miksamgm 1068 Napisano Januar 2, 2021 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto sam ti i napisao JAEGER-ova tabla Kad budes kupovao obavezno proveri, retko koja je ispravna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 2, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije vise automatik, to mu je visak sada. Nije isti motorcic koji sam ja nabavio, ja nabavio neki za neku duboku tablu, moja mozda ukupno duboka 1 cm, samo stampana ploca i na njoj led umesto sijalica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8882 Napisano Januar 2, 2021 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa ok, onda ne vidim prepreku da uzmes neku tablu koja je od benzinca (zbog obrtaja) i to je to. Km na tabli se postavi na 0km, da bi povukao tvoju iz BSI-a i gotova stvar. Ili ako je manja od tvoje , jos bolje, jer ce opet povuci tvoju staru km.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Januar 2, 2021 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to što ne pali lampicu od rezerve nije do table. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8882 Napisano Januar 3, 2021 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, lampicu pali na osnovu iscitanog otpora sa plovka , odnosno kada ostane oko 6-7L goriva.Moguće je da motor glavi, pa se.desi da.kazaljka ostane na recimo 1/4 , a upali se lampica, tada je problem do samog motorica. I što se tiče motorica, slikaj mi koji ti treba, pa ako budem imao, a verovatno imam, šaljem ti. Sent from my Mate20Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...