muda iz huda 0 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam Marko, al nije presha ne morash me zovesh tako. u svaku drugu temu u koju sam ushao : " cao svima ja sam Marko, e ja sam Marko za pocetak, pozdrav kolege ja sam Marko" cjale, sta je s mashtovitoshcju?! zato mozhete da me zovete Kicmi. tako me zovu ortacji iz kraja. ovde sam inache jer hejtujem motore naravno prvi moj motor-skuter je bio sprint exactly... brutalna mashina od 50 cc. on me je sluzhio strava, sam sam ga odrzhavao, preshao jedno 20.000 a josh uvek stvarno izgleda kao nov. chak sam palio pre koju god na exit njime. medjutim tamo negde u junu mislim, motor na koji sam se lozhio godinama, chak se istim vozio kao klinac, na kraju dobijem od tog prijatelja. u pitanju je honda dominator nx 500. njemu je stajao tipa dve tri godine, nije ga vozio. shta da vam kazhem, bio sam happy ko kad dete dobije igrachku o kojim godinama mashta. onda polako krenuo da ga sredjujem, mada nije ni bilo potrebe samo ga picnuo, bio je totalno ispravan, kupio akumulator, ocistio svecicu i zamenio sajle, za sv sluchaj. posto josh uvek nemam A kategoriju, a letos nisam imao kesha, planiram shto pre da polazhem i da ga registrujem. eto toliko. ako imate bilo kakvo pitanje ili savet, dobrodoshli su. aj, veliki pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 11, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao p.s. kud se dedoše š đ ć č... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan "Ma dje je presa ne kapiram?"...Pozdrav i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr Sasa 97 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bijeljina-ČENGIĆ city Motocikl: Aprilia rs125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muda iz huda 0 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima !! @ zuna - that's what i'm talking about.. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano Januar 12, 2012 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Marko Marko Marko i Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 595 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muda iz huda 0 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator 500 Prijavi odgovor kao problematičan Marko Marko Marko i Marko Hvala lecja, veliki pozdrav i tebi!! i za_ebi vops, naci cemo za tebe neko mlado meso uzhivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muda iz huda 0 Napisano Januar 12, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Dominator 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i dobrodosao Hvala jarane ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...