Jump to content

Moto Zajednica

MAXI Osvajanje Transfagarašana 2012.

Recommended Posts

• R A M P A Š, 987 postova
  • Motocikl: I opet... Suzuki :)

@SUZUKI burgman AN400

Jel idemo , jel vreme da se kreće ... ja sam spreman !!!! Joca me uteg'o k'o tamburu, onaj moj ćelavi me ulick'o k'o mladu, ja sam spreman !!!

Šta??? .......... Ne idemo još 0plac.gif, bezveze 0plac.gif onda odoh da spavam -_-

IMG_1845.JPG

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: TOMOS T12

Ne mogu vam objasniti koliko me raduje ova akcija i plan. Kada sam video da je napisano da mogu i oni što su vozili APN, samo se kez razvukao na licu.

Voleo bih da mogu da vam se pridružim, ali odavno nisam vozio motor, a i to je bio KYMCO Grand Dink, koji sam malo vozao po gradu. Sada bih želeo da kupim neki Burgman (250 ili 400).

Hteo sam samo da postavim pitanja koja se tiču finansija.

Da li će postojati neko organizovano prenoćište (npr. biće unapred rezervisano za sve prijavljene za vožnju)?

Koliko bi ovakav put mogao da košta (gorivo, takse, prenoćište, hrana)?

• BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Pozdrav Nemanja. :zdravo: Dobrodošao na ove stranice. Vrati se par strana unazad, ima par linkova za prenoćište i par postova vezano za troškove putovanja. :takoje:

NAravno da se mora napraviti lista učesnika i na osnovu nje bukirati smeštaj. Leti su smeštaji dosta popunjeni pa je dobro unapred se obezbediti da ne budemo razbacani na više strana.

• BJB Maxi Scooter Club, 863 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP

Moj Sima je stavljen u oglase(šta mi radite :) ) isključivo zbog ove voznje,nadam se da će zameniti u nekom normalnom vremenskom roku (da ako nesto ne valja na ''novom'' skuteru se zameni na vreme) sa podjednako ocuvanom skuterom vece radne zapremine,ja smem i sa Simom da se upustim na ovaj put (samo da zamenim gume) ,al' na pravcu iako on moze vise necu ga forsirati preko 80km/h pa se plasim da je to dosta ispod vase putne brzine :/ ,ja vec sad znam da necu spavati 15. avgusta :D

• Very Funny Rider, 1128 postova
  • Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07

Moj Sima je stavljen u oglase(šta mi radite :) ) isključivo zbog ove voznje,nadam se da će zameniti u nekom normalnom vremenskom roku (da ako nesto ne valja na ''novom'' skuteru se zameni na vreme) sa podjednako ocuvanom skuterom vece radne zapremine,ja smem i sa Simom da se upustim na ovaj put (samo da zamenim gume) ,al' na pravcu iako on moze vise necu ga forsirati preko 80km/h pa se plasim da je to dosta ispod vase putne brzine :/ ,ja vec sad znam da necu spavati 15. avgusta :D

Gde god da smo putovali "MAXI scooter sekta" prosecna brzina nam je bila oko 80-90km/h...to moze i Alexanto kao el'presidente da ti potvrdi :) ....bitno samo da imas lepo odrzavanu masinu...jedno 200-250e i nista vise :)

• BJB Maxi Scooter Club, 863 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP

Masina je vrlo pazljivo i lepo odrzavana,za par dana bice i ostali potrosni delovi zamenjeni,rolnice,zadnja guma(pre nedelju dana stavljen nov kais i svecica i zadnje plocice),ulje menjam redovno( na 3000km po upustvu) ,posle jos ostaje zamena kocionog ulja i rashladne tecnosti(ne kosta mnogo,bocica dot4 ulja i boca antiriza 100% 1000 dianra i ne mislim posle) i po mom skromnom iskustvu mislim da je to jedan dobar,kompletan servis :) .

• BJB Maxi Scooter Club, 555 postova
  • Motocikl: Honda XL600V Transalp

Masina je vrlo pazljivo i lepo odrzavana,za par dana bice i ostali potrosni delovi zamenjeni,rolnice,zadnja guma(pre nedelju dana stavljen nov kais i svecica i zadnje plocice),ulje menjam redovno( na 3000km po upustvu) ,posle jos ostaje zamena kocionog ulja i rashladne tecnosti(ne kosta mnogo,bocica dot4 ulja i boca antiriza 100% 1000 dianra i ne mislim posle) i po mom skromnom iskustvu mislim da je to jedan dobar,kompletan servis :) .

