nesic1 266 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Keeway Speed 150, registrovan, 2007 god, ja vlasnik, oko 23.000km preso, stanje sipaj i vozi, uz njega dajem i home made protocni auspuh sa kompletnom izduvnom granom (nisam hteo da secem fabricki auspuh), odrzavan redovno, motul 10w40 5100, podmazivane sajle i lanac, itd... Imao sam jedan pad sa njim, vidi se na slikama, proklizao mi na rizlu u krivini sa oko 30-40 kmh, narusena mu je estetika samo, sve radi normalno... Na motoru se nalazi fabricki auspuh, potrosnja oko 2.2L, mali potrosac, jeftino odrzavanje, idealan za pocetnike, razlog prodaje kupljen veci motor. Snimci su sa protocnim auspuhom, sada se na motoru nalazi fabricki auspuh.. cena 550 evra 069/162-11-98 moze i SMS posto sam u vecini slucajeva na fakultetu pa nisam u mogucnosti da se javim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan motor i dalje ceka novog vlasnika, stanje sipaj i vozi, moze i dovoz u nekim gradovima ali da platite put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanima neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan mozda za nekog novijeg stranca (2000-to i mladji) bez doplate, ili nas motor a havarisan isto bez doplate, posalji mi na PP sta imas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 15, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan - nije vise na prodaju, mozda tek sledece sezone - Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 25, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se stavlja na prodaju opet, predomislih se 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 1, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan protocni auspuh prodat, tako da ne ide vise uz motor, nova cena 520e da napomenem da je registrovan do 22.8. Ono sto bi trebalo da se uradi pred sezonu: zamena zadnje gume (jos je fabricka na motoru, nova je oko 30 evra), prednje kocione plocice (oko 600 din). Pozovite se na BJB jer je cena u oglasima veca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 3, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan 500 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 4, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za Kymco Agility 50 uz vasu doplatu 50-100evra.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 8, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan moze delete, prodato burazeru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...