djordjeadz 1 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da postavim neki moj rad sto sam odradio na mom ljubimcu , i sada je po mom misljenju malo lepsi!!! Stavio sam na BMW-a F650GS led diode u njegove kako ja volim da ih nazovem škrge to je onaj deo gde se nalazi znak evo sada ce te videti a i dati neka vasa misljenja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeadz 1 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio led diode i poceo da radim .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeadz 1 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nije bilo tesko , a izgled se poboljsao evo slika kako to izgleda zavrseno i spakovano! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Da su malo manje slike bilo bi lepse za videti a ovako nije bas najjasnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeadz 1 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takva mi je razolucija na fotoaparatu a mrzelo me da uradim resize izvinjavam se zbog toga..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno ne smeta nego bi se jasnije videlo a ovo sa diodama extra izgleda,inace i ja na mom Transalpu sam nesto slicno radio sa diodama, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjeadz 1 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo sijaju kad se uvece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Da,extra izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...