To je komplet veliki servis. Ja sam sve to sam danas uradio na Gileri.. Narednih 12-15000km samo filteri i ulje..i plocice kad se potrose. Uradis sve i mirna glava.. Mozes na mesec da krenes bez razmisljanja.

1zdravo.gif

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Alexanto svaka čast za ovu rutu! Želim vam srećan put i vrhunski provod. Donesite nam puno slika i lepih utisaka. Pratiću vaše pripreme.

• Podržavam 1

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Yamaha XCity 250

Daleko je avgust, ali bi ovo bila lepa prilika da upoznam ekipu, a i da se lepo provozam. Ako dozvole obaveze, eto još jedne 250 mašine u konvoju.

• BJB Maxi Scooter Club, 380 postova
  • Motocikl: Vstrom 650

E pa drugari i ako sam bas taz na forumu svega par dana pratim ovu temu i ne mogu da kazem 100% ali barem 70% verujem da cu i ja krenuti na 1moto3.gif!Ovih 30% je posao i sto ne znam u kom ce periodu dobiti odmor,ali kapiram da cu i to moci da redim1oda.gifA sto se tice mog Xciting 500 motorcica tu nemam problema jer bas juce je otisao na kompletan servis,nova kaciga i jakna poruceni malopre tako da tu nemam pproblema1oda.gifPratim sta sta se desava pa da se konkretno dogovaramo,mada nadam se da ce mo se vec za mesecak dana upoznati na nekoj voznjici!!

Pozdav za sve drugaree

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600E

Bogami, bacate me u velike muke :zvizduk:, u kući sam dobio zeleno svetlo, sad samo ostaje da se izračunam kako spremiti Medu do avgusta.

Datum se zna: 16 - 19 avgust. Ekipa će uskoro morati da se formira zbog rezervacije smeštaja. U to vreme je najezda na Transfagarašan i pametno biH bilo rezervisati smeštaj na vreme da budemo svi na jednom mestu a ne razbacani kojekude...

• BJB Maxi Scooter Club, 469 postova
  • Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-)))

Mogli bi da pocnemo da se prebrojavamo polako .....mislim da bi neki sistem sa uplatom nekog depozita kao garancija odlaska bila idealno resenje za sve ....

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Pazite na to hocu-necu.

Ako rezervisete smestaj i ne pojave se svi , t.j. ne budu zauzeti svi kapaciteti koji su rezervisani, moracete platiti i za te sobe/krevete za jednu ili sve noci. Iskreno da sam ja organizator, ne bih insistirao na depozitu, ali bih dobro probrao pouzdane kandidate za putovanje.

Takodje, na put idete u najvecem turistickom spicu, pa pazite i na varijantu da vam se pojavi na putu neko ko se nije prijavio i nema rezervisan smestaj, posto je vrlo lako moguce da nece biti slobodnih kapaciteta u gradu poput Brasova i Sibiua, osim negde na nekoj periferiji, a i takav smestaj je tesko pronaci na licu mesta kada se stigne u grad pogotovo u vecernjim casovima.

Moj predlog je da se prijave samo ozbiljni kandidati a da organizator dobro razmotri sve kandidate. Nezahvalno je ali bolje tako nego da ispadne haos. A svo koji bi zeleli neka dobro razmisle o mogucnostima.

Davore, čućemo se a moguće i videti ovih dana. Mislim da bi najkasnije do kraja maja morali imati formiranu ekipu i uplatiti smeštaj ili neki avans. Ružno je da budemo razbacani na više mesta tamo. Takođe još jednom napomena: U Rumuniju u ovoj režiji mogu samo i ISKLJUČIVO da idu drugari koji učestvuju na zajedničkim MAXI vožnjama a biće ih do kraja maja bar dve - tri...

A te varijante "piškiću - kakiću" u ovoj bandi ne prolaze. Ovo je isuviše ozbiljan put za grupu motora u pogledu organizacije da bi se neko šegačio na račun drugih...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja