TRIKES-M-D 1 Napisano Septembar 20, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Cao!Da vas pozdravim i naravno pretstavim se. Zovem se Dalibor, nadimak Daca.Trenutno sam na privremenom radu u Italiji,inace sam iz Dragovca kod Pozarevca.Od motora imam trajk koji sam sam rucno pravio, ustvari uz pomoc moje supruge i imam Cagivu 350 ali je retko vozim.Toliko od mene za sada.Pozdrav!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Daco! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cune 0 Napisano Septembar 20, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Berlin Prijavi odgovor kao problematičan [shadow=red,left]POZDRAV I DOBRODOSAO[/shadow] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 20, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 21, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Septembar 21, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Ukrasi Garazu slikama i pricom o svom trajku! Ima nas ljubitelja rucnih radova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 21, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 21, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Daco! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Septembar 21, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozdravima i dobro doslici.Za garazu cu morati da prikupim slike koje su mi naj draze postavicu i kako su tekli pojedini radovi,a u to nesumljam da ima ljubitelj motora rucne izrade. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Septembar 21, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao Dalibore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Septembar 22, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Septembar 22, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 23, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Septembar 23, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pozdarv ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Septembar 24, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, svaka cast, ja mastam o trjaku ali nikako da nadjem prihvatljivu racunicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene, dobrooooo dosao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR.POPOVIC 0 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan [shadow=red,left]DOBRODOSAO [/shadow] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 2, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan [shadow=red,left]DOBRODOSAO [/shadow] Pozdrav i od mene, dobrooooo dosao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrav, svaka cast, ja mastam o trjaku ali nikako da nadjem prihvatljivu racunicu. Pozdarv ! Welcome! Pozdrav i dobrodosao Pozdrav! Pozdrav. Pozdrav Daco! Dobro-došao Dalibore Pozdrav. Dobrodoshao ! HVALA SVIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)AKO SAM NEKOGA ZABORAVIO VELIKO IZVINJENJE!!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Octobar 2, 2007 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Octobar 6, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Octobar 6, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan Cao!Da vas pozdravim i naravno pretstavim se. Zovem se Dalibor, nadimak Daca.Trenutno sam na privremenom radu u Italiji,inace sam iz Dragovca kod Pozarevca.Od motora imam trajk koji sam sam rucno pravio, ustvari uz pomoc moje supruge i imam Cagivu 350 ali je retko vozim.Toliko od mene za sada.Pozdrav!!!!!!!!!!!! Pozdrav Daco, Gde si u Italiji & da li poznaješ Bobana (takođe iz Dragovca) koji je ljubitelj i vlasnik nekoliko Harleya ? Stavi slike trajka pa da ga gledamo. I ja nekad davno pravih/crtah nešto na tri točka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 8, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Cao!Da vas pozdravim i naravno pretstavim se. Zovem se Dalibor, nadimak Daca.Trenutno sam na privremenom radu u Italiji,inace sam iz Dragovca kod Pozarevca.Od motora imam trajk koji sam sam rucno pravio, ustvari uz pomoc moje supruge i imam Cagivu 350 ali je retko vozim.Toliko od mene za sada.Pozdrav!!!!!!!!!!!! Pozdrav Daco, Gde si u Italiji & da li poznaješ Bobana (takođe iz Dragovca) koji je ljubitelj i vlasnik nekoliko Harleya ? Stavi slike trajka pa da ga gledamo. I ja nekad davno pravih/crtah nešto na tri točka. Narovno da ga znam Boban mi je prvi komsija.U Italiji sam kod PIACENCE a bio sam i u kolini Vicence oko devet godina,sike cu postaviti nemogu da nadjem album a sada je kod mog prijatelja zavrsava mi neke gluposti na motoru.Odakle si ti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan WELCOME Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...