LeGeNd 17 Napisano Januar 6, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosac za kofer za yamahu TDR 125,ne mora da bude fabricki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 6, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosac za kofer za yamahu TDR 125,ne mora da bude fabricki.. Imam nosace Givi Monokrak,Plocu dobijas sa koferom.Cena skoro dzabe.1999din.Pozdrav...063-8152618 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 6, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan cujemo se sutra da uzmem ,jel bas pasu na tdr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 6, 2012 (promenjeno) Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da darantujem ali verovatno.Mono krak Givi...Ja inace vozim CBR 1000F i za nju je original 188e,ali sam uzeo isto tako i uz malo truda ih odradio za tridesetak eura. Promenio Januar 6, 2012 član orlovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 6, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan mozes li da mi posaljes malo vise slika iz drugih uglova da pogledam ako imas vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 7, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan mozes li da mi posaljes malo vise slika iz drugih uglova da pogledam ako imas vreme Evo par slicica a i kako to izgleda na mom motoru.Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 10, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Poslato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...