alexanto 4882 Napisano Jul 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je poenta teme kratko predstavljanje mesta koje smo obišli svojim skuterima da nastavimo u tom svetlu... U blizini vojnog poligona Pasuljanske livade. Priroda da se raspametiš... Manastir Ravanica u kom počivaju mošti Cara Lazara. Izvol'te nastavite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Avgust 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima! upravo sam se vratio sa dvodnevne voznje prelepih 500km i puno lepe prirode Beograd-Bor-Beograd(u odlasku uz Dunavsku magistralu a povratak preko crnog vrha). Beverly je isao ko lud jeste da malo pozadina boli ali vredelo je! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura i steta sto si isao sam. Super slike druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Avgust 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nešo sokole i ti si bio "dole" ljutom Aprilijom pa bi mog'o da se prijaviš ovde... Manastir Manasija - prava tvrđava. Muzej maketa kod Despotovca. Verne kopije srpskih manastira u razmeri 1 : 17 Ulaz je celih 100 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio u Manasiji, jasta more A slike mene u manastiru u dresu fudbalske reprezentacije kad se docepam kompa )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja javim s mojim malim travelingom, vecina vec zna da je to put do mora nase komsijske nam Crne Gore i mogu da preporucim svima koji nisu bili zbog prelepog puta i isto toliko lepih pejzaza( ako izuzmemo vrlo dosadni deo od Bg-a do Ljiga), necu vas mnogo gusiti sa time kakav je put i kuda sam isao jer vecina taj put zna u prst pa da se ne ponavljam. Pokazacu vam neke zahvate kineskim kolega bajkera kojih ima 16578342 i koji su me savetovali kako da se spakujem za put motorom, i naravno ubacicu par slika cisto da ne bude da nije bilo mesta za foto aparat naime pokazali su mi kako da spakujem dva kisna odela u samo ovolicko odes do kineza na Nbg-u i za 100 dindzi kupis vakum kesu, koju mozes da koristis vise puta (promangupirali se i kinezi ) ako kupis jos neku kesu viska moze sve ovo... da stavis u ovo... i da to sve izgleda ovako... ZIVELI KINEZI ... evo i par zanimljivih slicica sa proputovanja... moj stariji brat moji drugari kroz Moracu iz Poljske... stigosmo do moreta uz samo jedno zaustavljanje debelog pandura sa obliznjeg brda (bez kazne) pomislili bi ljudi da sam bio na Kubi ili u Spaniji... ali to je samo Crna Gora koja ima extra mesto za kuliranje nazvano Ada Bojana da bi ste videli ove lepe gologuze devojcice koje ste ocekivali na slikama, moracete da odete licno!!! i prelepe plaze i preruzne ex zatvore i posle svega polazak kuci i u povratku preporucujem odmor u Podpeckoj Pecini, izmedju Uzica i Pozege u mestu Zlakusa, covek koga je usralo da ima pecinu velicine beogradske arene u dvoristu i pastrmnjak... MAXI POZDRAV !!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 20, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Tako nego kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Avgust 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan extra kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Avgust 21, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Extra! Samo bi bilo dobro da malo ispostujete postavljaca teme. U prvom posto ima lepo napisano, a kasnije i ponovljeno, kako bi tema trebala da tece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Avgust 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve će to rešiti Maxi scooter podforum... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan moje izvinjenje, odavno sam citao pocetak teme pa sam zaboravio pravila...nece se ponoviti. ako ima potrebe prebacite u neku drugu temu, a mogu jos uvek da obrisem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Avgust 21, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve će to rešiti Maxi scooter podforum... ...kog nece biti, bar ne uskoro. BTW budite slobodni pa svoje putopise postavljajte u Putopise jer je taj podforum i namenjen za to. Svi moji se inace nalaze tamo. Niko nije rekao da skuterasi moraju svoje putopise da pisu u svom podforum, a i bilo bi glupo. U temu "Scooter Traveling" stavite (ne)par slika i link ka tom putopisu i bice super. Tako ce ti putopisi biti dostupni i onima koji ne prate ovaj podforum, a to je i dobro zbog popularizacije cele price Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Avgust 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan moje izvinjenje, odavno sam citao pocetak teme pa sam zaboravio pravila...nece se ponoviti. ako ima potrebe prebacite u neku drugu temu, a mogu jos uvek da obrisem? Nemoj ništa da brišeš, nego deder malo po foto arhivi pa nam predstavi i druga lepa mesta na koja si putovao. Slobodno i sa ranijih putovanja. Ideja cele teme i jeste popularizacija lepih destinacija koje smo obišli sa našim aždajama. (u prilog one priče da skuteri nisu