DUKI 215 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Ovakav prekidac,metalno kuciste,ne oni plasticni turski.Castim ko kaze gde ima da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ces ti to negde naci ja sam kupovo samo plasticne takih nije bilo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1379 Napisano Januar 12, 2012 Vinyl rider, 832 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Imas fanatika koji to kriju po tavanima (nagledao sam se svacega , trosna stara kuca ni da je pogledas a tavan , sine moj, 60 komada starinskih biciklova , svi ofarbani i niklovani, par komada DKV i NSU-a , stari Tomosi u izobilju ......) , prosetaj po buvljaku , neko se saplice o to i bacice ga a to places za tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan imas PM pa mozda pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...