Dr_Jakob 14 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI! 17., 18. i 19. februara 2012 ćemo ovog puta pr'Cenc, Paka 57, Vitanje, SLOVENIJA več četvrti put organizirati najludiji slovenski zimski moto susret, odgovor na njemački Elefantentreffen (u malom), IV. SLONČKOVA RINGARAJA!!! (Slonček se samrznuo) Predviđena cijena ulaznice je 20 €, za to dobijete welcome drink, naručje drva i hrpu slame za ispod guzice. Sva ostala pomagala donesite sa sobom! Predlažemo: -šator, armafleks i vreću (dobra fora je ako upotrebite vreču od surfa, u nju stavite običnu spavaču vreču i to je to... garantirano radi do -25 stupnjeva) -lopatu za snijeg -lance za motor (također kakav konop koji ćete naviti oko kola) -piće i hrana (ČAJ, pivo, rakija i kobasice, možete dovući kakvog odojka ili 5) -lopte, frizbij i ostali dodaci za skraćivanje vremena (također karte i Monopoly haha) -roštilj, lonce za gulaš, termosice za čaj, … ukratko sve što trebate za uspješnu kuhinju na otvorenom! -TOPLA ODJEĆA I DEKE, jer je hladno!! Automobile i quade ostavite doma jer nisu poželjni! Dobrodošli ste svi bajkeri iz cijelog regiona, koji ste za dobar provod uz taborsku vatru. Dođite s motorom na trodnevnu hladnu moto zabavu u snijegu!! RECITE I DRUGIM MOTORISTIMA, KOJI SE NE BOJE ZIME!!! RAZGLASITE SVIMA!!! Mapa do lokacije slijedi! Lp Dr_Jakob i ostala organizacijska prijave i dodatni info na jaka.lencek@gmail.com Posebno bi nam bilo drago, da nas posjete oni, koji svake godine idu na njemački Elefanten treffen i onima, kojima jedan put nije dosta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 9, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan preskupo za narucje drva i hrpu slame a za ostalo mi je potreban kombi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan preskupo za narucje drva i hrpu slame a za ostalo mi je potreban kombi. 20€ ti je preskupo za 3 dni fešte? ... eee, baš smo fini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Januar 9, 2012 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo vozim motore ali nevolim zimu.Ono sto rade Nemci i Vi sto hocete je za mene nezamislivo.Koliko rakije treba popiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Dugo vozim motore ali nevolim zimu.Ono sto rade Nemci i Vi sto hocete je za mene nezamislivo.Koliko rakije treba popiti? Možeš popit kolko očeš jer je tako hladno, da si opet normalan da samo dva-triput udišeš gorski zrak. Nije finta u rakiji (a ne kažem, da ne pomaže ), potrebna je dobra oprema. No, nije loše, da si pored toga i lud Mi smo. A vi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan preskupo za narucje drva i hrpu slame a za ostalo mi je potreban kombi. 20€ ti je preskupo za 3 dni fešte? ... eee, baš smo fini... pa napisao si za ulaz 20 eura gdje dobiješ naramak drva i hrpu slame te pice na ulazu a ostalo si sami donesemo. dobro. šta se još nudi za 20 eura, možda nisi spomenuo. bonovi za rucak za tri dana, neka živa svirka - koja? besplatna rakija za grijanje duše i tjela, još neki program ? napiši nam da znamo šta je još u tih tri dana fešte uracunato osim drva i slame. ima kakva brvnara za spavanje ako neko ne izdrži hladnocu i dali je u cjeni ili se posebno placa. daj malo više informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Januar 10, 2012 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan ...Dobrodošli ste svi bajkeri iz cijele Hrvatske... Doktore,ti vec cepas tu rakiju???Promasio si drzavu ili ti forum! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Dugo vozim motore ali nevolim zimu.Ono sto rade Nemci i Vi sto hocete je za mene nezamislivo.Koliko rakije treba popiti? Možeš popit kolko očeš jer je tako hladno, da si opet normalan da samo dva-triput udišeš gorski zrak. Nije finta u rakiji (a ne kažem, da ne pomaže ), potrebna je dobra oprema. No, nije loše, da si pored toga i lud Mi smo. A vi? Mi nekako vise naginjemo ka tome da budemo normalni. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan ''Dobrodošli ste svi bajkeri iz cijele Hrvatske, koji ste za dobar provod uz taborsku vatru'' Jel ovde samo meni nesto ne odgovara ili je sve u redu?! