Marques 1 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, javljam se iz Beograda nemam trenutno motor ali planiram da pazarim na leto nesto od 125 ccm.. eh da, umalo da zaboravim, cuo sam da postoji bjb cs server, ali da mora neko da mi ubaci steam ID, pa ako me mozete uputiti malo u to pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 14, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan poydrav druže, dobro doš`o i što pre doš`o do motora! a cs, za to ti,čini mi se, treba neko vreme na forumu, nzm tačno al valjda deset i više postova. pregledaj ta j deo foruma, neko je postavio slično pitanje.., "zašto ne mogu da....cs..", ne igram pa ne znam. ajd u zdravlje i proveri tastaturu, mnogo ti velika ta slova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Januar 14, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo:welcome.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...