Mada je Danska i dalje od tih zemalja najbolja sa kintom a o svajcarskoj i da ne pricam hahahah. Drugarica koja je htela za Norvesku inace zavrsila faks za bezbednost u BG-u i nema posla vec 5 godina bila je u Norveskoj ambasadi i rekli su joj da ce joj obezbediti ucenje jezika i polaganje godinu dana i kad to polozi nalaze joj posao stan i sve i moze da ide. I Hansol ne kupuj nikako polovnu kacigu hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 41 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan To je stara izreka, jos kad sam se registrovao Sto se tice inostranstva, najteze je otici za visokoobrazovane ljude, kad si tamo sve je lakse. (i sam se spremam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Ako ako sa srecom kolega. Drugar otisao prosle godine za Bec. Cekao par godina na posau u muriji jer je zavrsio akademiju kao najbolji u klasi (pogadjaj jednom sto nije dobio posao hahah) kad je dobio posao dobio oko 14200 dinara prvi deo hahaha Kaze za ovo sam se skolovao i cekao hahah popizdeo uzeo kinte sta je imao od kuce i za Bec kod drugara a ove u muriji napusio kurc..... Jebi ga sad vozi neku dostavu i radi u magacinu al nije ispod 2.5 soma e. To ovde inzinjer moze samo da sanja........ Verifikovace diplomu i polako nauciti germanski i eto za neku godinu milina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Februar 18, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je sa srecom,postujem to da neko moze samo da ostavi sve i ode ... postujem,jer ja recimo to nebih mogao ni za kako veliku platu i ni za kako lak i lep posao,pa taman mi dali da budem ministar u nemackoj.ovde sam se rodio,tu sam gde sam,da je trebalo da budem tamo,rodio bih se kao nemac.bolje ovde 300e nego tamo njihovih 3000,i da mi zivot u tudjini prodje.i da posle dodjem ovde i kukam jao ovde nista ne valja,pa tamo u nemackoj je sve pod konac...jesam mozda malo zatucan po tom pitanju,al sedim gde sam.ebo pare,zivim ovde kako zivim,sa ljudima koji me znaju i ja znam njih,sa porodicom...nema od para nista,ionako ceo zivot radimo za 1 odelo i par cipela,ono u kome ce da nas sahrane.samo nam ono ostane na kraju.ziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Februar 18, 2013 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Hahahhaha klasika cista to sto si rekao. Mnogo treba da se shvati da je zemlja zemlja gde god, da su ljudi ljudi gde god i da treba menjati stvari ako ti se ne svidjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Februar 18, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nisam protivan,rekoh,postujem ko misli drugacije.samo ja tako ne mogu.ne znaci da sam u pravu a domovina je jedna,kao sto je i majka jedna.kome nije-postujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...