Kole 86 Napisano Januar 5, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan LM kao što i sam naslov kaže menjam domaću prirodnu rakiju za novce . Rakija je pečena letos/jesenas od kruške, sorte Santa Maria. U kominu je dodato manje od 4% šećera zbog čega se i vodi kao 100% prirodna. Za prodaju imam još nekih 15-16 litara, i sve đuture cenim 6000 din (prirodna rakija od kruške se ni u prodavnici ne može naći ispod 500din po litri pa računajte). Tako dakleM: 15L - 60€ pa ako neko ima želju i potrebu tu sam --> 065 541 09 49 ili na pp Radi obostranog zadovoljstva najbolja je prethodna temeljna lična degustacija od strane kupca, da se zna šta se kupuje Pored kruške imam i veće količine rakije od dunje kao i još veće količine lozovače. Pa ako se nekom i to dopadne, broj je isti a na veću količinu ide i popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imas srece sto nije lepo vreme, inace bi masovno nagrnuli na degustaciju rakije kao usputnu stanicu u voznji. Mislim da bi ti tih 15-16 litara bilo malo. Veoma povoljna cena,a jos ako je takva kao sto pricas onda se ne treba previse dvoumiti. Ja inace volim pravu domacu rakiju. Javice se vec neko, ne brini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Januar 5, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Ostaće do leta još za prodaju, cenim da sam dobro snabdeven . Tako da kad vam se prilika zgodna ukaže - vi izvol'te svratiti . Stari komša je jednom prilikom izjavio jednu meni nezaboravnu izreku: 'rakija ti je bolja od Boga. Rakija kad ti uzme pamet, ona ti i vrati. A Bog kad ti je jednom uzme više ne vraća' Živeli 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dunja dunja Jel i dunja 100% prirodna? Koliko ima jabuke a koliko dunje u njoj? I koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Januar 5, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Sve su prirodne. Dunja je 100% čista dunja, bez primesa drugog voća i bez bilo kakvih aditiva tipa pojačivača mirisa etc.. Matori i ja imamo običaj da ne pravimo nešto mnogo, ali da pravimo to onako kako treba jer je i mi inače ljuštimo . Cena je 700din po litri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazis u sremu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Januar 5, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Mesto je Neštin, google maps radi posao , mada sam ovih dana često i u NS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je gradi dunja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 5, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Turi to u bariq, pa da dodjemo s proleca na pazar.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Januar 6, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je gradi dunja Ostavljali smo je na 17-18 gradi. Kad god došli, dobrodošli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tema. Upisujem se na listu strelaca kad malo otopli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 6, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 7, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Sve su prirodne. Dunja je 100% čista dunja, bez primesa drugog voća i bez bilo kakvih aditiva tipa pojačivača mirisa etc.. Matori i ja imamo običaj da ne pravimo nešto mnogo, ali da pravimo to onako kako treba jer je i mi inače ljuštimo . Cena je 700din po litri Kad budes dolazio za Batajnicu ili Beograd ponesi mi 2 litre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Januar 7, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Baš prekjuče sam bio u Batajnici.. Sad ne znam kada ću ponovo Da ti pošaljem AKS-om ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan vid mog Sremca...kad budem usput pa cu navrnuti da oprobam;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Januar 8, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan E vid' mene . Nema problema, samo se najavi da budem kući Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan no problemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Baš prekjuče sam bio u Batajnici.. Sad ne znam kada ću ponovo Da ti pošaljem AKS-om ? Ne zurim se. Kad budes dolazio, kad god to bilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Januar 14, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Baš prekjuče sam bio u Batajnici.. Sad ne znam kada ću ponovo Da ti pošaljem AKS-om ? Ne zurim se. Kad budes dolazio, kad god to bilo Važi. Ako neko od mojih bude išao u tom pravcu pre mene poslaću ti po njima, u glavnom će da stigne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Februar 11, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan *bump* I dalje aktuelno, kruška -planula-, ostale još pristojne količine dunje i loze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Mart 29, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Update i dalje aktuelno, nismo još sve popili Ima i loze, a i dunje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 30, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da potvrdim, loza vrlo dobra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 30, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Kole je`s blizu Zorana u Nestinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole 86 Napisano Mart 30, 2012 Levo smetalo, 21 postova Lokacija: Srem Motocikl: F4i Prijavi odgovor kao problematičan Kole je`s blizu Zorana u Nestinu. On mi je burazer . A inače je selo toliiiko veliko.... na 5 minuta peške sam od njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 9, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba da mi pricas....Bio sam kod Zorana i znam koliki je Nestin! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...