Jump to content

Moto Zajednica

djordjeadz

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

djordjeadz's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Kupujem handle bar za BMW-a F650GS ceo ili samo stavke pod brojem 1
  2. Ma necu da se zezam sa akumulatorom nego cu da kupim drugi sa VArtin sa gelom i malo vecim Amper casovima! I gotova prica?
  3. Da to sam i ja mislio sam nisam bio siguran a ustanovio sam i gde se nalazi on se nalazi tik uz bregastu pod stavkama 13 14 15 ! Ali problem mi uopste nije stvarao taj tekompresor niti frajlauf vec ustvari akumulator i sijalica od 90 w i to sto su na njemu atuomatska svetla(cim das kontakt on ih pali) oni onda u startu vucu dosta struje samim tim akumulator slabi a onda kada pocinje verglanje on nema vise snaga da pokrene taj dekompresor da smanji kompresiju i onda se desava da zaglavi ili da preskace pri verglanju nadam se da sam uspeo malo da objasnim!
  4. Zna li neko od vas gde se nalazi automatski dekompresor na BMW F650GS 2001-2003 i ako moze neka nadje na realoem-u u dijagramima?
  5. Ljudi koliko amper casova je vas akumulator na BMW F650GS 2000-2004?
  6. Hvala sad cu da probam da nadjem!
  7. E sa onog dijagrama da li neko zna koliko se steze 2 i koliko 7 sraf , tacnije koliko kila se stezu potrazio sam u manualu ali nisam nasao ili nisam umeo nasao sam za kotakte koliko se stezu ali za gore navedene nisam . Pa se pitam da li neko od vas zna koliko se kila stezu ?
  8. Imam onaj model od 2000 pa na gore sa lednim klipom BMW F650GS i bendiks ili kako ga neki nazivaju frailuf ili kako kaze ovlasceni serviser lezaj alternatora . meni je stajo 15 dana i voltaza je bila 13.33v ali ja ga i zimi vozim samo ako nema snega i nije temperatura u minusu. ali ja sam ga kupio sa tako sa tim bendixom stoga neznam uzrok zasto je crkao ali da li mozes da mi kazes koliko se steze onaj sraf sto drzi magnet. sad cuda okacim sliku sa obelezenim srafom!
  9. Primetio sam da poznaje F650GS mnogo dobro ali nema ga da odgovori verovatno je na odmoru!
  10. Akumulator je dobar a nisam i dalje verglo iako je motor sastavio. Ima li jos koji razlog da znas?
  11. I ja tako mislim neverujem da bi me prevario. Nego jel mozda neko zna koji su razlozi crkavanja ovog bendixa?
  12. Ovaj mi rece moto ulje preporuceno od strane BMW-a ulje je BMW HIGH POWER OIL. Sad jbm li ga!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja