Jump to content

Moto Zajednica

Jel ovo cemu vredi ? QINGQI

Recommended Posts

• Drug član, 1854 postova

Ne znam zasto ste zapenili oko tih agregata, kao honda bolja, suzuki bolji i ostalo. Da mozda ne donose agregate iz japana pa ih ugradjuju?! Ja mislim da to nije ni proslo pored japana. Motori su po konstrukciji honda i suzuki ali to nista ne znaci. Primer fiatov motor u kecu predje boga oca, a dmb iz sretnih 90-jedva 70 000.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest zvedri

Ako se slucajno odlucim da uzmem gore pomenuti motor , hoce li neko da mi pravi drustvo u voznji i da me malo poduci :) mislim znam ja to smao sam malo vozio hahahahahahahahah a imam i polozenu A kategoriju  ;)

i sta mislite da li uzeti nov za 1600 ili polovan za 1400 koji je 2007 god "K&N filter, pre 2 dana radjen kompletan servis. U odlicnom je stanju!"

i verovatno je registrovan pa ne moram da se zezam jos oko registracije i ostalih cuda ? I valjda je jos pod garancijoom !?

AAAAAAAAAaaaaaaa... ajmo pomoc prijatelji dragi

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Ako uzmes nov, neces pogresiti, ako uzmes taj polovan opet neces pogresiti. Taj polovan je bar malo razradjen pa ce ici bolje nego nov, bar dok ga ne razradis. ;D

Pozdrav! :)

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Greška. Suzukijevi malolitražni 4-takt agregati su se boolje pokazali od Hondinih.

Cope,video sam da si u rubrici "servisi" napisao tekst o Bobanu sa Vidikovca.Naravno pohvalio si ga.Ja njega znam vec par godina i jako sam dobar sa njim.On je imao isto keeway exceed 200(kao moj),tj. ja sam po njegovoj preporuci i kupio novog keeway-a.Ako vec meni ne verujes da je hondina masina bolja od suzukijeve onda pitaj njega i objasnice ti zasto...Naravno da razlika nije bas ogromna,ali je definitivno ima.

Hehehe, da li je bolji ili ne može samo da pokaže izlazak na crtu. U ničijoj klasi Sulja je ispred Honde za više dužina motora - probao pa znam :)

• Svrati ponekad, 189 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Ako se slucajno odlucim da uzmem gore pomenuti motor , hoce li neko da mi pravi drustvo u voznji i da me malo poduci :) mislim znam ja to smao sam malo vozio hahahahahahahahah a imam i polozenu A kategoriju  ;)

i sta mislite da li uzeti nov za 1600 ili polovan za 1400 koji je 2007 god "K&N filter, pre 2 dana radjen kompletan servis. U odlicnom je stanju!"

i verovatno je registrovan pa ne moram da se zezam jos oko registracije i ostalih cuda ? I valjda je jos pod garancijoom !?

AAAAAAAAAaaaaaaa... ajmo pomoc prijatelji dragi

Evo prenecu ti i ja neka moja iskustva.

Naime ovog leta sam se definitivno odlucio na kupovinu motora i kao 90% naseg naroda sa ogranicenim finansijskim sredstvima!

Naravno znao sam da zelim ozbiljniju masinu i da cu samim time imati i troskove polaganja A kaegorije i to se moralo uracunati!

I tako sam ja malo citao po BJB-u, malo vrteo oglase, moto berzu itd. i shvatio da se meni ipak vise isplati da za 1200 eura pazarim

novog kineza nego poznatijeg japnca i sl. sa 15 i vise godina!

I tako sam uzeo Keeway Speed 150! Takodje sam imao u vidu i qingqi qm-10 cini mi se od 125 ccm koji je veoma slican keeway-u.

Jedino sto je mene odlucilo na keeway jeste to sto sam veoma lako dobio kredit kod njih i sto mi se cini da su malo kvalitetniji uz

mnogo razvijeniju servisnu mrezu.

Mislim da bi bilo bolje da sacekas sajam i vidis sta ce sve biti do tada! Mislim da mozes racunati na bolju cenu nego sada sigurno!

Do tada cunjaj malo po netu i prikupljaj iskustva drugih!

A na prolece kad budes pazario masinu mozemo na voznju kad god!!!!

pozzzzz

Guest zvedri

Sve je to divno , sak sam pokusao i da ga pogledam uzivo u ul dimitrija Tucovica gde se navodno nalazi i njihovo predstavnistvo ... ali od toga nista.

Izgleda da ih ima samo u Novom Sadu ...

I kad vidim ovu kisu i nkee moje finansijske zajebancije, cini mi se da cu ipak sacekati prolece pa ako se do tada bude taj pokazao kao dobar eto ga meni :) ako ne .. onda nadam se nesto drugo :)

Hvala svima i veliki pozdrav  :D

• Svrati ponekad, 328 postova
  • Motocikl: Honda TransAlp XL600V

Drugari,ajde da malo ozivim temu jer mi treba vasa pomoc zbog burazera i njegove logike da ne baca pare na stare Japance pa uzme Kineza sa 300km na satu!

Dakle burazer je uzeo Asia Wing GY-200 koji je vec pominjan ovde,vidim da neki kazu da je to isti kao neki Qinqi model,ja licno ne vidim na njihovom sajtu takav model (ovo njegovo je godinu i po staro pa nije valjda da su izbacili vec to iz ponude) a treba mu mala pomoc oko delova,ima li neko neke informacije o toj Asia Wing firmi,ako je to drugo ime za neki isti model recite koji,i ako znate neki njihov servis u Centralnoj Srbiji za nabavku delova i tako toga recite slobodno?

Pozdrav 8)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja