Surb 66 Napisano Januar 13, 2012 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Da li u Beogradu ima da se kupi katalog motora za 2012 godinu koji izdaje Moto Puls iz Hrvatske. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2595 Napisano Januar 13, 2012 Drug član, 1618 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je tek izasao kod njih u Hrvatskoj,a kod nas bi trebalo da bude za mesec dana otprilike.Znam da ga kod nas prodaju trafike FUTURA(ja sam jedino tu nalazio). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga kupio u Prijedoru u Bosni pred novu godinu znači da bi trebalo da je u trafikama samo moraš tražiti . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Januar 13, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan mora da ima kod nas, vid`o ja ispred kalce u nisu pre nedelju dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Januar 14, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan bio je po trafika drugar mi ga dao i citao sam ga....i iskreno tuga !! svi brate modeli poceli da lice jedni na druge takav sam utisak stekao....kao da se takmice proizvodjaci ko ce futuristickiji model da napravi :bljak: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Januar 14, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, video ja kod ulicnog prodavca kod Doma Omladine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem da se pojavio na kioscima. Kupio, ali stigao sam samo ovlas da ga prelistam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...