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je postavljac teme poslao ovu poruku na vise foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Januar 10, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hrvatskih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim problem što čovek zove BAJKERE iz Hrvatske na neki MOTO događaj u Sloveniji preko MOTO foruma. Možda je nepristojno što ne poziva i ostale, ali to je njegov problem, ne moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan mislio je na mene, , samo meni je ta vrsta mazohizma preskupa a i nemam motor na kojem bi si dovezao opremu ( kotlic, lonac, čumur, celicnu cetku, termofor i još stotinjak korisnih sitnica da mi bešika preživi ) da ne riknem. a i nisam baš za društvo gdje dolaze ludi kod organizatora ludih kako sami kažu sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Se opraštam, dečki za ono od Hrvatske. Tako je kako ste rekli: ova tema je postavljena na puno forumima, i desilo se, da nisam primjetio ove greške. Oko novca i ponude: To ide nekako tako: Ovaj skup organiziram samo ja. Osobno. Ovo nije klubski susret i nikako ne treba bit. Ako se vozite motorom skroz cjele godine, i ako ste za skup oko logorske vatre usred zime, ste naši. A sve to košta, bale slame, drva, plac, cjeli backup. Na skupu se u 3 dana zasad sabere skupa tamo nekako 200 bajkera, velika većina jih dolazi s motorima, neki se sramote z autima. Moram spomenut, da se svake godine ovi broj poveča eksponentno. Ponuda je samo drva i slama i plac, pravi bajker ne treba ničega više od toga. (Okej, probali smo pozvat kaku stripericu, a kad smo jim napisali, da ide za skup usred snjega i da je kod nas tamo oko -10 do -20 stupnjeva, sve su odbile, da bi gole skakale naokolo hehe) Šta nude Slončki? U biti ništa posebno, a puno toga, ako znate što mislim. Mi smo svi uvjerjeni, da pravi bajker ne treba rock banda, stiperke i takvih stvari, da bi se super provodio oko logorske vatre. Upoznati nove ljude, pričat lovačke štorije o našim bajkerskim iskustvima, na logorski vatri usred snjega ispečena hrpa klobasica, usporedni test domaćih rakija... Uf, puno je toga. Dođite i uvjerite se sami. LP jaka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan P.s. Možete admini popravit moju grešku, molim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan mislio je na mene, , samo meni je ta vrsta mazohizma preskupa a i nemam motor na kojem bi si dovezao opremu ( kotlic, lonac, čumur, celicnu cetku, termofor i još stotinjak korisnih sitnica da mi bešika preživi ) da ne riknem. a i nisam baš za društvo gdje dolaze ludi kod organizatora ludih kako sami kažu sebi. Preskupa? Vidim, da si iz Pule. Od Pule do našeg placa je tamo oko 300kilometra. Nije baš nešto posebno. Kotliča imamo i mi puno, tako da ne trebaš do daske prenatovarit svoje makine. Samo trebaš šator, profi vreču za spavanje (ili upotrebiš naš super duper trik sa torbom za dasku od windsurfa), a kod nas su sve trgovine otvorene i kod nas imamo u trgovinama klobasice, rakiju, čaj i sve ostalo, ne? A to oko ludosti organizatora... Paaa, jesmo ludi. Ne totalno, ali ravno toliko koliko treba, da se vozimo motorima zimi i da logorujemo usred snjega i se super provodimo. To baš nije "normalno", koliko ja znam, hehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko fotki i snimka od II.Slončkove ringaraje. KLIK Nekoliko rotki od III.Slončkove ringaraje. KLIK Prošle godine nam oni odozgo nisu poslali snjega, a za ovu godinu če snjega bit puuunoo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 11, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan P.s. Možete admini popravit moju grešku, molim? Popravljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 13, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan http://g.co/maps/prnw5 MAPA DO LOKACIJE !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_Jakob 14 Napisano Januar 31, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Celje, slovenija Prijavi odgovor kao problematičan FB STRANICA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SF 10 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan video iz 1. slončkove ringaraje... http://shrani.najdi.si/?32/NA/4zy9iM00/sf-na-padavicarjevi-prom.mpg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...