motori) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan ....i u povratku preporucujem odmor u Podpeckoj Pecini, izmedju Uzica i Pozege u mestu Zlakusa, covek koga je usralo da ima pecinu velicine beogradske arene u dvoristu i pastrmnjak... Uh druze extra ti je ruta i putopis. Fotke su strava! Posebno mi se svidja preporuka za Podpecku pecinu. hahaah Vala bas ga usralo Super mesto izgleda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 1, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog malo rezimea.... Fruska Gora (put za Loznicu) Tisa (tamo gde je upao onaj autobus ) Surcin Usce negde oko Prnjavora svaki put dok se vozam, prati me senka MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Septembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako Vas volim braćo skuteraši. Evo i nekih destinacija iz ugla alexanto ekipe... Golubački grad - grandiozna građevina, nažalost veoma zapuštena. Renovirani muzej - arheološko nalažište Lepenski Vir - konačno u punom sjaju koji zaslužuje Kapetan Mišin breg - pogled na Dunav koji vredi doživeti. Izvol'te dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uh Alexa, sad si me vratio malo u mladost. Kada sam isao u skolu, imali smo praksu u Hotelu Lapenski vir. Ja sam imao tu srecu da sa ortakom radim u turistickoj agenciji Dunav turist, dole u Milanovcu na keju, gde je sada neki muzej , mislim, i pored restorana Kapetan Misino zdanje, gde sam rucavao i veceravao. Mozda se varam , ali mislim da se tako zove. Prelepo je bilo i prelep je Donji Milanovac , sa svojim hotelom,okolinom i pogledom. Svaki drugi dan smo brodicem za oko 70 ljudi ("Trajan", jos uvek na beogradskom pristanistu) pratili turisticke ture po Dunavu i naravno obilazak Lapenskog vira koji tada nije bio ovako fensi prekriven. Bilo je fantasticno i ovek me dirne neka prica iz tog mesta. Naravno da smo se bili zaljubiska i jedna prelepa grkinja i ja uh, nekad bilo , sad se spominjalo Nisam mogao da izdrzim a da ne pronadjem sliku iz Lepenskog vira sa bazena, skeniram i stavim ovde, a organi reda, nek brisu, ako mora , sta da se radi Da ne bude potpuni off, tada sam vozio cuvenu masinu, Tomos Automatik KLSG sa Delorto karbom, migavcima, pauk felnama i nezaobilaznom korpom iz samoposluge iza sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Golubački grad - grandiozna građevina, nažalost veoma zapuštena. Ovoga leta sam, takođe, bio do Golubačke tvrđave (nažalost, kolima) i delim utisak - neverovatno mesto, ali potpuno zapušteno. Zanima me kome je palo na pamet da probije magistralu kroz kapiju i donji deo tvrđave? :'( U svakom slučaju, zato me je obradovao projekat obnove iste. Ovde ima malo više detalja o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 4, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika sjajnog sunčanog vikenda...subota komšijska ruta SM-NS....pa malo na plažu do B.Palanke i pogled na Ilok....nastavak do tvrđave u Baču i povratak za NS....Danas samo do salaša 137 malo romantike, klope i popodne bežanija kući.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Septembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se zakuvalo, poziv ostalim MAXI koleZama da nas obraduju fotkama sa lepih mesta koje su obišli. U to ime: Predstaviću sa par fotki Pečuj. Fenomenalan grad koji prvom prilikom obilazimo ponovo jer pola toga nismo videli. Prekršiću pravilo teme od tri fotke jer prosto ne mož'... alexanto ekipa po dolasku u Pečuj Gradski trg. U pozadini perfektno sačuvana džamija, danas naravno katolički hram. Jedan od nestvarnih detalja sa trga. Verujte mi došlo mi je da izujem patike koliko je sve čista i uredno. Katedrala sa 4 tornja - sređena, uredna i impozantna. Tv toranj na brdu iznad Pečuja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Septembar 5, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zaovinsko jezero. Mesto na koje moram svake godine bar jednom da odem. Imam neki problem sa tom bojom vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4882 Napisano Septembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan :care: Daj još !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Septembar 6, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost dosta fotografija mi je prslo sa starim hard diskom ('bem ti digitalizaciju) Ima jos po koju do neke naredne voznje Jezero vode za pice, Kruscica. Uliva se u Zaovinsko jezero. Jedan od krakova Zaovinskog jezera Jos jedna akumulacija uz Zaovinsko jezero Na putu za Zaovinsko jezero, planina Tara, mesto Mitrovac. Sumski rezervat, krcenje u toku. Tu sam poveo ekipu da im pokazem da skuter nije za bacanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Fotke za primer, skuter majka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Septembar 6, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kolege skuteraši, evo i mog priloga ovoj temi. Za početak malo planinske svežine - Durmitor (Jul 2010) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...