pedjafzr 44 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan I owe zime nisam mogao da sedim skrstenih ruku... Pa odlucix da se malo pozabavim. Prvo sam porucio rep od yamahe R1 2004,pa pravio konstrukciju,pa uklapao rep,imalo je tu posla,bezobzira na to sto neki kazu da je to lako... Nisam zavrsio sve ali radove privodim kraju. Porucio sam sedista ,i dok cekam da dodju reko da pitam vas za neki savet... Posto stvarno nemam ideju sta kako dalje,u koju boju da farbam, i josx sta bi mogao da bi ga josx vise ulepsao..? Ako vam nije tesko ,SWAKI SAWET JE DOBRO DOSAO... A ewo sad i neke slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 14, 2012 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan neznam ko ti je rekao da je to lako, da jeste to bi svako radio, super rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hwala, trudio sam se da bude super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da si malo preterao sa podizanjem repa,ako je ovo konacna pozicija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Januar 14, 2012 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da i napred obavezno staviš masku od nekog R1/6 ako već nisi(ne vidim na slikama),skoro sam video jedan sa sličnom "intervencijom" mnooogo podmladi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram napred da stawim masku od nekog nowijeg yamahinog modela, r1 ,r6... Ali prwo da se oporawim od owe 'interwencije'... Dosta je tu nowca ulozeno.... Inace to je ta wisina,i to je konacno resenje,mada se moze weoma lako spustiti nize... Ali meni se owako wise swidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Planiram napred da stawim masku od nekog nowijeg yamahinog modela, r1 ,r6... Ali prwo da se oporawim od owe 'interwencije'... Dosta je tu nowca ulozeno.... Inace to je ta wisina,i to je konacno resenje,mada se moze weoma lako spustiti nize... Ali meni se owako wise swidja... To sad tako mislis,li kad budes poceo da vozis videces onda...... jer ce ti jajca otpasti od sedenja na rezervoaru ,moj savet ti je razmisli prvo o tome,da ne bi radio ponovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ae da naprawim neki krug pa jawljam sta ce biti sa ****** . ixixi Samo sediste da dodje... Inace hteo sam da prawim u strita pa sta znam odustao od toga,sta vi mislite kako bi izgledao lepse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan rep je jako visoko ako ne ide u fajtera nego u sporski izgled ostaje a i novi nosaci cevi koliko ja vidim nije dobro odradjeno donja cev a ni gornja od kostura ne sme biti varena trebao si malo zagrejati cev i iskriviti ,i to jos na mestu gde je maksimalno opterecenje pri sedenju ja bi taj kostur repa ponovo iznova odradio sad barem imas mere kako ce to da stoji ,jos ako bude napravljen sa 2 sedista i mogucnost da se na njemu voze dvoje po meni to nije uopste sigurno ............................a sto se tice da li ce konacna verzija prerade biti sport ili fajter to je stvar ukusa i zelje vlasnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan U cewi od rama ima uza(puna) cew koja ojacawa warowe za ne daj boze... Sto se tice wisine,mislim da je owako lepse.... A za fajtera bi trebao josx uloziti,ali otom potom... Hwala na sawetu,ali konstrukcija je dowoljno jaka da izdrzi opterecenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 15, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno jako mrzim kad neko na stariji motor stavlja plastike sa novijeg motora,posle ni na sta ne lici.....aj rep i nekako ali kad vidim na fzr 600 prednji kraj od 60-ice,ili na uljari od nekog k 7-8 povraca mi se.....po meni je od starijih motora samo standardni izgled ili dobar fajter...... http://www.itsmymark.../copy/72392.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam,mozda naprawim jos jednog fajtera... Owih dana cu ga slikati sa farom i rlicom pa da widimo kako ce tad da izgleda... Za sad mi se swidja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je onaj trkacki rep,od Brrke, sa zatvorenom rupom za stop,jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije od brke... Mada zatworena je i rupa za izduwe i stop... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 16, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a koliko te jje to skupa investicija ako si sam radio pola cevi 20x20 ti je 500 dinara i rep nekih 50 evra ostali oklopi kod Brke su 150 evra............................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otisla je 5 m cewi,rep sam platio 100 e ,sediste zadnje 50e prednje 50e stop 40...Nije to basx jeftino... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gde otislo 5m cevi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 16, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Gde otislo 5m cevi? meni za bocne nosace kofera otislo 3.5m.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nosacu repa,mozda ostalo josx nesto malo ali saswim malo....Znaci owe 4 duge cewi,nzm dimenzije tacno onda precke unutra,i swe je otislo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, s'obzirom da se bavim proizvodnjom oklopa za motocikle a radio sam i mnogo prerada ranije dok nije poceo da radi ko god je stigao, moram ti skrenuti malo paznju na visinu repa kao i ostali. Ukusi su razliciti ali evo sa moje tacke gledista: 1. Rep je previsok a kao sto ti rece i Mohikanac videces kad budes poceo da vozis 2. Treba ispratiti visinu repa i ugao sedista u skladu sa rezervoarom 3. Posto si odabrao rep od R1 04-05 koji ima izduve ispod sedista trebao si i njih da upakujes da bi bilo ono sto treba da bude 4. Posto je model repa suvise tanak, ne ide ti u skladu sa prednjim delom motora pa bi sada stvarno trebalo da razmislis o ubacivanju od nekog novijeg modela. Ako si planirao da ostavis prednji deo motora kakav jeste trebao si da razmisljas o modelu 2002-2003. 5. Konstrukcija mi deluje jako slabo bez obzira sto ima cev unutar cevi. Kad se prebaci vaga do zadnjeg sedista, hm... Trebao si prvi deo konstrukcije ostaviti fabricki kakav jeste a onda njega da prepravljas i pasujes prema zadnjem delu 6. U svakom slucaju svaka cast za trud Nemoj da me shvatis pogresno, mnoge ljude koji su uzimali od mene oklope a danas se bave preradom sam licno uveo u posao tako da znas da su ove kritike dobronamerne i nadam se da ce ti pomoci pa ko zna, jednog dana mozda i ti to unovcis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brko hwala na sawetima,pratio sam ja dwoju temu onu sa suzukijem.. A rep cu spustiti josx 2-3 cm pozadi,znaci od wiljuske mi je sad 63 do kraja repa,sad ce biti 60...Mislim da to nije malo...Sto se ti ce fabricke konstrukcije nisam hteo nju da unistim,pa sam pravio drugu,mozda cu jos na neki nacin ojacati konstrukciju,ali nzm kako(waljda cu nesto smisliti)...A koja bi cena bila za kompletni prednji deo od nekog r1 ili r6,pusti na pp..? A mozda cu i rezervoar da zamenim,nasao sam povoljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte nzm da li u strita ili da ostavim oklope? I koja bi kombinacija boja mogla na owaj motor,tj koja bi mu dobro stojala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ako ides u fajtera moze jeftinije da te izadje ,kasije prodas oklope ako nekom treba ali ti opet treba da das pare na drugoj strani tj guvernala, nosaci guvernale , maska sa farom i ja bi promenio rezervoar ili vidi kod Brke valda ima neku poliestarsku navlaku da odradis preko tog rezervoara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 19, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice prodaje maske sa fzr,necu prodawati neka sedi kuci ne moze da smeta... A mozda kad ga budem prodawao neko ce hteti da wrati motor u fzr,nece da wozi budzotinu.. A strit je jeftinija vraijanta barem duplo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...